Chú ý:Đây là bản xem thử online, xin hãy chọn download miễn phí bên dưới để xem bản đẹp dạng .doc

 

 

ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP HỌC KÌ I (NĂM HỌC: 2013-2014)

LỚP 6 THÍ ĐIỂM

 

A. PHONETICS:

Find the word which has a different sound in the part underlined:

1. A. funny   B. lunch  C. sun   D. computer

2. A. photo   B. going  C. brother  D. home

3. A. school   B. teaching  C. chess  D. chalk

4. A. cold   B. volleyball  C. telephone  D. open

5. A. meat   B. reading  C. bread  D. seat

6. A. writes   B. makes  C. takes  D. drives

7. A. never   B. often  C. when  D. tennis

8. A. eating   B. reading  C. teacher  D. breakfast

9. A. Thursday  B. thanks  C. these  D. birthday

10. A. open   B. doing  C. going  D. cold

B. VOCABULARY:

Read the definition and write the words:

1. This person gives a lot of attention to what he/she is doing so that he/she does not have an accident, make a mistake, or damage something. ______________ (careful)

2. This person has original and unusual ideas. ______________ (creative)

3. This person is always doing a lot of homework. ___________ (hard working)

4. This person is not angry if he/she has to wait. _____________ (patient)

5. This peron likes sports and doing sports. ____________ (sporty)

6. This person likes talking very much. __________ (talkative)

7. It is a place where we borrow books. _____________ (library)

8. It is a place where we watch a film. __________ (cinema)

9. It is a place where we can look at paintings. ____________ (art gallery)

10. It is a place where they sell medicines, soap and make-up. ____________ (chemist’s)

C. USE OF ENGLISH:

Choose A, B, C, or D for each gap in the following sentences:

1. Phong is usually early ________ school because she gets up early.

 A. on   B. for   C. at   D. to

2. “What would you like to drink now?” –“______________________”.

  A. No, thank you B. Yes, please. C. I like to do nothing D. Orange juice, please.

3. We usually play football in winter ____________ it’s cold.

 A. When  B. Where  C. so    D. time

4. Kien often ________ his bike to visit his hometown.

 A. drives  B. flies  C. rides  D. goes

5. “How are you going to get to Hung King Temple next weekend?” – “_________________”.

 A. By bus  B. For two days C. Sometimes D. Very much

6. It’s cold. The students __________ warm clothes.

 A. wear  B. wears  C. wearing  D. are wearing

7. Phuong is very good ________ English and History, but she doesn’t like Maths much.

 A. with  B. for   C. to    D. at

8. The children look very ____________ while playing games during break time.

 A. excite  B. excited  C. exciting  D. excitement

9. Look! The girls are _________ rope in the playground.

 A. dancing  B. playing  C. skipping  D. doing

10. - “What are you doing this afternoon?”

      - “I don’t know, but I’d like to ___________ swimming.”

 A. have  B. do   C. play  D. go

 

 D. WRITING:

 

I. Write full sentences ; using the suggested words and phrases given.

  1.   Annette Walkers/ my pen friend.

________________________________________

2. She / live / Sydney / Australia.

________________________________________

3. She / 13 years old / and / grade 8.

________________________________________

4. She/ have / younger brother / name/ Bruce Walkers.

________________________________________

5. She/like / music / swimming/ and/ the cinema.

________________________________________

6. She/ have/ fair hair/ blue eyes / very lovely.

________________________________________

II. Rewrite the sentences using the words in brackets. Do not change the meaning of the sentences and do not change the form of the words.

1. Quang is lazier than Ha. (HARD – WORKING)

______________________________________________

2. A city is noisier than a village. (PEACEFUL)

______________________________________________

3. There’s a post office on one side of my house and a café on the other. (BETWEEN)

______________________________________________

4. Please tell me something about your neighbourhood. (CAN)

______________________________________________

5. Oranges are cheaper than apples. (EXPENSIVE)

______________________________________________

III. Use the following sets of words and phrases to write complete sentences.

1. The Truong Sa Islands / large / than / The Hoang Sa Islands/.

______________________________________________

2. Ayers Rock/ the / strange / rock / Australia/

______________________________________________

3. Which / high / Fansipan / or / Mount Everest/?

______________________________________________

4. I think / Phong Nha – Ke Bang National Park / wonderful / than/ Cat Tien National Park/.

______________________________________________

5. Ha Long Bay / famous / than / Phu Quoc Island/.

______________________________________________

IV. Complete the sentences so it means the same as the sentences above. (1m)

1. I don’t have a bookshelf in my room.

There…………………………………………………………………

2.The notebook is on the book.

The book……………………………………………………………..

3. I like the living room in my house.

My…………………………………………………………………….

4. My name is Trang.

I…………………………………………………………………………

V. Write a paragraph about your neighbourhood, using the cues below:

-         Where is your neighbourhood? (in the city, near a city, in the country, in the mountain, etc.)

-         What can you see in your neighbourhood? (streets, houses, trees, hills, shopping centres, schools, a cinema, etc.)

-         What do the streets/ the houses/ the shops, etc. in your neighbourhood look like?

-         Do you like living in your neighbourhood? Why/ Why not?

VI. Write about your best friend. Use the cues.

1. What is his/her name?

2. What does he/she look like?

3. What does he/she like doing?

4. What does he/she do for you?

E. READING:

I. Complete the letter using the words in the box.

 

­­­­   

Dear Ha,

Let’s (1)_______________on Sunday evening at Quynh Café on Tran Quang Dieu Street. There’s a post office on the corner of the street. The café is next to the post office. There’s a cinema opposite the café (2)_________we can see a film after we have coffee.

To (3)__________to the café, take bus (4)__________8 to Truong Thi Street. Get off at the bus stop in front of a park. Go along the street (5)_________ you get to the traffic lights and then turn right. Take the first (6)_________ on your right. Go straight ahead – just about 500 metres and it’s on your left.

See you there!

Khang

 

II. Choose the correct answer A, B, C, or D for each of the gaps to complete the following text.

OAK CITY 

Oak City is a great city. There’s so (1)__________ to do! There are cinemas, park and discos. It’s got some great clothes and music shops (2)______________.

Oak City is very modern and beautiful. There aren’t any (3)____________ buildings and there’s some beautiful (4)___________ around the city.

Is there any pollution in the Oak City? There isn’t much pollution (5)_________ there isn’t much traffic. Everyone travels (6)___________ bike and walks, so there aren’t many accidents.

No one works, so everyone has got a lot of free time. Are there any unfriendly people in Oak City? No – so come and spend a little time here!

1. A. much  B. many  C. some  D. any

2. A. neither  B. either  C. too   D. so

3. A. beautiful B. ugly  C. pretty  D. unpleasant

4. A. scenery  B. scene  C. view  D. sight

5. A. so  B. because  C. although  D.if

6. A. on  B. in   C. with  D. by

 

III. Read about Da Nang City and answer the questions.

DA NANG

Da Nang has a population of nearly 800,000 people. The Han River flows through the city. The city part on the east bank is newer and more spacious. The city part on the west bank is more crowded. There are five bridges across the river. The Han River Bridge is the newest one now.

The cost of living in Da Nang is the lowest in Central Viet Nam. Da Nang has many beaches. Among them, Non Nuoc Beach  is one of the most beautiful  beaches in the world. But walking in the streets on a summer afternoon is not a good idea in Da Nang. There are not many trees so there are not many shadows. It is often very hot at noon.

  • Question:

1. What is the population of Da Nang?

______________________________________________

2. Which part of the city is more spacious?

______________________________________________

3. Which part of the city is more crowded?

______________________________________________

4. Which bridge is the newest?

______________________________________________

5. What is Non Nuoc Beach like?

______________________________________________

 

IV. Phuc is writing his entry to “ Your best friend” competition. Read his entry. Then decide if the statements are True (T) or False (F).

 

 

This writing is about my best friend, Mai. We go to the same school and we’ve been together for three years. Mai is very pretty. She has short black hair and big brown eyes. She is clever and hard-working but she is also very funny. She makes jokes and we all laugh. She loves reading and writing short poems. I like being with her. We often do our homework together and she helps me a lot. I also like her because she knows a lot about astronomy and we can chat about it for hours. At the moment we’re making a Space minibook. We’re doing a lot  of searching on the Internet. This Saturday we’re going to the National Museum to take some photos for our project. Then we’re watching a new film on the Disney channel together. It’s going to be fun!

 

T

F

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Phuc and Mai are studying in the same school.    

2. Mai has long black hair and big eyes.     

3. She is clever, hard-working, and funny     

4. She likes writing short stories.      

5. Phuc ans Mai are making a minibook on geography now.  

6. They search for information in library books.    

7. They are going to the museum to take photos for their project.

8. After that they will go to the cinema together.

 

F. LISTENING

I. Listen and choose the correct answers. (1m)

1.Susie................ being at a girl’s school.

A. likes  B. doesn’t like

2.Susie’s  favourite teacher is her............. teacher.

A, maths  B. Science

3. Today, Susie..........................

A.  is wearing her uniform

B. isn’t wearing her uniform

4. Susie studies............... for three hours a week.

A. English  B. Vietnamese

KEY: 1. A 2.A 3.B 4.B ( File nghe Unit 1 – Skill 2, Listening activity 1)

II. Listen to the conversation between a stranger and Duy’s dad. Fill in the blanks with the words you hear.

-         Excuse me. Where is the supermarket?

-         Go to .........(1)........of this street. It’s on your..........(2)...............

-         And where is the ..........(3)...................?

-         It’s in ..........(4)................. Take the...........(5)..........., and it’s on your left.

-         KEY:1. the end  2. right 3. lower secondary school

4. Le Duan Street 5. second right

( File nghe Unit 4 – Skill 2, Listening activity 1)

 

 

...THE END....

  1. PHONETICS

Find the word which has different sound in the part underlined:

  1. A. funny   B. lunch  C. sun   D. computer
  2. A. photo  B. going  C. brother  D. home
  3. A. school  B. teaching  C. chess  D. chalk
  4. A. cold   B. volleyball  C. telephone  D. open
  5. A. meat  B. reading  C. bread   D. seat
  6. A. writes  B. makes  C. takes  D. drives
  7. A. never  B. often  C. when  D. tennis
  8. A. Thursday  B. thanks   C. these  D. birthday
  9. A. advice  B. price  C. nice  D. police
  10. A. coffee  B. see   C. agree  D. free
  11. A. city   B. cathedral  C. central  D. cinema
  12. A. every   B. prepare  C. relative  D. helping
  13. A. chat   B. peach  C. chocolate  D. chemistry 
  14. A. leave  B. break  C. repeat  D. peaceful 
  15. A. money  B. close  C. most  D. judo 
  1. VOCABULARY AND GRAMMAR
  1. Names the pictures

 

 

 

 

 

 

 

1.--------------------- 2.----------------------  3.------------------------  4. ---------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.----------------   6. ------------------   7.-------------------------

 

 

 

 

 

 

 

8. -------------------------  9.---------------   10.---------------------

II. Read the definition and write the words. (1m)

1.This person is always doing a lot of work.      ------------------------             

2.This person likes talking very much.      ------------------------             

3.It is a large picture printed on paper and you put it on a wall as decoration.------------------------

4.It has many letters and words. You use it to look up new words.  -------------------------

5.This person likes sports and doing sports.      -------------------------

III. What are these places? Write the words in the spaces

1. It is a place where we go to buy stamps or send mail.    -------------------------

2. It is a place where we borrow books.      -------------------------

3. It is a place where we watch a film.      -------------------------

4. It is a place where we go to walk, play and relax.     -------------------------

5. It is a place where we can look at paintings.     -------------------------

IV. Put the verbs in brackets in the correct tense form

  1. School(finish)---------------- at 4.30 pm every day.
  2. ------------you often  (eat) -------lunch in the school canteen?
  3. Listen! -------------they (sing) ---- in the classroom?
  4. My family kike (spend) our summer holidays at the seaside.
  5. She (have) ------------- long black hair.
  6. My father (be)------------- very kind.
  7. I (go)------------ to the cinema with my sister this evening.
  8. What ---------- your brother  (do)-----------now?  He (practice)-------- speaking English.
  9. Where ---------------you (be)-------------, Phong? – I’m upstairs. I (study) lessons
  10. My father (watch)--------------TV  every evening.

V. Write sentences, using the comparative or superlative forms of the adjectives

  1. Mai/intelligent/Kien
  2. My brother/strong/my sister.
  3. Life in the city /exciting/ life in the countryside.
  4. Doing our homework/important/ reading a novel.
  5. Ho Chi Minh City/big/Ha Noi capital.
  6. Mount Everest/the/high/the world.
  7. Ba Be Lake/the/large/in Viet Nam.
  8. Mekong River/the/long/ in Viet Nam.
  9. Uluru / the/ beautiful/mountain/ Australia
  10. Lan/the/good/English/my class.

VI. Choose A,B,C,D for each gap in the following sentences.

1. Our school ........................................... by green fields.

A. is surrounded   B. is surround    C. surrounds   D. surround

2. My friends want to study in a/an .............. school because they want to learn English with English speaking teachers there.

A. national  B. international   C. creative D. boarding

3. They are healthy. They do ........................... everyday.

A. football  B. physics C. judo D. breakfast

4....................... Lan often ....................... homework after school?

A. Does/do B. Is/do C. Does/doing D.  Is/does

  1. Hanh is usually early__________ school because she gets up early.

A. on            B. for           C. at           D. to

6. .  Would you like to come to my house for lunch?

A. Yes, sure  B. No, I don’t. C. I’m sorry. I can’t  D. Yes, I would.

7. . Can you ______ the biscuits for me, please?

A. play  B. pass  C. do  D. have

8.  Lan has ________________ hair.

A. long black curly   B. long curly black  

C. black long curly    D. long black curly

9. Lan often ------------ her bike to visit his hometown.

 A. drives  B. flies  C. rides  D. goes

10. What would you like to drink now? ----------------------------------------------

 A. No, thank you B. Yes, please C. I like to do nothing D. apple juice, please

11. I can’t come right now. I ------------ when I finish my homework.

 A. am coming  B. come   C. will come   D. came

12. If you read more, your vocabulary will -------------- every day.

 A. good  B. well  C. better   D. best

13. It is wrong of you to do this. This -----------------never happen again

 A. does  B. would  C. will   D. must

14. “--------------------------------“? “He is of medium height, with black hair and dark skin”

 A. What is your new friend like?   B. What does your new friend look like?

 C. How is your new friend?  D. What does your new friend like ?

15. “-------------------------do you play table tennis? – Once a week

 A. How much B. How long  C. How for  D. How often

16. Trung wants to become a musician. He thinks it is the -------------job in the world.

 A. good  B. more good  C better  D. best

17. There are too many buildings------------this city.

 A. in   B. at   C. with  D. on

18. Excuse me, I’m looking for a telephone box”. “There ‘s one---------------------”

 A. straight  B. at the corner of the street C. turn right  D. going left

19. My parents always say that I --------take things without asking.

 A. needn’t  B. mayn’t  C. shouldn’t  D. won’t

20. “Would you like me turn off your computer?” “-------------. I ‘ll do it myself.”

   A. No, thanks  B. Yes, please C. Don’t do it D. Of course

VII. Change into negative and question form

1.Duy  lives near here.

2. Mai and Lan walk to school.

3. She has long hair.

4. My mother is very king and helpful.

5. I am doing my homework now.

VIII. Match the questions with correct answers

A

B

  1. How many classes are there in your school?
  2. How is your first week at school?
  3. What do you do in the evening?
  4. Does Mai live near her school?
  5. Excuse me! Is there a super market near here?
  6. Is Ha Noi more exciting than Vinh City?
  7. What shall we do this evening?
  8. Where is the cinema?
  1. Yes, she does.
  2. Oh wonderful.
  3. Sixteen
  4. I do my homework and watch TV.
  5. Yes, it is.
  6. Let’s stay at home and watch TV.
  7. It’s on Quang Trung street, opposite the park.
  8. Yes, there is one at the corner of the street.

 IX. Find and correct one mistake in each of the following sentences

  1. There are some orange juice and some milk to drink.
  2. Tomorrow Loan is buys a new camera for her brother’s birthday.
  3. Tom does not never go fishing in the winter.
  4. Students shouldn’t to litter the schoolyard.
  5. Is your house at the country? – Yes, it is.

C. READING 

I/ Read and complete the passage. Use the words in the box. There is one example.

Writing         clever           are going            homework         makes          has

I’m Vy. My close friend is Lan. She is very pretty. She has short black hair and big brown eyes. She is_____(1)___ and hard-working but she is very funny. She ___(2)____ jokes and we all laugh. She loves reading and ___(3)____ short poems. I like being with her. We often do our ___(4)____ together and she helps me a lot. This Saturday we’re going to the Tay Ninh museum. Then we ____(5)_____to the park. It’s going to be fun.

II/  Read the passage again and choose true (T) or false (F) for each sentence

  1. Lan has long black hair._______
  2. Lan  likes reading and writing short poems.________
  3. This Saturday , Lan and Vy are going to a museum in Ho Chi Minh city._______
  4. Lan is Vy’s close friend.__________

III. Read the passage and answer the questions

       During the break time we usually play in the schoolyard. The boys often play badminton. The girls always  skip rope. I like to play hide – and – seek with my friends. Thu and Nga sometimes play chess in the classroom. Now we cannot play in the schoolyard because it’s raining.

Questions

  1. During the break time, What do the boys often do?
  2. Do The girls play skipping rope in the schoolyard?
  3. Who  does the writer play hide and seek with?
  4. Why don’t they play in the schoolyard now?

IV. Read the following passage and choose the correct answer

NOISY NEIGHBORS

Do you sometimes have problems with your neighbor such as noise or littering? Well, the people of Pilton Somerset, England have such problems every summer. For three or four days every year, the village is full of people of all ages who come here for the annual Glastonbury pop music festival. They usually stay in tents, caravans and motorhomes. They leave drink cans and papers all over the street. The music plays until the early hours of the morning, and you can hear people talking and singing all night. The quiet country village becomes a nightmare to live an and some villagers are even thinking of moving to another village. A villager said that last year; “I don’t want stop the Glastonbury Festival. I just want the fans to enjoy the festival without disturbing normal village life”.

  1. What happen in Pilton, Somerset every summer?

 A. The neighbors are noisy.   B. There are many villagers

C. There is a pop music festival  D. the villagers litter the street.

2. Visitors litter the street with---------------------------.

 A. tents  B. caravans  C. motorhomes  D. cans and papers

3. How long is the pop music festival every year?

 A. one night      B. The whole summer  

 C. Three or four days   D. The whole year  

4. What is Pilton like during the rest of the year?

 A. A noisy place  B. A quiet village C. A nightmare D. A music concert

5. The villagers just want to --------------------------

 A. have a normal life as usual  B. stop the fans enjoy the festival

 C. move far  away    D. put an end to the festival

D. WRITING

I. Make sentences using the words and phrases given

1. Computer studies/ Nam’s favorite subject.

2. Mrs Thao /our teacher/English.

3. Where/Mr Tan/live?

4. Shall/introduce you my best friend, An?

5. Trung/like/play soccer.

II. Complete each sentence so it means the same as the sentence above.

  1. I don’t have a bookshelf in my room.

   There------------------------------------------------------------------------------

  1. The note book is on the book.

   The book ------------------------------------------------------------------------

  1. The car is in front of the bus.

   The bus ----------------------------------------------------------------------------

  1. My favorite room in the house is the bedroom.

   I like--------------------------------------------------------------------------------

  1. Quang is lazier than Ha.

   Ha-----------------------------------------------------------------------------------

  1. A city is noisier than a village.

   A village----------------------------------------------------------------------------

  1. Please tell me something about your neighborhood.

   Can----------------------------------------------------------------------------------

  1. In summer, Da Nang is hot but Vinh hotter.

   In summer, Vinh------------------------------------------------------------------

  1. It is wrong of us to throw rubbish.

   We mustn’t -----------------------------------------------------------------------

  1. Ha Noi is large, Bangkok is larger and Tokyo is the largest.

   Tokyo is -------------------------------------the three cities.

  1. It is not good to stay up so late to listen to music.

   You should------------------------------------------------------------------------

  1. How many times a week do you go to your painting club.

   How often -------------------------------------------------------------------------

  1. It is essential that you do your homework before going to school.

   You must ---------------------------------------------------------------------------

  1. Nobody is older than my grandfather in my family.

   My grandfather is -----------------------------------------------------------------

  1. Kiet is the best at English in his class.

   Nobody in Kiet’s class------------------------------------------------------------

E. LISTENING

I. An and Mi are talking on the phone. Listen and do the below tasks.

1. Listen and circle the parts of the house you hear.

Kitchen  garden  garage  bathroom  bedroom  living room

2. Listen again and answer the questions.

a. What is Mi’s mum doing?

b. What is Mi’s dad doing?

c. Where is Mi’s younger brother?

d. What is Mi’s cousin doing?

II. Listen to Mai’s family talking to a travel agent about their trip to Singapore.

  1. Listen and answer the question: When do they want to go there?
  2. Listen again. Decide if these sentences are true(T) or false(F)
  1. The family will spend a week in Singapore.
  2. They will do a lot of shopping.
  3. Bukit Timah is a natural attraction.
  4. Mai and Bin searched for information about Singapore on the internet.
  5. They will see some celebrations in Chinatown.
  6. They must book their air tickets early


ĐÁP ÁN ĐỀ CƯƠNG VÀ BÀI TẬP THI HỌC KỲ I TIẾNG ANH THÍ ĐIỂM LỚP 6

NĂM HỌC 2013-2014

 

  1. PHONETICS
  1. D 2. C 3. A 4. B 5. C 6. D 7. B 8.C 9. D 10. A 11. B 12.B 13.D 14. B 15.A

B. VOCABULARY AND GRAMMAR

I.

1. sun cream  2. Compass  3. Plaster 4. Scissors  5. Walking boots 

6. backpack 7. Painkillers  8. Desert 9. Sleeping bag 10. mountain 

II.

1. Hard-working  2. Talkative  3. Poster  4. Dictionary  5. sporty              

III.

1. post office   2. Library  3.cinema 4. Park  5. Art gallery

IV.

1. finishes 2. Do you often eat   3. Are they singing  4. spending 5.has

6. is   7. Am going   8. Is your brother doing – is practicing  9. Are – am studying

V.

  1. Mai is more intelligent than Kien.
  2. My brother is stronger than my sister.
  3. Life in the city  is more exciting than life in the countryside.
  4. Doing our homework is more important than reading a novel.
  5. Ho Chi Minh City is bigger than Ha Noi capital.
  6. Mount Everest is the highest in the world.
  7. Ba Be Lake is the largest in Viet Nam.
  8. Mekong River is the longest in Viet Nam.
  9. Uluru is  the most beautiful mountain in  Australia.
  10. Lan is the best  English in my class.

VI.

1. A. 2.B 3. C 4. A 5. B 6. C 7. B 8. B 9. C 10. D 

11. C 12. C 13. D 14. B 15. D 16. D 17. A 18. B 19. C 29 A

VII.

1.Duy doesn’t live near here.;    Does Duy live near here?

2. Mai and Lan don’t walk to school.  Do Mai and Lan  walk to school?

3. She doesn’t have long hair.   Does she have long hair?

4. My mother isn’t very king and helpful.  Is your  mother very king and helpful?

5. I am not  doing my homework now.  Are you doing my homework now?

VIII.

1-c  2-b 3-d 4-a 5-h 6-e 7-f 8-g

IX.

  1. are is  2. buys buying 3. Doesn’t never never/doesn’t 

4. To litter litter  5. at in

C. READING

I.

1.clever  2. makes 3. writing 4. homework  5. are going  

II.

1.F  2. T  3. F   4. T    

III.

  1. The boys often play badminton.    2. Yes, they do

3.   He/She plays hide – and – seek with his/her friends.  4. Because it is raining.

IV.

1.C 2. D  3. C  4. B  5. A

D.  WRITING

I.

1. Computer studies is  Nam’s favorite subject.

2. Mrs Thao  is our teacher of English.

3. Where does Mr Tan live?

4. Shall I introduce you my best friend, An?

5. Trung likes to play soccer.

II. Complete each sentence so it means the same as the sentence above.

  1. There is a bookshelf in my room. 
  2. The book  is under the notebook.
  3. The bus  is behind the car.
  4. I like the bedroom in the house.
  5. Ha is more hard-working than Quang.
  6. A village is quieter than a city.
  7. Can you tell me something  about your neighborhood.
  8. In summer, Vinh is hotter than Da Nang.
  9. We mustn’t throw rubbish.
  10. Tokyo is the largest of the three cities.
  11. You shouldn’t stay up so late to listen to music.
  12. How often do you go to your painting club?
  13. You must do your homework before going to school
  14. My grandfather is the oldest in my family.
  15. Nobody in Kiet’s class is better at English than Kiet.

E. LISTENING

I.

1. Kitchen   garden  bedroom living room

2. a. She watering the plants and flowers in the garden.  b. He’s listen to the radio

   c. He’s in Mi’s bedroom      d. She’s watching TV

II.

1. They will go to Singapore at Tet.

2. a. F   b. F  c. T  d. T  e. T  f. T

 

 

 

Có thể download miễn phí file .doc bên dưới

đề cương ôn tập học kì 1 tiếng anh 6 thí điểm

Đăng ngày 12/9/2014 5:21:18 AM | Thể loại: Tiếng Anh | Lần tải: 97 | Lần xem: 0 | Page: 1 | FileSize: 0.16 M | File type: doc
0 lần xem

đề thi đề cương ôn tập học kì 1 tiếng anh 6 thí điểm, Tiếng Anh. . nslide.com trân trọng giới thiệu đến đọc giả tài liệu đề cương ôn tập học kì 1 tiếng anh 6 thí điểm .Để cung cấp thêm cho các Thầy cô, các bạn sinh viên, học viên nguồn tài liệu tham khảo giúp đỡ cho công tác giảng dạy, học tập và nghiên cứu khoa học, trân trọng kính mời bạn đọc quan tâm cùng xem , Tài liệu đề cương ôn tập học kì 1 tiếng anh 6 thí điểm thuộc danh mục Tiếng Anh được giới thiệu bởi thành viên Thương Nguyễn Thị Lan đến bạn đọc nhằm mục tiêu học tập , thư viện này được đưa vào danh mục Tiếng Anh , có 1 trang, thuộc định dạng .doc, cùng chuyên mục còn có Đề thi Tiếng Anh ,bạn có thể download free , hãy giới thiệu cho cộng đồng cùng học tập ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP HỌC KÌ I (NĂM HỌC: 2013-2014) LỚP 6 THÍ ĐIỂM A, ngoài ra PHONETICS: Find the word which has a different sound in the part underlined: 1, nói thêm A, bên cạnh đó funny B, bên cạnh đó lunch C, tiếp theo là sun D, bên cạnh đó computer 2, bên cạnh đó A, tiếp theo là photo B, nói thêm là going C, cho biết thêm brother D, kế tiếp là home 3, bên cạnh đó A, cho biết thêm school B, kế

https://nslide.com/de-thi/de-cuong-on-tap-hoc-ki-1-tieng-anh-6-thi-diem.cpd3zq.html

Nội dung

Cũng như các giáo án bài giảng khác được bạn đọc chia sẽ hoặc do sưu tầm lại và giới thiệu lại cho các bạn với mục đích nghiên cứu , chúng tôi không thu phí từ thành viên ,nếu phát hiện tài liệu phi phạm bản quyền hoặc vi phạm pháp luật xin thông báo cho website ,Ngoài giáo án bài giảng này, bạn có thể tải Tải tài liệu luận văn,bài tập phục vụ học tập Một số tài liệu tải về mất font không xem được, có thể máy tính bạn không hỗ trợ font củ, bạn download các font .vntime củ về cài sẽ xem được.

Bạn có thể Tải về miễn phí đề thi này , hoặc tìm kiếm các đề thi khác tại đây : tìm kiếm đề thi Tiếng Anh




ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP HỌC KÌ I (NĂM HỌC: 2013-2014)
LỚP 6 THÍ ĐIỂM

A. PHONETICS:
Find the word which has a different sound in the part underlined:
1. A. funny B. lunch C. sun D. computer
2. A. photo B. going C. brother D. home
3. A. school B. teaching C. chess D. chalk
4. A. cold B. volleyball C. telephone D. open
5. A. meat B. reading C. bread D. seat
6. A. writes B. makes C. takes D. drives
7. A. never B. often C. when D. tennis
8. A. eating B. reading C. teacher D. breakfast
9. A. Thursday B. thanks C. these D. birthday
10. A. open B. doing C. going D. cold
B. VOCABULARY:
Read the definition and write the words:
1. This person gives a lot of attention to what he/she is doing so that he/she does not have an accident, make a mistake, or damage something. ______________ (careful)
2. This person has original and unusual ideas. ______________ (creative)
3. This person is always doing a lot of homework. ___________ (hard working)
4. This person is not angry if he/she has to wait. _____________ (patient)
5. This peron likes sports and doing sports. ____________ (sporty)
6. This person likes talking very much. __________ (talkative)
7. It is a place where we borrow books. _____________ (library)
8. It is a place where we watch a film. __________ (cinema)
9. It is a place where we can look at paintings. ____________ (art gallery)
10. It is a place where they sell medicines, soap and make-up. ____________ (chemist’s)
C. USE OF ENGLISH:
Choose A, B, C, or D for each gap in the following sentences:
1. Phong is usually early ________ school because she gets up early.
A. on B. for C. at D. to
2. “What would you like to drink now?” –“______________________”.
A. No, thank you B. Yes, please. C. I like to do nothing D. Orange juice, please.
3. We usually play football in winter ____________ it’s cold.
A. When B. Where C. so D. time
4. Kien often ________ his bike to visit his hometown.
A. drives B. flies C. rides D. goes
5. “How are you going to get to Hung King Temple next weekend?” – “_________________”.
A. By bus B. For two days C. Sometimes D. Very much
6. It’s cold. The students __________ warm clothes.
A. wear B. wears C. wearing D. are wearing
7. Phuong is very good ________ English and History, but she doesn’t like Maths much.
A. with B. for C. to D. at
8. The children look very ____________ while playing games during break time.
A. excite B. excited C. exciting D. excitement
9. Look! The girls are _________ rope in the playground.
A. dancing B. playing C. skipping D. doing
10. - “What are you doing this afternoon?”
- “I don’t know, but I’d like to ___________ swimming.”
A. have B. do C. play D. go

D. WRITING:

I. Write full sentences ; using the suggested words and phrases given.
Annette Walkers/ my pen friend.

2. She / live / Sydney / Australia.

3. She / 13 years old / and / grade 8.

4. She/ have / younger brother / name/ Bruce Walkers.

5. She/like / music / swimming/ and/ the cinema.

6. She/ have/ fair hair/ blue eyes / very lovely.

II. Rewrite the sentences using

Sponsor Documents