[Cần Thơ] Đề TS 2018

đề thi Tiếng Anh Tiếng Anh 9 Tiếng Anh 9 (Sách mới)
  Đánh giá    Viết đánh giá
 0       0      0
Ngày đăng 2019-12-21 18:33:41 Tác giả Phát Tiêu Thành loại .docx kích thước 0.02 M số trang 1
Tài liệu này được Tải Miễn phí(FREE download) hoàn toàn tại nslide.com

SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO KỲ THI TUYỂN SINH VÀO LỚP 10 THPT THÀNH PHỐ CẦN THƠ NĂM HỌC 2018 - 2019 ĐỀ CHÍNH THỨC Khóa ngày 07 tháng 06 năm 2018 (Đề thi có 4 trang) MÔN: TIẾNG ANH (Chương trình 10 năm) Thờ

Đây là đoạn mẫu , hãy download về để xem đầy đủ, hoàn toàn miễn phí 100%

 

SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO      KỲ THI TUYỂN SINH VÀO LỚP 10 THPT
  THÀNH PHỐ CẦN THƠ               NĂM HỌC 2018 - 2019
ĐỀ CHÍNH THỨC
                                        Khóa ngày 07 tháng 06 năm 2018
 
       (Đề thi có 4 trang)       MÔN: TIẾNG ANH
(Chương trình 10 năm)
Thời gian làm bài: 60 phút, không kể thời gian phát đề
Mã đề 301
 
Đề thi gồm hai phần: Trắc nghiệm và Tự luận
A. PHẦN TRẮC NGHIỆM (7,0 điểm: gồm 28 câu, từ câu 1 đến câu 28).
Mark the letter A, B, C or D on your artswer sheet to indicate the co
ect answer in each of the following questions
Question 1: Which one has the underlined part pronounced differently from the others?
A. products   B. cultures  C. dwellers  D. earplugs
Question 2: Which one has the main stress different from the others?
A. musician   B. policeman  C. contestant  D. astronaut
Question 3: Nam's grandfather is __________ oldest artisan in the village
A. a    B. an   C. the   D. ϕ
Question 4: If she __________ English more often, her English wouldn't be rusty.
A. uses    B. has used  C. used  D. is using
Question 5: I don't like to eat out because it isn't easy to find a restaurant __________ has good food and service.
A. who    B. which  C. whom  D. whose
Question 6: Before our country became totally independent, Vietnamese people __________ decades of fighting for freedom.
A. experience   B. experienced  C. have experienced D. had experienced
Question 7: The environmentalists suggested __________ more trees to improve the city's landscape and the environment as well.
A. to plant   B. planted  C. planting  D. plant
Question 8: __________ Nam Du Island is a new destination, it attracts many tourists nowadays.
A. Although   B. While  C. Whereas  D. In spite of
Question 9: The school is expected __________  good citizens for society.
A. provide   B. to provide  C. provided  D. providing
Question 10: In 2015, Sydney was determined as the most liveable city in the world after the Economist Intelligence Unit had __________  a survey for living conditions.
A. explained   B. conducted  C. preserved  D. exported
Question 11: Lots of people tend to buy houses in the subu
s so that they can avoid noise __________ in the city.
A. pollute   B. pollution  C. pollutant  D. polluted
Question 12: If you don't know what a word means, try to guess the meaning, or __________ the word in the dictionary.
A. face up   B. look up  C. pick up  D. give up
Question 13: Some people think that living in the countryside is __________ than living in the city.
A. comfortable  B. as comfortable C. more comfortable D. the most comfortable
Question 14: I wish my friends __________ more time on outdoor activities instead of playing omputer games now.
A. spend   B. spent  C. spending  D. to spend
Question 15: There aren't __________ eggs left in the fridge, so we will go to the supermarket to buy some.
A. much   B. several  C. some  D. any
Question 16: -Tom: "It's a lovely day. Shall we go for a walk?"                      - Mike:  __________  

A.You're welcome.  B. All right.  C. You're right. D. Enjoy yourself.
Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the co
ect word or phrase that best fits each of the numbered blanks.
         Today our (17) __________ of food and what it does for our bodies is far more advanced than that of the ancient. Now we know (18) __________ vitamins and how each kind of vitamins helps in the growth of a particular part of our bodies. There are on the market all kinds of vitamin pills one can take to make up for one's lack of certain important things (19) __________  are needed for normal health. Of course, if we eat well and properly, the food that we eat will take care of our bodies without these pills. Just take vitamin pills if our doctor tells us that our bodies are short of something that (20) __________ by them. Generally speaking, everything that we eat does some good to our bodies, but if we eat too much of one kind of food and pay no (21) __________  to others, we may have too much of one kind of chemical substance and not enough of others. Then, we may be in trouble. (22) __________  the best advice about what to eat is that we should eat all kinds of food but never too much ofany.
Question 17: A. knowledge          B. know            C. knowledgeable           D. knowledgeably
Question 18: A. in                         B. for                C. about                          D. on          
Question 19: A. who                     B. which           C. whom                         D. whose
Question 20: A. can supply           B. supply          C. can be supplied          D. supplied
Question 21: A. attraction             B. action           C. vision                          D. attention
Question 22: A. Therefore            B. However       C. Because                      D. Although
Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the co
ect answer to each of the questions.
Yellowstone is the United States' first and most famous national park. This large wilderness area is very high in the Rocky Mountains of the northwestern US. It is bigger than the smallest state in the US. Yellowstone became the world's first national park in 1872. Yellowstone has many different kinds of beautiful scenery. Although millions of people visit the park, the land remains unchanged-still a wildemess. The valley of the Yellowstone River has beautiful colored rocks and three large waterfalls. In the early morning or evening, visitors sometimes see large deer-like animals, or buffaloes eating grass along the shores of lake Yellowstone. The high mountains around Yellowstone are covered with evergreen forests.
Yellowstone Park has many areas with hot springs. These are caused by heat from the hot enter of the earth. Old Faithful is the most famous. Every 70 minutes, Old Faithful sends hot vater about 150 feet high into the air. When you visit Yellowstone, why not live like a cowboy? ou can stay at an Old West country hotel. You'll enjoy typical cowboy food outdoor. You can de a horse along one of the many paths or trails. If you like excitement, take a boat trip down e fast Snake River, or spend a quiet summer day fishing by a river or a blue mountain lake…
Question 23: According to paragraph 1, the visitors can sometimes see animal eating grass  __________.
A. on the top of the mountains   B. at anywhere in the forests
C. at the three large waterfalls   D. along the shores of the lake
 
 
Question 24: The word "kinds" in paragraph is closest in meaning to  __________.

A.types   B. pairs  C. means D. members
Question 25: In paragraph 2, the writer advises us to   __________.
A. take a boat trip in winter    B. spend nights outdoor with friendsC. drive along the paths or trails   D. do something as a cowboy does
Question 26: The word "These" in paragraph 2 refers to __________.
A. parks   B. hot springs  C. areas D. forests
Question 27: Which of the following is NOT mentioned in the passage?
A. Yellowstone Park has beautiful scenery and hot springsB. Yellowstone Park was the first one in the world in 1872.C. There are many evergreen forests in Yellowstone Park.D. There are all kinds of birds and fish in the Yellowstone Park.
Question 28: What is the best title of the passage?
A. Interesting waterfalls in Yellowstone  B. Interesting Cowboys at YellowstoneC. Hot Springs and Forests in Yellowstone  D. An Introduction of YellowstoneB. PHẦN TỰ LUẬN (3,0 điểm: gồm 12 câu, từ câu 29 đến câu 40).
Part 1. Complete the following sentences with the co
ect forms of the words in capitals. (1.0 pt)
Question 29: Ha Long Bay, which is located in Quang Ninh Province, is   (NATURE)
one of the  ______________ heritage sites of the world with lots of limestone islands.
Question 30: Nowadays, the Internet plays an important role in our life.   (IMAGINATION)
Therefore, I can't  _______________ how people live without it. 
Question 31: It is very important for children to get a good  ______________  (EDUCATE)
Question 32: My grandfather can speak both French and English   (FLUENCY)
__________, so I really admire him
Part 2. Complete the second sentence so that it has the same meaning as the first using the words given. (1.0 pt)
Question 33: They think that he worked very hard last year. (THOUGHT)
→ It is ________________________________________ very hard last year.
Question 34: I don't know what I should review first for the coming test. (TO)
→ I don't ________________________________________ first for the coming test
Question 35: The book is very interesting. I bought it yesterday. (WHICH)
→ The book ________________________________________ 
Question 36: They worked all night, but they couldn't finish their reports in time. (ALTHOUGH)
→ _________________________________________________________________________________Part 3. Make meaningful sentences using the words given. (1,0 pt)
Question 37: The cost / living / in the city very high / because most goods / very expensive.→ _________________________________________________________________________________
Question 38: My mom/use/ keep a diary / when / she / be / high school student.→ _________________________________________________________________________________
Question 39: If/you/want keep fit /you/ should / eat /of fruits /do more exercise.
→ _________________________________________________________________________________
Question 40: I/ dream of /become/a doctor / the future / so/I/ decide study medicine.→ _________________________________________________________________________________
 
 
 
-------HẾT----------
Ghi chú: Thí sinh không được sử dụng tài liệu. Cán bộ coi thi không giải thích gì thêm.
Họ và tên thí sinh: ……………………………….. Số báo danh ……………………………….
Chữ ký cán bộ coi thi 1: …………………………  Chữ ký cán bộ coi thi 2: ……………………………….

Đáp án đề Anh vào lớp 10 Cần Thơ năm 2018 Câu
Đáp án
Câu
Đáp án
Câu
Đáp án
1
A
11
B
21
D
2
D
12
B
22
A
3
C
13
C
23
D
4
C
14
B
24
A
5
B
15
D
25
D
6
D
16
B
26
B
7
C
17
A
27
D
8
A
18
C
28
D
9
B
19
B
 
 
10
B
20
C
 
 
29. natural
30. imagine
31. education
32. fluently
33. It is thought that he worked very hard last year.
34. I don't know what to review first for the coming test.
35. The book which I bought yesterday is very interesting.
36. Although they worked all night, they couldn't finish his reports in time.
37. The cost of living in the city is very high because most goods are very expensive.
38. My mom used to keep a diary when she was a high school student.
39. If you want to keep fit, you should eat a lot of friuts and do more exercises.
40. I dream of becoming a doctor in the future, so I decide to study medicine.
 

Nguồn:Phát Tiêu Thành

 
 
 
LINK DOWNLOAD

docx.pngDE_ANH_TUYEN_SINH_2018.docx[0.02 M]

File đã kiểm duyệt
     Báo vi phạm bản quyền
Pass giải nén (Nếu có):
nslide.com
DOWNLOAD
(Miễn phí)
 

Mã tài liệu
ult80q
Danh mục
đề thi
Thể loại
Ngày đăng
2019-12-21 18:33:41
Loại file
docx
Dung lượng
0.02 M
Trang
1
Lần tải
0
Lần xem
0
đề thi [Cần Thơ] Đề TS 2018

đề thi có liên quan