De, dap an kiem tra HSG tieng Anh 8

đề thi Tiếng Anh 8
  Đánh giá    Viết đánh giá
 290       1      0
Phí: Tải Miễn phí - Download FREE
Mã tài liệu
seasyq
Danh mục
Thư viện Đề thi & Kiểm tra
Thể loại
Ngày đăng
12/15/2012 11:04:58 AM
Loại file
doc
Dung lượng
0.01 M
Lần xem
1
Lần tải
290
File đã kiểm duyệt an toàn

Đề kiểm định chất học sinh giỏi Môn: Tiếng Anh 8: Năm học 2008 - 2009 Thời gian làm bài: 120 phút Bài I: Tìm từ có cách đọc khác ở phần gạch chân trong mỗi câu sau (2 điểm) 1) A. honest B. hour C. hon,xem chi tiết và tải về đề thi De, dap an kiem tra HSG tieng Anh 8, Đề Thi Tiếng Anh 8 , Đề thi De, dap an kiem tra HSG tieng Anh 8, doc, 1 trang, 0.01 M, Tiếng Anh 8 chia sẽ bởi Hội Nguyễn Quốc đã có 290 download

LINK DOWNLOAD

DeA-dap-an-kiem-tra-HSG-tieng-Anh-8.doc[0.01 M]

File đã kiểm duyệt
     Báo vi phạm bản quyền
Pass giải nén (Nếu có):
nslide.com
DOWNLOAD
(Miễn phí)

Đây là đoạn mẫu , hãy download về để xem đầy đủ, hoàn toàn miễn phí 100%

Đề kiểm định chất học sinh giỏi Môn: Tiếng Anh 8: Năm học 2008 - 2009 Thời gian làm bài: 120 phút
Bài I: Tìm từ có cách đọc khác ở phần gạch chân trong mỗi câu sau (2 điểm) 1) A. honest B. hour C. honor D. huour 2) A. deaf B. beat C. lead D. teach 3) A. there B. thank C. youth A. thirsty 4) A. fund B. upset C. tutor D. rug 5) A. safe B. mall C. nature D. face 6) A. option B. information C. quention D. invitation 7) A. choos B. chemistry C. character D. child 8) A. invited B. liked C. ended D. wanted 9) notice B. grow C. ghost D. lost 10) like B. wide C. oponion D. file Bài II: Chia động từ trong ngoặc(3 điểm). 1. Yester day, I (1. spend) ……………… two hours (2. dothe homeword. 2. The thiefs (3. catchwhen the (4. leavethe bank. 3. Two hors ago, Mrs Brown (5. haveAlice (6. takeher son to the school. 4. How many times you (7. beto Ho Chi Minh City? 5. The moon (8. movearound th earth. 6. Next summer, my parents wil let me (9. visitmy grand father. 7. How about (10. goto the zoo? Bài III: Điền một giới từ thích hợp vào chỗ trống(2 điểm). 1. She went out the roomsaying a word. 2. The life in the countryside is changingBetter. 3. She was born……………… 2 o’clock 18th July. 4. Mary is thinking……………… importing fowersChina. 5. They are travelingthe airporta bus. 6. I am afraidGhost. 7. The fightdeforestation is very important. Bài IV. Cho dạng đúng của từ trong ngoặc (3 điểm). 1. Ha Long Bay is in………………… VietNam (north). 2. The wild animals are beingappear). 3. I couldn’t find anybetween the tow picture (different). 4. She is a ……………… she sells flowers at a shop in Canada (flower). 5. Long put…………… on that towel to stop the bleeding (press). 6. The question isn’t good. It’s to ask (import). 7. His father soon died of a ……………… heart (
eak). 8. Don’t let the child go out because it’s(wind). 9. I am going to have a……………… check-up next Monday (medicine). 10. The knife is ……………… it can cut everything (use). Bài V : Chọn đáp án đúng .(2 điểm) 1. I finish the book and went to bed. A. read B. to read C. reading D. reads 2. That man can tell us where A. does John live B. is John living C. John lives D. John live 3. …………… clothes do you prefer, T- shirt or pullover? A. Which B. What C. Where D. How 4. Can you …………… your paper with you when I come there, please? A. collect B.
ing C. get D. take 5. Smoking is harmful your health. A. on B. for D. about C. to 6. Do you find anything there? A. interested B. useful C. bored D. easily 7. Ann is very busy these days. She has …………… free time. A. a little B. few C. a few D. little 8. It’s raining very …………… A.wet B. badly C. hard D. firmly 9. A new shoppig is In my neighborhood today. A. being opened B. opened C. opening D. be opened 10. The stolen machines were a lot of money. A. valued B. cost C. price D. worth Bài VI : Viết lại các câu sau theo gợi ý không làm thay đổi nghĩa của câu. ( 4 điểm) 1. Has anyone asked you for your opinions?/ Nam said that……………………… 2. I had a dog once, but I don’t have anymore./ I 3. The water was so cold that the children

§Ò kiÓm ®Þnh chÊt l­ượng häc sinh giái
M«n: TiÕng Anh 8: N¨m häc 2008 - 2009
Thêi gian lµm bµi: 120 phót



Bµi I: T×m tõ cã c¸ch ®äc kh¸c ë phÇn g¹ch ch©n trong mçi c©u sau (2 ®iÓm)
1) A. honest B. hour C. honor D. huour
2) A. deaf B. beat C. lead D. teach
3) A. there B. thank C. youth A. thirsty
4) A. fund B. upset C. tutor D. rug
5) A. safe B. mall C. nature D. face
6) A. option B. information C. quention D. invitation
7) A. choos B. chemistry C. character D. child
8) A. invited B. liked C. ended D. wanted
9) notice B. grow C. ghost D. lost
10) like B. wide C. oponion D. file
Bµi II: Chia ®éng tõ trong ngoÆc(3 ®iÓm).
1. Yester day, I (1. spend) ……………… two hours (2. do)………… the homeword.
2. The thiefs (3. catch)…………….. when the (4. leave)………….. the bank.
3. Two hors ago, Mrs Brown (5. have)………… Alice (6. take)……….. her son to the school.
4. How many times you (7. be)………… to Ho Chi Minh City?
5. The moon (8. move)……………… around th earth.
6. Next summer, my parents wil let me (9. visit)…………….. my grand father.
7. How about (10. go)……………… to the zoo?
Bµi III: §iÒn mét giíi tõ thÝch hîp vµo chç trèng(2 ®iÓm).
1. She went out the room………………….. saying a word.
2. The life in the countryside is changing…………. Better.
3. She was born……………… 2 o’clock …………….. 18th July.
4. Mary is thinking……………… importing fowers………….. China.
5. They are traveling……………….. the airport…………….. a bus.
6. I am afraid………………. Ghost.
7. The fight………………... deforestation is very important.
Bµi IV. Cho d¹ng ®óng cña tõ trong ngoÆc (3 ®iÓm).
1. Ha Long Bay is in………………… VietNam (north).
2. The wild animals are being…………………..(appear).
3. I couldn’t find any………………. between the tow picture (different).
4. She is a ……………… she sells flowers at a shop in Canada (flower).
5. Long put…………… on that towel to stop the bleeding (press).
6. The question isn’t good. It’s ………….. to ask (import).
7. His father soon died of a ……………… heart (break).
8. Don’t let the child go out because it’s……………. (wind).
9. I am going to have a……………… check-up next Monday (medicine).
10. The knife is ……………… it can cut everything (use).
Bµi V : Chän ®¸p ¸n ®óng .(2 ®iÓm)
1. I finish ………….. the book and went to bed.
A. read B. to read C. reading D. reads
2. That man can tell us where …………….
A. does John live B. is John living C. John lives D. John live
3. …………… clothes do you prefer, T- shirt or pullover?
A. Which B. What C. Where D. How
4. Can you …………… your paper with you when I come there, please?
A. collect B. bring C. get D. take
5. Smoking is harmful …………….. your health.
A. on B. for D. about C. to
6. Do you find anything …………….. there?
A. interested B. useful C. bored D. easily
7. Ann is very busy these days. She has …………… free time.
A. a little B. few C. a few D. little
8. It’s raining very ……………
A.wet B. badly C. hard D. firmly
9. A new shoppig is ……………. In my neighborhood today.
A. being opened B. opened C. opening D. be opened
10. The stolen machines were ………………. a lot of money.
A. valued B. cost C. price D. worth

Bµi VI : ViÕt l¹i c¸c c©u sau theo gîi ý kh«ng lµm thay ®æi nghÜa cña c©u. ( 4 ®iÓm)
1. Has anyone asked you for your opinions?/ Nam said that………………………
2. I had a dog once, but I don’t have anymore./ I ………………………………….
3. The water was so cold that the children couldn’t swim in it./ The water………..
4. “ Eat more and more vegetables” the doctor said./ The doctor told……………..
5. To live on your salary must be hard./ It ………………………………………….
6. Tom is the best player in the team./ No one in the team …………………………
7. It’s interesting to read this book./ This book ……………………………………
8. I spend half an hour traveling to work by motorbike everyday./ It takes………...
9. Peter said he wasn’t feeling well then./ Peter said “I ……………………………
10. A boy was injured in the accident, he is now in the hospital./ The boy ………...
Bµi VII : T×m vµ söa lçi sai trong ®o¹n v¨n sau ®©y.(2 ®iÓm)
In a modern life today, the work of the farm is less hard because he is helped a lot by machines. That mean nore food is produced and less labour and less work hours are spent. He also has more free time for intertain and more things such as a big house, motorbike, television. Her life is getting better and good day by day. His children go to school. Before they finish school, they are sent to universityes.The farmer still have to work hardly but his life is much improved.
Bµi VIII : §äc ®o¹n v¨n sau ®ã tr¶ lêi c¸c c©u hái sau (2 ®iÓm)
Most types of paper can be recycled. Newspapers have been recycled profitably for decades and recycling of other paper is growing.It’s important to know what you are buying in a paper product, for that reason virtually all paper products should be marked with the percentage and tupe of recycled content. Just saying “recycle paper” isn’t enough. “Recycled paper” can mean anything from 100% true recycled paper to 1% re- manufactured ends of large paper rolls. “Post- consumer” mean the paper that you and I return to recycling centers.
· Questions :
1. Can newspapers be recycled?.
2. Why should all paper products be marked with the percentage and tupe of?
3. Are all recycled paper products the same?
4. What does “Post- consumer” mean?


§¸P ¸N – BiÓu ®iÓm m«n anh 8:
Bµi I: Mçi c©u ®óng ®­îc 0,2 ®iÓm.
1-D 3-A 5-B 7-D 9-C
2-A 4-C 6-C 8-B 10-F
Bµi II: Mçi ®éng tõ chia ®óng ®­îc 0,3 ®iÓm.
(1) spent (3) were caught (5) had (7) have – been (9) visit
(2) doing (4) were leaving (6) take (8) moves (10) going
Bµi III2 ®iÓm)Mçi giíi tõ ®óng ®­îc 0,2 ®iÓm).
1. without 3. at – on 5. to / in 7. against
2. for 4. of / about – from 6. of
Bµi V: (2 ®iÓm).Mçi ®¸p ¸n ®óng ®­îc 0,3 ®iÓm.
1.C 2.C 3.A 4.B. 5.D
6.B 7.D 8.C 9.C 10.D
Bµi VI : (4 ®iÓm) Mçi c©u viÕt ®óng ®­îc 0,4 ®iÓm.
1. Have you been asked for your opinion?.
2. I used to have a dog.
3. The water wasn’t warm enough for the children to swim in.
4. The doctor told me to eat more and more vegetables.
5. It must be hard to live on your salary.
6. No one in the team plays as well as Tom.
7. this book is interesting to be read.
8. It takes me half an hour to travel to work by motorbike everyday.
9. Peter said “I am not feeling well now”.
10. The boy injured in the accident is now in the hospital.
Bµi VII :(2 ®iÓm) Mçi lçi sai t×m vµ söa ®óng ®­îc 0,2 diÓm.
1. farm ->farmer 6. good-> better
2. mean-> means 7. Berofe-> After
3. work-> working 8. universityes-> universities
4. entertain-> entertainment 9. have-> has
5. Her-> His 10. hardly-> hard
Bµi VIII:(2 ®iÓm)Mçi c©u tr¶ lêi ®óng ®­îc 0,5 ®iÓm.
1. Yes, they can.
2. To help consumers know what they are buying in a paper product.
3. No, they aren’t.
4. “Post- consumer” means the paper that you and I return to recycling centers.

Hiển thị flash toàn màn hình Xem toàn màn hình

Thu nhỏ màn hình

 

Nguồn:

 
HƯỚNG DẪN DOWNLOAD đề thi này

Để tải về De, dap an kiem tra HSG tieng Anh 8
Bước 1:Tại trang tài liệu chi tiết nslide bạn muốn tải, click vào nút Download màu xanh lá cây ở phía trên.
Bước 2: Tại liên kết tải về, bạn chọn liên kết để tải File về máy tính. Tại đây sẽ có lựa chọn tải File được lưu trên nslide.com
Bước 3: Một thông báo xuất hiện ở phía cuối trình duyệt, hỏi bạn muốn lưu . - Nếu click vào Save, file sẽ được lưu về máy (Quá trình tải file nhanh hay chậm phụ thuộc vào đường truyền internet, dung lượng file bạn muốn tải)
Có nhiều phần mềm hỗ trợ việc download file về máy tính với tốc độ tải file nhanh như: Internet Download Manager (IDM), Free Download Manager, ... Tùy vào sở thích của từng người mà người dùng chọn lựa phần mềm hỗ trợ download cho máy tính của mình

đề thi tương tự

BÀI TIẾP THEO

BÀI MỚI ĐĂNG

BÀI HAY XEM NHIỀU