ĐỀ HSG 911

đề thi Tiếng Anh 9
  Đánh giá    Viết đánh giá
 3       1      0
Phí: Tải Miễn phí - Download FREE
Mã tài liệu
c4ux0q
Danh mục
Thư viện Đề thi & Kiểm tra
Thể loại
Ngày đăng
12/17/2017 1:33:31 PM
Loại file
doc
Dung lượng
0.05 M
Lần xem
1
Lần tải
3
File đã kiểm duyệt an toàn

PHÒNG GD&ĐT……….. Trường THCS……….. KÌ THI KSCL CÁC ĐỘI TUYỂN HSG KHỐI 9 Năm học: 2017-2018 ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH (Thời gian 90 phút)  A. Multiple choice (6 pts) I. From each number, pich,xem chi tiết và tải về Đề thi ĐỀ HSG 911, Đề Thi Tiếng Anh 9 , Đề thi ĐỀ HSG 911, doc, 1 trang, 0.05 M, Tiếng Anh 9 chia sẽ bởi Bình Đỗ Văn đã có 3 download

 
LINK DOWNLOAD

DE-HSG-911.doc[0.05 M]

File đã kiểm duyệt
     Báo vi phạm bản quyền
Pass giải nén (Nếu có):
nslide.com
DOWNLOAD
(Miễn phí)

Đây là đoạn mẫu , hãy download về để xem đầy đủ, hoàn toàn miễn phí 100%

PHÒNG GD&ĐT………..
Trường THCS………..
KÌ THI KSCL CÁC ĐỘI TUYỂN HSG KHỐI 9 Năm học: 2017-2018
ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH
(Thời gian 90 phút)

A. Multiple choice (6 pts)
I. From each number, pich out one word whose underlined part is pronounced differently from the others.
1. A. perform B. colour C. boring D. you
2. A. bath B. watch C. want D. wate
3. A. thank B. think C. father D. them
4. A. happen B. house C. hour D. horse
5. A. filled B. destroyed C. wished D. prepared
6. A. flow B. crowd C. cloud D. scout
II. From each number, pick out one word which has the stress on the second syllable:
7. A. chemical B. upset C. steamer D. cupboard
8. A. jungle B. volcano C. su
oud D. marine
9. A. foreman B. microwave C. manufactor D. morta
10. A. powder B. process C. flavour D. defrost
III. Choose the co
ect answer for each sentence.
11. Please ask them________ in this area.
A. don’t smoke B. not smoking C. to not smoke D. not to smoke
12. Come and________ badminton, Nam!
A. do B. make C. take D. play
13. Timson________ 13 films and I think her latest is the best.
A. made B. had made C. has made D. was making
14. My birthday is________ Fe
uary 2nd.
A. on B. in C. at D. from
15. You should learn your lesson________
A. careful B. carefully C. careless D. carelessly
16. “The students went on a canoe trip yesterday.” “I heard it was________.”
A. excited B. exciting C. exciteful D. an excitement
17. “Do you think your father will wo
y if we’re late?” “Maybe we’d better________ him.”
A. call B. be calling to C. to call D. will call
18. I said “Happy Birthday” before________ Lan a present.
A. give B. will give C. gave D. giving
19. Tam________ last night when the telephone_________.
A. slept-rang B. slept-was ringing C. was sleeping-rang D. was sleeping-was ringing
20. “Would you like to go to the movie with me tonight?” “ - ___________________-”
A. Yes, please. B. I’m so
y. I’d love to. C. No, thanks. D. Yes, I’d love to.
21. John doesn’t play tennis. David doesn’t play tennis.
A. Both John and David doesn’t play tennis. B. Neither John nor David plays tennis.
C. Not either John or David plays tennis. D. Not only John but also David doesn’t play tennis.
22. The coach said, “It’s time for you to go home, boys!”
A. The coach told the boys that it was time for you to go home.
B. The coach tells the boys that it was time for them to go home.
C. The coach told the boys that it is time for them to go home.
D. The coach told the boys that it was time for them to go home.
23. _____ the old man spoke very slowly and clearly, I couldn’t understand him at all.
A. If B. Because C. Since D. Although
24. She started learning English ten years ago.
A. She has not learnt English before. B. She has started learning English for ten years.
C. She has learnt English for ten years. D. She has learnt English since ten years.
25. They spent a lot of money on food and clothes.
A. A lot of money was spent on food and clothes.
B. A lot of money were spent on food and clothes.
C. A lot of money on food and clothes were spent.
D. A lot of

 


NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK  – PRACTICAL TEST 911

 

PHÒNG GD&ĐT………..

Trường THCS………..

 

KÌ THI KSCL CÁC ĐỘI TUYỂN HSG KHỐI 9 Năm học: 2017-2018

ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH

(Thời gian 90 phút)

A. Multiple choice (6 pts)

I. From each number, pich out one word whose underlined part is pronounced differently from the others.

1. A. perform   B. colour  C. boring  D. your

2. A. bath   B. watch  C. want  D. water

3. A. thank   B. think  C. father  D. them

4. A. happen   B. house  C. hour  D. horse

5. A. filled   B. destroyed  C. wished  D. prepared

6. A. flow   B. crowd  C. cloud  D. scout

II. From each number, pick out one word which has the stress on the second syllable:

7. A. chemical   B. upset  C. steamer  D. cupboard

8. A. jungle   B. volcano  C. surroud  D. marine

9. A. foreman   B. microwave  C. manufactor  D. mortar

10. A. powder   B. process  C. flavour  D. defrost

III. Choose the correct answer for each sentence.

11. Please ask them________ in this area.

A. don’t smoke B. not smoking C. to not smoke D. not to smoke

12. Come and________ badminton, Nam!

A. do   B. make  C. take   D. play

13. Timson________ 13 films and I think her latest is the best.

A. made  B. had made  C. has made  D. was making

14. My birthday is________ February 2nd.

A. on   B. in   C. at   D. from

15. You should learn your lesson________

A. careful  B. carefully  C. careless  D. carelessly

16. “The students went on a canoe trip yesterday.”      “I heard it was________.”

A. excited  B. exciting  C. exciteful  D. an excitement

17. “Do you think your father will worry if we’re late?”      “Maybe we’d better________ him.”

A. call   B. be calling to C. to call  D. will call

18. I said “Happy Birthday” before________ Lan a present.

A. give   B. will give   C. gave  D. giving

19. Tam________ last night when the telephone_________.

A. slept-rang B. slept-was ringing C. was sleeping-rang D. was sleeping-was ringing

20. “Would you like to go to the movie with me tonight?”      “ - ___________________-

A. Yes, please.  B. I’m sorry. I’d love to. C. No, thanks. D. Yes, I’d love to.

21. John doesn’t play tennis. David doesn’t play tennis.

A. Both John and David doesn’t play tennis. B. Neither John nor David plays tennis.

C. Not either John or David plays tennis. D. Not only John but also David doesn’t play tennis.

22. The coach said, “It’s time for you to go home, boys!”

A. The coach told the boys that it was time for you to go home.

B. The coach tells the boys that it was time for them to go home.

C. The coach told the boys that it is time for them to go home.

D. The coach told the boys that it was time for them to go home.

23. _____ the old man spoke very slowly and clearly, I couldn’t understand him at all.

A. If    B. Because   C. Since    D. Although

24. She started learning English ten years ago.

A. She has not learnt English before. B. She has started learning English for ten years.

C. She has learnt English for ten years. D. She has learnt English since ten years.

25. They spent a lot of money on food and clothes.

 

 By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK  – PRACTICAL TEST 911

 

A. A lot of money was spent on food and clothes.

B. A lot of money were spent on food and clothes.

C. A lot of money on food and clothes were spent.

D. A lot of money on food and clothes was spent.

26. There is a detective film  _____ at the Thang Long Theater.

A. on   B. in   C. inside  D. outside

27. She got used to _______ her bike.

A. ride   B. riding  C. rode   D. rides

28. You need a good pair of paddles to play _____.

A. tennis  B. football  C. table tennis  D. badminton

29. Ha Long Bay is a _________.

A. World Natural Heritage.   B. Natural World Heritage.

C. World Cultural Heritage.   D. Cultural World Heritage.

30. A(n) ______ can take a patient to hospital quickly.

A. emergency  B. bleeding  C. wound  D. ambulance

B. Complete the following sentences with an appropriate form of the word in brackets. (0) is an example for you. (4 pts)

31. Life is more__________ now.       COMFORT

32. Would you like to go__________.       SWIM

33. He speaks French very__________.      GOOD

34. Life in the city is__________ from life in the country.    DIFFERENCE

35. Meat is not a__________ food if we know how much to eat.   HEALTH

36. These medicines can work well with your__________.    ILL

37. My sister has a beautiful__________ of stamp.     COLLECT

38. There was no__________ for his absence from class yesterday.  EXPLAIN

C. Circle the italicized portion of the sentence that is incorrect. (2 pts)

39. Some people grow so taller that their health may become endangered.

                               A          B       C                       D

40. After said goodbye to my parents, I went to school with my sister.

                A                   B                         C                      D

41. The phone rung while I was washing the dishes.

                 A      B                         C              D

42. Henry’s friends told themselves to put his coat on the rack in their hall.

                      A                     B                     C                                   D

43. She isn’t old enough to done this job.

             A             B             C            D

44. Eight hundred years ago Christmas songs are performed for people in towns and villages.

                                 A                                              B                      C            D   

45. Would you mind help me solve these mathematics problems? I can hardly understand how to do them.       A                          B                                                       C                    D

46. She was having dinner when a man was coming and giving her a bunch of flowers.

                            A               B                                C                              D

D. Rewrite the following sentences without changing the meaning. (2,5 pts)

47. The sister asked: “Are you hungry, Tom?”   - The sister _______________________.

48. A lot of effort has been put in the work by the little girl. - The little girl ___________________.

49. How long have you studied medicine?    - When ___________________________?

50. John was too ill to go to school.     - John wasn’t _____________________.

51. Tom is not as tall as Peter.     - Peter ____________________________.

E. Read the paragraphs below and the summary which follows. (3 pts)

Air pollution is a cause of ill-health in human beings. In a lot of countries there are laws limiting the amount of smoke which factories can produce. Although there isn’t enough information on the effects of smoke in the atmosphere, doctors have proved that air pollution causes lung diseases.

 

 By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK  – PRACTICAL TEST 911

 

The gases from the exhausts of cars have also increased air pollution in most cities. The lead in petrol produces a poisonous gas which often collects in busy streets surrounded by high buildings. Children who live in areas where there is a lot of lead in the atmosphere can’t think as quickly as other children and are clumsy when they use their hands.

There are other long-term effects of pollution. If the gases in the atmosphere continue to increase , the earth’s climate may become warmer. A lot of the ice near the Poles ma melt and may cause serious floods.

* Complete the summary by writing the correct word in each blank (write one word only.)

Air (52)_______ can make people ___________ (53)_______. Consequently, some countries pass (54)_______ to control the quantity of (55)_______ in the air. Air pollution causes particular damage to the body by harming the (56)_______. (57)_______ should not be used in petrol because it is bad for children’s (58)_______ and makes them clumsy in using their hands. Poisonous gas from (59)_______ collects in those parts of cities where there are tall buildings. Pollution can also have an influence on the earth’s (60)_______. The ice may melt near the North and South Poles, resulting in very bad (61)_______.

F. Read the following passage and choose the best answer: (2,5 pts)

Every year students in many countries learn English. Some of these students are young children. Others are teenagers. Many are adults. Some learn at school, others study by themselves. A few learn English just by hearing the language in films, on television, in the office or among their friends. But not many are lucky enough to do that. Most people must work hard to learn another language.

Many boys and girls learn English at school because it is one of their subjects. They study their own language, and mathematics… and English. In England, America or Australia, many boys and girls study their own language, which is English and mathematics… and another language, perhaps French or German or Spanish.

Many adults learn English, because it is useful for their work. Teenagers often learn English for their higher studies, because some of their books are in English at the college or university. Other people learn English because they want to read newspapers or magazines in English.

62. According to the writer_________.

A. only adults learn English.                           B. no children like to learn English.

C. English is useful only for teenagers.        D. English is popular in most of the world.

63. Most people learn English by_________.

A. watching videos only.                    B. hearing the language in the office.

C. talking with foreigners.                 D. working hard on their lessons.

64. Many boys and girls learn English because_________.

A. English can give them a job.                B. it is included in their study courses.

C. they are forced to learn it.                    D. they have to study their own language.

65. In America or Australia many school children study _________.

A. English as a foreign language.

B. English and mathematics only.

C. such foreign languages as French, German and Spanish.

D. their own language and no foreign language.

66. Many adults learn English because_________.

A. English is spoken in their office.               B. they want to go abroad.

C. most of their books are in English.           D. it helps them in their work.

__________THE END_________

 

 

 

 

 

 

 

 By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK  – PRACTICAL TEST 911

 

ĐÁP ÁN VÀ HƯỚNG DẪN CHẤM

TETS 28

 

A. Multiple choice: (6ms)

I) Mỗi câu đúng 0,2đ

1-b  2-a  3-d  4-c  5-c  6-a

 

II) Mỗi câu đúng 0,2đ

7-b  8-a  9-c  10-a

 

III) Mỗi câu đúng 0,2đ

11-d  12-d  13-c  14-a  15-b  16-b

17-a  18-d  19-c  20-d  21-b  22-d

23-d  24-c  25-a  26-a  27-b  28-c  

29-c  30-d

 

B. Mỗi câu đúng 0,5đ

31-comfortable  32-swimming 33-well  34-different

35-healthy   36-illness  37-collection  38-explanation

C. Mỗi câu đúng 0,25đ 

39-B  40-A  41-B  42-B  

43-C  44-B  45-B  46-C

 

D. Mỗi câu đúng 0,5đ

47) The sister asked Tom if he was hungry.

48) The little girl has put  a lot of effort in the work. 

49) When did you start to learn medicine?

50) John wasn’t well enough to go to school.

51) Peter is shorter then Tom.

 

E) Mỗi câu đúng 0,3đ

52-pollution  53—ill  54-laws  55-smoke 

56-lungs  57-Lead  58-brains/health 59-lead/exhausts 

60-climate  61-floods

 

F) Mỗi câu đúng 0,5đ.

62-d  63-d  64-b  65-c  66-d

 

 By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72

Hiển thị flash toàn màn hình Xem toàn màn hình

Thu nhỏ màn hình

Nguồn:

 
HƯỚNG DẪN DOWNLOAD đề thi này

Để tải về ĐỀ HSG 911
Bước 1:Tại trang tài liệu chi tiết nslide bạn muốn tải, click vào nút Download màu xanh lá cây ở phía trên.
Bước 2: Tại liên kết tải về, bạn chọn liên kết để tải File về máy tính. Tại đây sẽ có lựa chọn tải File được lưu trên nslide.com
Bước 3: Một thông báo xuất hiện ở phía cuối trình duyệt, hỏi bạn muốn lưu . - Nếu click vào Save, file sẽ được lưu về máy (Quá trình tải file nhanh hay chậm phụ thuộc vào đường truyền internet, dung lượng file bạn muốn tải)
Có nhiều phần mềm hỗ trợ việc download file về máy tính với tốc độ tải file nhanh như: Internet Download Manager (IDM), Free Download Manager, ... Tùy vào sở thích của từng người mà người dùng chọn lựa phần mềm hỗ trợ download cho máy tính của mình

đề thi tương tự