ĐỀ HSG 913

đề thi Tiếng Anh 9
  Đánh giá    Viết đánh giá
 2       1      0
Phí: Tải Miễn phí(FREE download)
Mã tài liệu
e4ux0q
Danh mục
Thư viện Đề thi & Kiểm tra
Thể loại
Ngày đăng
12/17/2017 1:33:59 PM
Loại file
doc
Dung lượng
0.07 M
Lần xem
1
Lần tải
2
File đã kiểm duyệt an toàn

PHÒNG GD&ĐT……….. Trường THCS……….. KÌ THI KSCL CÁC ĐỘI TUYỂN HSG KHỐI 9 Năm học: 2017-2018 ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH (Thời gian 90 phút)  I. Chọn từ có phần gạch chân được phát âm khác những,xem chi tiết và tải về Đề thi ĐỀ HSG 913, Đề Thi Tiếng Anh 9 , Đề thi ĐỀ HSG 913, doc, 1 trang, 0.07 M, Tiếng Anh 9 chia sẽ bởi Bình Đỗ Văn đã có 2 download

Đây là đoạn mẫu , hãy download về để xem đầy đủ, hoàn toàn miễn phí 100%

 

NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK  – PRACTICAL TEST 913

PHÒNG GD&ĐT………..
Trường THCS………..
 
KÌ THI KSCL CÁC ĐỘI TUYỂN HSG KHỐI 9 Năm học: 2017-2018
ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH
(Thời gian 90 phút)
I. Chọn từ có phần gạch chân được phát âm khác những từ còn lại bằng cách khoanh tròn chữ cái A, B, C, hoặc D. (5 đ)
1. A. looked   B. watched    C. ca
ied   D. stopped
2. A. study   B. success    C. surprise   D. sugar
3. A. unite   B. underline    C. university   D. uniform
4. A. danger   B. angry    C. language   D. passage
5. A. character  B. children    C. teacher   D. change
II. Chọn từ có âm tiết được nhấn khác với các từ còn lại. (5đ)
1. A. realize   B. improve    C. possible   D. comfortable
2. A. important  B. especially    C. prefer   D. influence
3. A. general   B. opinion    C. a
oad   D. surprise
4. A. comfort   B. nation    C. apply   D. moment
5. A. medical   B. advise    C. vegetables  D. physical
III. Chọn câu trả lời đúng nhất. Khoanh tròn vào chữ cái A, B, C, hoặc D. (15đ)
1. Are you interested...........playing badminton after class?
 A. in   B. with   C. on   D. for
2. " What.........going to Hanoi tomo
ow? "
 A. to   B. in   C. about  D. for
3. Hoa works very..........so she always gets good marks.
 A. badly  B. good  C. hardly  D. hard
4. The building was built .........1962 and 1969.
 A. between  B. from  C. since  D. for
5. This school..........in 1997
 A. built  B. is built  C. was built  D. has built
6. Of all my friends, Hoa is.............
 A. the tallest  B. the most tallest C. taller  D. more taller
7. Would you mind if I……………a photo ?
 A. take  B. took  C. would take D. am going to take
8. Last week I ……………my children to the biggest zoo in town.
A. got   B.
ought  C. fetch                  D. took
9. Are you proud…………….your country and its tradition ?
A. about  B. on    C. of           D. for
10. Do you collect stamps or other things ?  - Yes, I am a stamp………….
 A. collecting B. collector  C. collect            D. collection
11. It is very dangerous ………….. in the polluted environment.
A. to live   B. lives   C. living   D. live
12. Our ………….. resources are limited so we should recycle all used things.
A. nature   B. natural   C. naturing   D. naturally
13. His car is the same color …………. my uncle’s.
A. alike   B. as    C. like   D. to
14. This ruler …………….. of plastic.
A. make   B. made   C. is making  D. is made
15. I take part ………….. most youth activities of my school.
A. in    B. of    C. on    D. at
IV. Dùng đúng thời, dạng của động từ cho trong ngoặc. (10đ)
   Nowadays, a lot of important inventions (1. ca
y out)______ by scientists (2. work)______ for large industrial firms. However, there (3. be)______ still opportunities for other people (4. invent)______ various things. In Britain, there is a weekly TV program which (5. attempt) to show all the devices which people (6. invent)______ recently. The people (7. organize)______ the program receive information about 700 inventions per year. New ideas can (8. develop) by private inventors. However, it is important (9
 By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK  – PRACTICAL TEST 913

. consider)______ these questions : Will it work? Will it (10. want)______? Is it new?
V. Điền vào chỗ trống một giới từ phù hợp. (10đ)
1. Could I help you ______________ your bag?
2. Na got up late this morning because her alarm clock didn’t go ___________.
3. I’m looking forward ____________ seeing you in June.
4. In the competition, everyone fell ______________ the deep and dangerous water.
5. Ha Long Bay is recognized _____________ UNESCO as a World Heritage Site
6. They have a meeting ___________ 6.30 and 9.30.
7. My mother often picks me ___________ from the school.
8. I’m going to invite my friends to come over ___________ dinner tonight.
9. Next summer, my family will have a vacation_________ Thailand and stay there ________ one week.
VI. Điền đúng dạng của từ được in hoa để hoàn thành câu. (10đ)
1. We have two postal ___________________ a day.
(DELIVER)
2. He left the room without ___________________.
(EXPLAIN)
3. Playing tennis is one of his favorite ______________.
(ACT)
4. We started our trip on a beautiful ______________ morning.
(SUN)
5. They left the house in a __________________ mess.
(FRIGHT)
6. He said “Good morning” in a most ______________ way.
(FRIEND)
7. There is no easy ______________ to this problem.
(SOLVE)
8. He always drives more ________________ at night.
(CARE)
9. Does this _______________ suit you?
(ARRANGE)
10. He is a very _________________ carpenter.
(SKILL)
VII. Gạch chân lỗi sai ở mỗi dòng trong đoạn văn sau rồi sửa sang bên (như ví dụ). (10đ)
Example: 0. I haven’t saw you for two month                                  0/ seen
      Nam is a student. This year he had a very interested summer
1/ ___________
holiday. He traveled, with him classmates, to a mountainous area
2/ ___________
in Hoa Binh province. They gone there to help make a road
3/ ___________
through a forest among two villages. “ It was very difficult
4/ ___________
because there had no water to drink and no shops where we
5/ ___________
could bought food,”said Nam. “ It was very cold and wet
6/ ___________
in the mountains. It is one of the wetter places in the country.”
7/ ___________
Nam stayed in the mountains since six weeks. It was hard work,
8/ ___________
But he says it was the best thing he has ever did. He is hoping
9/ ___________
to return next year to do any more work there
10/ __________
 VIII. Điền 01 từ vào chỗ trống để hoàn thành đoạn văn sau : (10đ)
              Learning a language is, in some way, like (1)______ how to fly or play the piano. There (2)______ important differences, but there is a very important similarity. It is this: learning how to do such things needs lots (3)______ practice. It is never simply to “know” something. You must be able to “do” things with what (4)______ know. For example, it is not enough simply to read a book on (5)______ to fly an aeroplane. A (6)______ can give you lots of information about how to fly, but if only read a book and then try to (7)______ without a great deal of practice first, you will crash and kill (8)______. The same is true of (9)______ the piano. So you think it is enough simply to read about  it? Can you play the piano without having lots of (10)______ first?
IX. Ghép hai câu làm một, dùng từ gợi ý. (5đ)
1. Minh does morning exercises regularly. He wants to be healthy (so as to)
2. I’m learning English. I want to read book in English. (in order to)
3. She said nothing. She didn’t want to make him angry (so as to)
4.The man was taken to the local hospital. He was injured in the accident. (past participle)
5. The musician is internationally famous. He appeared in the concert last night. (present participle)
X. Dùng từ gợi ý viết lại các câu sau sao cho nghĩa của câu  không thay đổi. (10)
1. Keeping the environment clean is very important.
 By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK  – PRACTICAL TEST 913

- It’s ……………………………………………………………………………..
2. They will show the time machine to the public when they finish it.
- The time machine ……………………………………………………………………..
3. He was delighted to receive his aunt’s letter.
- He was delighted that ………………………………………………………………..
4. Old car tires are recycled to make shoes and sandals.
- People ………………………………………………………………………………..
5. I’m very sad that I wasn’t accepted in that group.
- I’m very sad not …………………………………………………………………….
6. It’s three years since I last spoke to her.
- I haven’t ………………………………………………………………………………
7. Tam doesn’t type as fast as she used to.
- Tam used ……………………………………………………………………………..
8. “ Please turn down the radio for me”, said my father.
- My father asked ………………………………………………………………………
9. Lan will be fifteen next week.
- It is Lan’s ……………………………………………………………………………..
10. How long is it since you used the pen?
- When ………………………………………………………………………….?
XI. Sắp xếp các từ sau thành câu hoàn chỉnh. (10đ)
1. stamps / a child / Minh / since / collected / was / has / he.
- …………………………………………………………………………………….
2. tomo
ow / can / not / we / somewhere / I / so / working / go / am.
- ……………………………………………………………………………………..
3. back / in / months / England / going / two / are / to / they.
- ………………………………………………………………………………………..
4. information / entertainment / also / is / TV /  only / but / not /
inging .
- ………………………………………………………………………………………..
5. struggle / on / always / nature / home / life / at / is / the farm / with / a.
- ……………………………………………………………………………………….
__________THE END___________
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK  – PRACTICAL TEST 913

HƯỚNG DẪNCHẤM THI
Môn : TIẾNG ANH – LỚP 9
 
Tổng điểm 100:10 = 10 điểm
 
I/ 5 điểm – Mỗi câu đúng 1 điểm
1- C
2- D
3- B
4 – A
5 – A
 
II/ 5 điểm – Mỗi câu đúng 1 điểm
1 – B
2- D
3-A
4- C
5- B
 
III/ 15 điểm – Mỗi câu đúng 1 điểm
1- A
2 – C
3 - D
4 - A 
5 – C
6 – A
7 – B
8 – D
9 – C
10 – B
11 – A
12 – B
13 – B
14 – D
15 – A
 
IV/ 10 điểm – Mỗi động từ đúng 1 điểm
1. are caried out
6. have invented
2. working
7. organizing
3. are
8. be developed
4. to invent
9. to consider
5. attempts
10. be wanted
 
V/ 10 điểm – Mỗi giới từ đúng 1 điểm
1. with
2. off
3. to
4. into
5.by
6. betwwwn
7. up
8. for
9. in / for
 
 
VI/ 10 điểm – Mỗi từ đúng 1 điểm
1. deliveries
3. activities
5. frightening
7. solution
9. a
angement
2. explanation
4. sunny
6. friendly
8. carefully
10. skillful
 
VII/ 10 điểm – Mỗi câu đúng 1 điểm
1. interested -> interesting
3. gone -> went
5. had -> was
2. him -> his
4. among -> between
6. bought -> buy
7. wetter -> wettest
9. did -> done
8. since -> for
10. any -> some
 
VIII/ 10 điểm – Mỗi từ đúng 1 điểm
1. learning
2. are
3. of
4. you
5. how
6. book
7. fly
8. yourself
9. playing
10. practice
 
IX/ 10 điểm – Mỗi câu đúng 1 điểm
1. Minh does morning exercises regularly so as to be healthy.
2. I’m learning English in order to read book in English.
3. She said nothing so as not to make him angry.
4. The man injured in the accident was taken to the local hospital.
5. The musician appearing in the concert last night is internationally famous.
 
X/ 10 điểm – Mỗi câu đúng 1 điểm
1. It’s very important to keep the environment clean.
2. The time machine will be shown to the public when it is finished.
3. He was delighted that his aunt sent him a letter.
4. People recycle old car tires to make shoes and sandals.
 By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK  – PRACTICAL TEST 913

5. I’m very sad not to be accepted in that group.
6. I haven’t spoken to her for three years.
7. Tam used to type faster than she can/ does now.
8. My father asked me to turn down the radio for him.
9. It’s Lan’s fifteenth birthday next week.
10. When did you use the pen?
 
XI/ 10 điểm – Mỗi câu đúng 2 điểm
1. Minh has collected stamps since he was a child.
2. I am not working tomo
ow so we can go somewhere.
3. They are going back to England in two months.
4. TV
inging not only information but also entertainment.
5. At home on the farm life is always a struggle with nature.
 By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


Nguồn:trên mạng

 
 


Để tải về ĐỀ HSG 913
Bước 1:Tại trang tài liệu chi tiết nslide bạn muốn tải, click vào nút Download màu xanh lá cây ở phía trên.
Bước 2: Tại liên kết tải về, bạn chọn liên kết để tải File về máy tính. Tại đây sẽ có lựa chọn tải File được lưu trên nslide.com
Bước 3: Một thông báo xuất hiện ở phía cuối trình duyệt, hỏi bạn muốn lưu . - Nếu click vào Save, file sẽ được lưu về máy (Quá trình tải file nhanh hay chậm phụ thuộc vào đường truyền internet, dung lượng file bạn muốn tải)
Có nhiều phần mềm hỗ trợ việc download file về máy tính với tốc độ tải file nhanh như: Internet Download Manager (IDM), Free Download Manager, ... Tùy vào sở thích của từng người mà người dùng chọn lựa phần mềm hỗ trợ download cho máy tính của mình

LINK DOWNLOAD

doc.pngDE-HSG-913.doc[0.07 M]

File đã kiểm duyệt
     Báo vi phạm bản quyền
Pass giải nén (Nếu có):
nslide.com
DOWNLOAD
(Miễn phí)

đề thi tương tự