ĐỀ HSG 914

đề thi Tiếng Anh
  Đánh giá    Viết đánh giá
 20       0      0
Ngày đăng 2017-12-11 19:44:24 Tác giả Bình Đỗ Văn loại .doc kích thước 0.05 M số trang 1
Tài liệu này được Tải Miễn phí(FREE download) hoàn toàn tại nslide.com

NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK – PRACTICAL TEST 914 PHÒNG GD&ĐT……….. Trường THCS……….. KÌ THI KSCL CÁC ĐỘI TUYỂN HSG KHỐI 9 Năm học: 2017-2018 ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH (Thời gian 90 phút) I. Three words have the same vowel sound one word doesn’t. Which one is it? (0. is an example for you. (1,5 pts) 0. A. cat B. cat ©-that D. hate 1. A. book B. look C. floor D. cook 2. A. nine B. fine C. kind D. thing 3. A. set B. between C. get D. met 4. A. husband B. busy C. must D. bus 5. A

Đây là đoạn mẫu , hãy download về để xem đầy đủ, hoàn toàn miễn phí 100%

 

NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK  – PRACTICAL TEST 914

PHÒNG GD&ĐT………..
Trường THCS………..
 
KÌ THI KSCL CÁC ĐỘI TUYỂN HSG KHỐI 9 Năm học: 2017-2018
ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH
(Thời gian 90 phút)
I. Three words have the same vowel sound one word doesn’t. Which one is it? (0. is an example for you. (1,5 pts)
0. A. cat   B. cat   ©-that   D. hate
1. A. book   B. look   C. floor  D. cook
2. A. nine   B. fine   C. kind   D. thing
3. A. set   B. between  C. get   D. met
4. A. husband   B. busy  C. must  D. bus
5. A. do   B. go   C. so   D. no
II. Choose the co
ect answer for each sentence. (0. is an example for you (3 pts)
0. My mother believes that my
other is __________ than me.
A. good   B. gooder  © better  D. best
1. They’re getting ma
ied _____________ the end of June.
A. on   B. in   C. at   D. during
2. I’m so
y but you have to cook dinner _____________
A. alone you  B. himself  C. yourself  D. on you
3. You use a _______________ to cook rice.
A. steamer  B. rice cooker  C. saucepan  D. frying pan
4. Looks! Nam has become ________________.
A. to be tall and taller B. to be taller and taller C. tall and taller D. taller and taller
5. Because he didn’t like the first pair of trousers, he asked for ____________.
A. the other ones B. other trousers C. an other trousers D. an other pair
6. If a patient can’t walk, he can use _____________ to move around.
A. an eye chart B. a stretcher  C. a wheelchair D. a scale  
7. Would you mind _______ in the front seat of the taxi, Mark?
A. to sit  B. sit   C. to sitting  D. sitting
8. Lan is ________ and she has a flower shop in Hanoi.
A. a flower seller B. a florist  C. a flower girl D. a flower lady
9. The family _____________ when the mailman came.
A. was sleeping B. is sleeping  C. has slept  D. have slept
10. Paul is said __________ the
ightest student in class.
A. was   B. being  C. to be  D. he was
III. Complete the following sentences with an appropriate form of the word in
ackets. (0. is an example for you. (3 pts)
0. They have all been absolutely WONDERFUL!    WONDER
1. I don’t like that film. It’s very__________________.     BORE
2. Ho Chi Minh City is_________________ city in Vietnam.    LARGE
3. They boy fell asleep during__________________.     PERFORM
4. They waited for his_______________ response.     HABIT
5. The male birds are more_________________ than the females.   COLOR
6. Every pupil was very______________ about the holiday.    EXCITE
7. His parents are very proud of his_______________.     SUCCEED
8. David Beckham is my______________.      FAVOR
9. I don’t know how you______________ your birthday.    CELEBRATION
10. Some people feel that towns are too______________ for them to live in.  NOISE
 By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK  – PRACTICAL TEST 914

IV. Rewrite the following sentences without changing the meaning. (0. is an example for you. (3 pts)
0. Tom wrote that letter.    - That letter was written by Tom.
1. Is this bladder mended by Mr Green.  - Does Mr Green_______________________
2. That girl is very intelligent.   - What________________________!
3. This living-room isn’t as big as that kitchen. - That kitchen___________________________
4. Khanh said “You ought to take a
eak, Huy” - Khanh advised_________________________
5. We’ve never met such a famous singer before. - It’s the first time__________________________
6. Her hair is long and black.   - She has________________________
V. Do as directed in parentheses. (0. is an example for you. (3ms)
0. I (go. to Dalat 2 years ago. (Supply the co
ect ve
form)
- I went to Dalat 2 years ago.
1. The weather was fine. We could go camping. (Combine into one sentence using “enough . . . . . . . . to”)
- _______________________________________________________
2. Everyone stopped (laugh. when we (come). (Supply the co
ect ve
form)
- _______________________________________________________
3. He gave him back the money last Sunday. (Change into the passive voice)
- _______________________________________________________
4. Putting the knives __________ an electrical socket is dangerous. (Fill in the blank with the suitable preposition)
5. Jeans can’t be worn at work. (Change into active voice)
- _______________________________________________________
6. The boy said to the girl “Did you go out last night?”. (Change into reported speech)
- _______________________________________________________
VI. Complete the following sentences based on the given cues. (0. is an example for you. (1,5ms)
0. get up / six o’clock / I / often / at.
- I often get up at six o’clock. 
1. you / mind / the west lake / telling / would / us / about ?
- _______________________________________________________
2. could / I / visit / someday / wish / I
- _______________________________________________________
3. My
other / in central Vietnam / was / 1972 / in / born
- _______________________________________________________
4. Se you / to / I am / how glad / again !
- _______________________________________________________
5. A parting meeting / have / before leaving / you’d better
- _______________________________________________________
VII. Read the article and choose the best answer. (0. is an example for you (3ms)
TRAVELLING IN THE LAKE DISTRICT
The Lake District is very popular (0)________ holidays all year round. Roads leading into the area have been improved in (1)_________ years. Inside the area itself, however, many roads are (2)________ and winding with steep hills and it may not be safe to drive (3)________ roads like this when they are (4)________ in ice. For the mountain walker a word of warning – every season visitors (5)_________ lost or are injured and (6)________ to be rescued by the Mountain Rescue teams. This kind of problem can be (7)_________ by following a few simple rules. When exploring the mountains, wear warm clothing, sensible boots, take a map, compass and whistle and a small (8)________ of food. Don’t go (9)________ alone and always tell someone where you (10)_______ to go to.
0. A. to    B. with   © for   D. as for
1. A. recent   B. next   C. last   D. close
 By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK  – PRACTICAL TEST 914

2. A. thin   B. slim   C. na
ow  D. shallow
3. A. along   B. above  C. by   D. in
4. A. wrapped   B. covered  C. drowned  D. filled
5. A. have   B. be   C. make  D. get
6. A. must   B. should  C. need  D. ought
7. A. encouraged  B. prevented  C. a
anged  D. organised
8. A. quantity   B. weight  C. length  D. limit
9. A. for   B. by   C. with   D. off
10. A. look   B. seem  C. plan   D. know
VIII. Read the following passage and choose the best answer: (2 pts)
Computing is now at the same stage as printing was when the first printing presses were used. Before printing presses were invented, only rich people like kings and dukes could afford to buy books. Often these people were unable to read and hadn’t enough time to learn. In any case, the books were so big that it was difficult for anyone to relax with a book as we do today. They wanted booked because they were expensive and there was something magical about them. Only a few people were able to write, and it took an extremely long time to write a book. Monks and other people who could write said ordinary people could not learn to read.
The position with computers is very similar today. A few years ago, computers were very large and expensive. Business managers and rich people ordered them but they didn’t know how to use them. In many countries, however, the situation has now completely changed. Lots of people not only own microcomputer but also know how to use them.
Questions:
1. What happened before printing presses were invented?
- _____________________________________________________________
2. Why were books wanted before printing presses were invented?
- _____________________________________________________________
3. What is common feature of a book and a computer?
- _____________________________________________________________
4. What situation has thoroughly changed nowadays?
- _____________________________________________________________
_____THE END_____
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK  – PRACTICAL TEST 914

ĐÁP ÁN VÀ HƯỚNG DẪN CHẤM MÔN TIẾNG ANH
 
I. Mỗi câu đúng 0,3đ
1-c  2-d  3-b  4-d  5-a
 
II. Mỗi câu đúng 0,3đ
1-c  2-c  3b  4-d  5-a
6-c  7-d  8-b  9-a  10-c
 
III. Mỗi câu đúng 0,3đ
1-boring  2-the largest  3-performance  4-dicussion
5-colourful  6-excited  8-success   8-favourite
9-cele
ation 10-noisy
 
IV. Mỗi câu đúng 0,5đ
1. Does Mr Green mend this bladder?
2. What an intelligent girl!
3. That kitchen is bigger than this living-room.
4. Khanh advised Huy to take a
eak.
5. It’s the first time we met such a famous singer.
6. She has long black hair.
 
V. Mỗi câu đúng 0,5đ
1. The weather was fine enough for us to go camping.
2. . . . . . . laughing . . . . . . . came
3. He was given the money back last Sunday.
4. into
5. They can’t wear jeans at work.
6. The boy asked the girl if she had gone out the night before.
 
VI. Mỗi câu đúng 0,3đ
1. Would you mind telling us about the west lake?
2. I wish I could visit Hue someday.
3. My
other was born in central Vietnam in 1972.
4. How glad I am to see you again!
5. You’d better have a parting meeting before leaving.
 
VII. Mỗi câu đúng 0,3đ
1-a  2-c  3-a  4-b  5-d
6-d  7-b  8-a  9-d  10-c
 
VIII. Mỗi câu đúng 0,5đ.
1. Only kings and dukes had enough money to buy books.
2. Because books were expensive and magical.
3. They were large and expensive at first
4. A person who buys a computer knows how to use it.
 By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


Nguồn:Bình Đỗ Văn

 
 
HƯỚNG DẪN DOWNLOAD


Để tải về đề thi ĐỀ HSG 914
Bước 1:Tại trang tài liệu chi tiết nslide bạn muốn tải, click vào nút Download màu xanh lá cây ở phía trên.
Bước 2: Tại liên kết tải về, bạn chọn liên kết để tải File về máy tính. Tại đây sẽ có lựa chọn tải File được lưu trên nslide.com
Bước 3: Một thông báo xuất hiện ở phía cuối trình duyệt, hỏi bạn muốn lưu . - Nếu click vào Save, file sẽ được lưu về máy (Quá trình tải file nhanh hay chậm phụ thuộc vào đường truyền internet, dung lượng file bạn muốn tải)
Có nhiều phần mềm hỗ trợ việc download file về máy tính với tốc độ tải file nhanh như: Internet Download Manager (IDM), Free Download Manager, ... Tùy vào sở thích của từng người mà người dùng chọn lựa phần mềm hỗ trợ download cho máy tính của mình

 
LINK DOWNLOAD

doc.pngPRACTICE_TEST_914.doc[0.05 M]

File đã kiểm duyệt
     Báo vi phạm bản quyền
Pass giải nén (Nếu có):
nslide.com
DOWNLOAD
(Miễn phí)
 

Mã tài liệu
3sqx0q
Danh mục
đề thi
Thể loại
Ngày đăng
2017-12-11 19:44:24
Loại file
doc
Dung lượng
0.05 M
Trang
1
Lần tải
20
Lần xem
0
đề thi ĐỀ HSG 914

Bạn phải gởi bình luận/ đánh giá để thấy được link tải

Nếu bạn chưa đăng nhập xin hãy chọn ĐĂNG KÝ hoặc ĐĂNG NHẬP

BÌNH LUẬN


Nội dung bậy bạ, spam tài khoản sẽ bị khóa vĩnh viễn, IP sẽ bị khóa.
Đánh giá(nếu muốn)
 BÌNH LUẬN

ĐÁNH GIÁ


ĐIỂM TRUNG BÌNH

0
0 Đánh giá
Tài liệu rất tốt (0)
Tài liệu tốt (0)
Tài liệu rất hay (0)
Tài liệu hay (0)
Bình thường (0)

đề thi có liên quan

  • ĐỀ HSG 914
    ĐỀ HSG 9
    ĐỀ HSG 914

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi ĐỀ HSG 9

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 11/12/2017

    Xem: 20

  • ĐỀ HSG 914
    Tiếng Anh 9
    ĐỀ HSG 914

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi Tiếng Anh 9

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 17/12/2017

    Xem: 109

  • Đề 914
    Đề thi Đại Học
    Đề 914

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi Đề thi Đại Học

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 19/7/2009

    Xem: 0

  • Đề Lý 914
    Vật lý 12
    Đề Lý 914

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi Vật lý 12

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 19/5/2013

    Xem: 0

  • Đề Lý 914
    Vật lý 12
    Đề Lý 914

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi Vật lý 12

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 19/5/2013

    Xem: 0

  • mã đề 914!:)
    Vật lý 12
    mã đề 914!:)

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi Vật lý 12

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 18/4/2012

    Xem: 0

  • Đề thi hsg 914-15
    Sinh học 9
    Đề thi hsg 914-15

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi Sinh học 9

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 9/1/2015

    Xem: 0

  • 914
    Công Nghệ 9
    914

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi Công Nghệ 9

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 30/4/2012

    Xem: 0

  • Đề 914
    Toán Học
    Đề 914

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi Toán Học

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 25/6/2009

    Xem: 181

  • Đề Lý 914
    Vật lý 12
    Đề Lý 914

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi Vật lý 12

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 19/5/2013

    Xem: 0