ĐỀ HSG 920 đề thi ĐỀ HSG 9

  Đánh giá    Viết đánh giá
 0       0      0
Phí: Tải Miễn phí
Mã tài liệu
9sqx0q
Danh mục
Thư viện Đề thi & Kiểm tra
Thể loại
Ngày đăng
12/11/2017 7:45:39 PM
Loại file
docx
Dung lượng
0.03 M
Lần xem
0
Lần tải
0
File đã kiểm duyệt an toàn

HƯỚNG DẪN DOWNLOAD

Bước 1:Tại trang tài liệu nslide bạn muốn tải, click vào nút Download màu xanh lá cây ở phía trên.
Bước 2: Tại liên kết tải về, bạn chọn liên kết để tải File về máy tính. Tại đây sẽ có lựa chọn tải File được lưu trên nslide.com
Bước 3: Một thông báo xuất hiện ở phía cuối trình duyệt, hỏi bạn muốn lưu . - Nếu click vào Save, file sẽ được lưu về máy (Quá trình tải file nhanh hay chậm phụ thuộc vào đường truyền internet, dung lượng file bạn muốn tải)
Có nhiều phần mềm hỗ trợ việc download file về máy tính với tốc độ tải file nhanh như: Internet Download Manager (IDM), Free Download Manager, ... Tùy vào sở thích của từng người mà người dùng chọn lựa phần mềm hỗ trợ download cho máy tính của mình

Đây là đoạn mẫu , hãy download về để xem đầy đủ, hoàn toàn miễn phí 100%
PHÒNG GD&ĐT………..
Trường THCS………..
KÌ THI KSCL CÁC ĐỘI TUYỂN HSG KHỐI 9Nămhọc: 2017-2018
ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH
(Thờigian 90 phút)


I. Choose the word or phrase which best completes each of the following sentences. Write your answers in the table below(2pts)
1. Jack is……. His jokes often make his friends laugh a lot.
A. generous B. humorous C.easy-going D. unusual
2. I’m so
y. I’m not………to help you lift the table.
A. enough strong B. too strong C. strong enough D. enough strength.
3. We…….in our present house for 5 years.
A. live B. have lived C. are living D. lived.
4. We used to wash clothes by hand. Now we have a…….
A. washing machine B. dishwasher C. hair dryer D. refrigerator.
5. It took me a long time to get used……… glasses.
A. to wear B. to wearing C. wear D. wore.
6.Last night he didn’t go home……..10 o’clock.
A. until B. at C. after D. in front of
7."Don’t shout", I said to Jim.
A. I told Jim don`t shout B. I told to Jim not to shout
C. I told Jim not to shout D. I said to Jim don`t shout. 8. Hoa was very surprised when she looked at………………………..in the mi
or. A. she B. hers C. herself D. he
9. She went to market without………. anything.
A. buy B. to buy C. bought D. buying
10. Since we have to be there by 8.30, we………. take a taxi.
A. had better B. may C. ought D. are able to
11. I’ve never seen such an interesting …………..
A. performing B. performer C. performance D. performed
12. It’s at least a month since……………….John.
A. I last seen B. I have last seen C. I last see D. I last saw
13. I like my sister’s house. It is a ………………
A. new beautiful house B. beautiful house new
C. beautiful new house D. new house beautiful
14. Living in the country is not expensive. And it isn’t complex ……………….
A. either B. too C. neither D. so
15. The new shopping mall is quite …………..the present shopping area.
A. different from B. the same C. like to D. simila
16. “What …………………?” – “She is very nice.”
A. did Sandra like B. is Sandra like C. does Sandra like D. was Sandra like
17. Thank you very much ....................the Christmas gift .
A. of B. with C. for D. about
18. ………….. she plays the piano!
A. How well B. How good C. What well D. What good
19. Life here is very …………….
A. peace B. peacefully C. peaceful D. peacefulness
20. It is raining outside, and Tom
ought his um
ella with him …………..he wouldn’t get wet.
A. so as to B. in order C. so that D. in order to
ANSWERS:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.


II. Use the co
ect form of the words in
ackets to complete sentences (2pts)
Bell experimented with ways of transmiting ...........over a long distance. (SPEAK)
The tiger wanted to see the farmer`s ............. (WISE)
The scouts do the ................work (VOLUNTEER)
Nowadays, scouting is popular ................ (WORLD)
After his parents died, he was sent to an……….….. ( ORPHAN)
Huy makes friends very easily because he is very ……………..( SOCIAL)
Cook the meat in the ……………………..for at least 30 minutes. ( STEAM)
My friend, Nga plays the piano……………………. ( BEAUTIFUL).
“The lost shoe” is one of the …………………. stories I like best. ( TRADITION)
Our teacher always………………………. us to work hard. (COURAGE)
ANSWERS:
1……………….
2………………..
3………………..
4…………………


 


NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK  – PRACTICAL TEST 920

PHÒNG GD&ĐT………..

Trường THCS………..

 

KÌ THI KSCL CÁC ĐỘI TUYỂN HSG KHỐI 9 Năm học: 2017-2018

ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH

(Thời gian 90 phút)

 

I. Choose the word or phrase which best completes each of the following sentences. Write your answers in the table below(2pts)

1. Jack is……. His jokes often make his friends laugh a lot.

 A. generous    B. humorous       C.easy-going      D. unusual

2. I’m sorry. I’m not………to help you lift the table.

 A. enough strong      B. too strong       C. strong enough     D. enough strength.

3. We…….in our present house for 5 years.

 A. live        B. have lived          C. are living        D. lived.

4. We used to wash clothes by hand. Now we have a…….

 A. washing machine   B. dishwasher       C. hair dryer       D. refrigerator.

5. It took me a long time to get used……… glasses.

 A. to wear   B. to wearing       C. wear        D. wore.

6.Last night he didn’t go home……..10 o’clock.

 A. until B. at C. after  D. in front of

7."Don’t shout", I said to Jim.

  A. I told Jim don't shout B. I told to Jim not to shout

   C. I told Jim not to shout D. I said to Jim don't shout.                                                                       8. Hoa was very surprised when she looked at………………………..in the mirror.                                                                                                    A. she                       B. hers              C. herself              D. her

9. She went to market without………. anything.

  A. buy B. to buy C. bought  D. buying

10. Since we have to be there by 8.30, we………. take a taxi.

  A. had better B. may C. ought  D. are able to

11. I’ve never seen such an interesting …………..

       A. performing            B. performer                  C. performance           D. performed

12. It’s at least a month since……………….John.

           A. I last seen               B. I have last seen         C. I last see          D. I last saw

13. I like my sister’s house. It is a ………………

       A. new beautiful house              B. beautiful house new  

       C. beautiful new house               D. new house beautiful

14. Living in the country is not expensive. And it isn’t complex ……………….

        A. either                 B. too                    C. neither                     D. so

15. The new shopping mall is quite …………..the present shopping area.

      A. different from         B. the same           C. like to              D. similar

16. “What …………………?” – “She is very nice.”

  A. did Sandra like           B. is Sandra like      C. does Sandra like   D. was Sandra like

17. Thank you very much .................... the Christmas gift .

 A. of   B. with  C. for    D. about

18. ………….. she plays the piano!

 A. How well           B. How good           C. What well          D. What good

19. Life here is very …………….

 A. peace   B. peacefully  C. peaceful    D. peacefulness

20. It is raining outside, and Tom brought his umbrella with him …………..he wouldn’t get wet.

A. so as to   B. in order   C. so that    D. in order to

 

ANSWERS:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

 

II. Use the correct form of the words in brackets to complete sentences (2pts)

Bell experimented with ways of transmiting ...........over a long distance. (SPEAK)

The tiger wanted to see the farmer's ............. (WISE)

 By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72

 


NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK  – PRACTICAL TEST 920

The scouts do the ................work  (VOLUNTEER)

Nowadays, scouting is popular ................ (WORLD)

After his parents died, he was sent to an……….….. ( ORPHAN)

Huy makes friends very easily because he is very ……………..( SOCIAL)            

Cook the meat in the ……………………..for at least 30 minutes. ( STEAM)                      

My friend, Nga plays the piano……………………. ( BEAUTIFUL).

“The lost shoe” is one of the …………………. stories I like best. ( TRADITION)

Our teacher always………………………. us to work hard.    (COURAGE)               

 

ANSWERS:

1……………….

2………………..

3………………..

4…………………

5……………….

6……………….

7……………….

8……………….

9…………………

10………………

 

III. Complete the sentences using the correct form of the verbs in the brackets (2pts)

They (watch) their favorite TV programmes at the moment.

Mary and John are neighbors. They ( know) each other for a long time.

They ( arrive) in New york yesterday?

I haven’t met him since he ( move ) to Ho Chi Minh City..

My mother is tired enough ( cook) tonight.

The teacher asked me  (  not make) noise in class.

The boys like ( play ) games but hate doing lessons.

His doctor advised him ( give) up smoking.

Look at those black clouds. It( rain).

This is the first time I (be) to Ha Noi.

 

ANSWERS:

1……………….

2………………..

3………………..

4…………………

5……………….

6……………….

7……………….

8……………….

9…………………

10………………

 

IV. Fill in each numbered blank with a suitable word (2pts)

The country is (1).............beautiful than a town and more pleasant to live in. Many people think so, and go to the country (2) .......... the summer holiday though they can't live (3) ............. all the year round. Some have cottage built in a village (4) .......... that they can go there whenever they (5) ..........find  the time.

   English villages are not alike, but (6)............. some ways they are not very different from (7) ...................other. Almost every village (8) ...........a church, the round or square tower of which can (9) ............seen from many miles around. Surrounding the church is the church yard, (10).......... people are buried.

ANSWERS:

1……………….

2………………..

3………………..

4…………………

5……………….

6……………….

7……………….

8……………….

9…………………

10………………

 

V. The following sentences belong to a passage about Cinderella, but they are not in the correct order. Put them in their correct order to make a full passage. There are examples for you. Write your answers in the spaces below. ( 2,0 pts )

 

A.Once upon a time there was a girl called Cinderella who did all the work in the kitchen while her lazy sisters did nothing.

B. So she went to the ball in a beautiful dress and a wonderful coach.

C. She danced with the prince but at midnight she ran back home, leaving one of her shoes on the dance floor.

 By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72

 


NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK  – PRACTICAL TEST 920

D. One night her sisters went to a ball at the palace.

E. The prince wanted to see her again and went to every house in the capital until he found that the shoe was the right size for Cinderella.

F. Cinderella was left at home, very sad. After a time her fairy godmother appeared and told Cinderella that she could go to the ball - but to return home by midnight.

G. She and the prince were married and lived happily ever after.

ANSWERS:

1….A…… 2. ……….. 3. ……….. 4. ………. 5. ………… 6. ……….. 7. …..G…....

 

VI. Read the following  passage  and choose the best answer(2pts)

 Every year  students in many countries  learn Enghlish . Some of these students are young children . Others are teenagers . Many are adults. Some learn at school , others study by themselves. A few learn English  just by hearing the language , in  film , on television , in the office , or among their friends . But not many are  lucky enough to do that . Most people  must work hard to learn another  language .

 Learning another language ! Learning English ! Why do all these  people want to  learn English ? It is difficult to answer that quetion . Many boys and girls learn English at school because  it is one of their subjects . They study their own language , and mathematics .... and English . ( In England , or America , or Australia , many boys and girls  study their own language , which is English and mathematics .... and another language , perhaps  French , or German , or Spainish )

 Many adults  learn English because  it is useful for their work . Teenagers  often learn English  for their high studies , because some of their books are in English  at the college or university . Other people  learn English because they want  to read newspapers or magazines in English .

1. According to the writer ,………

A. only adults  learn English .       B. no children like learning English

C. English is only useful  to teenagers .     D. English is popular in much of the world .

2. Many people learn English by ………

A. watching  videos only .   B. hearing the language  in the office .

C.  talking with the film star  D. working hard on their lesson. 

3. Many boys and girls  learn English because ………

A. English  can give them  a job.  B. it's included in their study courses.

C.their  parents  make them .  D.they have to study their  own  language . 

4. In America  or Australia  many  school children  study………

A. English as  a foreign  language . 

B. English and Mathematics  only . 

C. such  foreign languages  as French , German , and Spanish . 

D. their own language  and no foreign language . 

5. Many  adults  learn English  because………

A. their work is useful .   B. they want to go abroad . 

C. most  of their books  are in English  D. it helps them  in their work .

 

ANSWERS

1.

2.

3.

4.

5.

 

VII. There are five mistakes in the passage. Find and correct them (1pt)

Everyone know that in studying foreign languages, practice is the key of fluency. All foreign language learner even the advanced ones need practice. There has a fact that a learner can know a lot of grammar rules and vocabulary, however, they can’t speaking well yet. So the learners must know how use what they have learned apart from the ability to explain grammar rules.

 

ANSWERS

1.          

2.         

3.          

4.             

5.           

 

VIII. Rewrite the sentences so that it has the same meaning as the sentence printed before (4pts)         

 By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72

 


NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK  – PRACTICAL TEST 920

  1. It’s a long time since we became close friends.                                                                                                    We have…………………………………………………………………                                                                                                                                       2. No one is more intelligent  than her in our school.

She………………………………………………………………………

3. ‘Can I borrow your bike, Nga?’, Nam asked.

Nam asked Nga …………………………………………………………..

4. Lan is 1.60m tall and Hoa is 1.60 tall, too.

Lan ……………………………………………………………………..

5. Apples are usually cheaper than oranges.

Apples are not……………………………………………………………..

6. He’d rather play golf than tennis.

He prefers…………………………………………………………………..                                                                                                                7. “You shouldn’t translate each sentence into Vietnamese,” my brother told me

My brother told …………………………………………………..………....

8. When did you start playing the piano?

How long…………………………………………………………………?                                                                                                           9. Your younger brother is too weak to lift that box

Your brother is not…………………………………..….…………………

10. Hung is interested in collecting stamps

Hung’s…………………………………………………………………..

IX-Choose the words that has the underline pronounced differently from the others. Identify your answer by writing the corresponding word or phrase on your answer paper.

1.A. though  B. enough  C. cough  D. rough

2.A. chair  B. cheap  C. chorus  D. child

3.A. missed  B. closed  C. called  D. planned

4.A. fat  B. any   C. gas   D. hat

5.A physics  B. basic  C. sailor  D. subject

X. Use the suggested words and phrases to make a full sentence.

1. Those buses / not going / airport / neither / taxis.

2. You / not / want / sell / house last year ?

3. He / stop / smoke / save / money .

4. My brother / not drive / carefully / I.

5. It / difficult / prevent / people / park here.

6) watching/ the living room/ father/ in/ at the moment/ My/ is/ TV.

7) interested/ history/ John/ the/ of/ is/ Vietnam/ in.

8) is/ the/ to/ She/ strong/ suitcase/ not/ lift/ enough

9) time/ your/ will/ What/ be/ here/ aunt/ ?

 

 

TETS – 26

KEYS

I.

1B 2C 3B 4A 5B 6A 7C 8C 9D 10A 

11C 12D 13A 14A 15A 16B 17C 18A 19C 20C

II.

1. SPEECH 2. WISDOM  3. VOLUNTARY 4. WORLDWIDE 5. ORPHANAGE

6. SOCIABLE 7. STEAMER    8. BEAUTIFULLY   9. TRADITIONAL    10. ENCOURAGES

III.

1. are watching 2. have known 3. Did they arrive 4. moved 5. to cook

6. not to make 7. playing  8. to give  9. is going to rain        10. have been

IV.

1. more 2. for  3. there 4. so  5. can  

6. in  7. each  8. has  9. be  10. where

V.

1A  2D  3F  4B  5C  6E 7G

 By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72

 


NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK  – PRACTICAL TEST 920

VI.

1D  2D  3B  4C  5D

VII.

1. knowknows 2. learnerlearners   3. hasis 4. speakingspeak 5. use to use

VIII.

      1. We have become/have been close friends for a long time

She is the most intelligent student/girl in our school.

Nam asked Nga to lend him her bike./Nam asked Nga if he could borrow her bike.

Lan is the same height as Hoa/ Lan is as tall as Hoa/ Lan and Hoa are the same height.

Apples are not as expensive as  oranges.

He prefers golf to tennis/ He prefers playing golf to (playing) tennis

My brother told me not to translate each sentence into Vietnamese.

How long have you played the piano

Your brother is not strong enough to lift that box.

Hung’s hobby is collecting stamps.

. Those buses are not going to the airport and neither are taxis.

 62. Didn’t you want to sell the house last year ?

 63. He stops smoking to save money

 64. My brother doesn’t drive carefully as I do.

 65. It is difficult to prevent people from parking here

 By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72

 

Xem toàn màn hình

Thu nhỏ màn hình

 

Nguồn:

 
LINK DOWNLOAD

DE-HSG-920.docx[0.03 M]

File đã kiểm duyệt
     Báo vi phạm bản quyền
Pass giải nén (Nếu có):
nslide.com
DOWNLOAD
(Miễn phí)

đề thi tương tự