ĐỀ HSG 921 đề thi ĐỀ HSG 9

  Đánh giá    Viết đánh giá
 0       0      0
Phí: Tải Miễn phí
Mã tài liệu
atqx0q
Danh mục
Thư viện Đề thi & Kiểm tra
Thể loại
Ngày đăng
12/11/2017 7:45:57 PM
Loại file
docx
Dung lượng
0.03 M
Lần xem
0
Lần tải
0
File đã kiểm duyệt an toàn

HƯỚNG DẪN DOWNLOAD

Bước 1:Tại trang tài liệu nslide bạn muốn tải, click vào nút Download màu xanh lá cây ở phía trên.
Bước 2: Tại liên kết tải về, bạn chọn liên kết để tải File về máy tính. Tại đây sẽ có lựa chọn tải File được lưu trên nslide.com
Bước 3: Một thông báo xuất hiện ở phía cuối trình duyệt, hỏi bạn muốn lưu . - Nếu click vào Save, file sẽ được lưu về máy (Quá trình tải file nhanh hay chậm phụ thuộc vào đường truyền internet, dung lượng file bạn muốn tải)
Có nhiều phần mềm hỗ trợ việc download file về máy tính với tốc độ tải file nhanh như: Internet Download Manager (IDM), Free Download Manager, ... Tùy vào sở thích của từng người mà người dùng chọn lựa phần mềm hỗ trợ download cho máy tính của mình

Đây là đoạn mẫu , hãy download về để xem đầy đủ, hoàn toàn miễn phí 100%
PHÒNG GD&ĐT………..
Trường THCS………..
KÌ THI KSCL CÁC ĐỘI TUYỂN HSG KHỐI 9Nămhọc 2017-2018
ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH
(Thờigian 90 phút)

I. Choose the best answer.
1. Please show me how_______ this.
A. do B. to do C. doing D. to have done
2. Hu
y! The train________ I don`t want to miss it.
A. comes B. is coming C. came D. has come
3. Where can______ people buy everything they need?
A. the B. a C. an D. no article is needed
4. He likes travel, and_______ does she.
A. too B. such C. so D. but
5. He doesn`t get up early on Sundays. He gets up_______
A. late B. lately C. slowly D. hardly
6. _____ him a few words of Italian? The waiter.
A. Who taught B. What did he teach C. Who did teach D. Whom did he teach
7. "Do you think Margaret will take the job you offered her?"
"I don’t know. She seemed_____ in it, however".
A. interest B. interesting C. interested D. interestingly
8. He drives as______ his father does.
A. careful as B. more carefully C. the most careful D. carefully as
9. "Are we about to have dinner?". "Yes, it _____ in the dining room".
A. is serving B. serves C. is being served D. served
10. "Don’t shout", I said to Jim.
A. I told Jim don`t shout B. I told to Jim not to shout
C. I told Jim not to shout D. I said to Jim don`t shout.
II.Put the ve
s into co
ect tenses.
1.Alan took a photograph of Sandra while she (look)_______.
2.I (loose)_______ my key. Can you help me look for it?
3.We (have)_______ a party next week. Would you like to come?
4.The Red River (flow)_______ very fast today-much faster than yesterday.
5.On July 20, 1969, Neil Armstrong (step)_______ down onto the moon, the first person ever set foot on another planet.
6.I am looking forward to (see)_______ my classmates again.
7.The doctor advised me (not stay)_______ up late.
8. I am used to (get)_______ up early.
9. They (attend)_______ QuangTrung School since last year.
10.Would you mind if I (ask)_______ you a question?
III.Supply the right form of the capital words.
Twenty students have entered for the rice-cooking_______. COMPETE
Nam and I played for the school team. We were_______. TEAM
Chicago is_______ right on the shore of Lake Michigan. SITUATION
She left school with good_______. QUALIFY
She has one of the biggest_______in Britain. COLLECT
This coffee is too_______to drink. HEAT
After his parents died, he was sent to an_______. ORPHAN
We are making_______ for a trip to Dien Bien next week. ARRANGE
TV is one of the cheapest forms of_______. ENTERTAIN
Our_______ from HN to Sydney took 23 hours. FLY
IV. Rewrite sentences.
1.Keeping the environment clean is very important. It is …………………………………………….....
2. They last wrote to their parents in March. They……………………………………………….
3. “Will you be free tomo
ow?” She asked me ……………………………………….
4. She wrote the letter in two hours. It took……………………………………………….
5. They have built a new hotel in Hanoi since 2005. A……………………………………………………..
6. I am happy to look after the baby for you. I don’t mind………………………………………….
7. I can’t cook as well as my mother does. My mother…………………………………………
8. He failed the exam because of his laziness. Because he………………………………………….
9. The li
arian didn’t allow Nam to take the book home.Nam………………………………………
10. Lan forgot her birthday and so did I. Lan didn’t………………………………………………..
V.Sentence building.
1. Last Monday/I/went/an excursion/London.
2.I/went/my classmates.
3.I/get up early/and/meet/school.
4.Morning/we/the city. It/ interesting.

 


NEW LOWER SECONDARY  CURRICULUM & TEXTBOOK - PRACTICAL TEST 921

PHÒNG GD&ĐT………..

Trường THCS………..

 

KÌ THI KSCL CÁC ĐỘI TUYỂN HSG KHỐI 9 Năm học 2017-2018

ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH

(Thời gian 90 phút)

I. Choose the best answer.

1. Please show me how_______ this.

 A. do B. to do C. doing D. to have done

2. Hurry! The train________ I don't want to miss it.

 A. comes B. is coming C. came D. has come

3. Where can______ people buy everything they need?

 A. the B. a C. an D. no article is needed

4. He likes travel, and_______ does she.

 A. too B. such C. so D. but

5. He doesn't get up early on Sundays. He gets up_______

 A. late B. lately C. slowly D. hardly

6. _____ him a few words of Italian? The waiter.

 A. Who taught B. What did he teach  C. Who did teach D. Whom did he teach

7. "Do you think Margaret will take the job you offered her?"

 "I don’t know. She seemed_____ in it, however".

 A. interest B. interesting C. interested D. interestingly

8. He drives as______ his father does.

 A. careful as B. more carefully C. the most careful  D. carefully as

9. "Are we about to have dinner?". "Yes, it _____ in the dining room".

 A. is serving B. serves C. is being served D. served

10. "Don’t shout", I said to Jim.

 A. I told Jim don't shout B. I told to Jim not to shout

 C. I told Jim not to shout D. I said to Jim don't shout.

II. Put the verbs into correct tenses.

1. Alan took a photograph of Sandra while she (look)_______.

2. I (loose)_______ my key. Can you help me look for it?

3. We (have)_______ a party next week. Would you like to come?

4. The Red River (flow)_______ very fast today-much faster than yesterday.

5. On July 20, 1969, Neil Armstrong (step)_______ down onto the moon, the first person ever set foot on another planet.

6. I am looking forward to (see)_______ my classmates again.

7. The doctor advised me (not stay)_______ up late.

8. I am used to (get)_______ up early.

9. They (attend)_______ Quang Trung School since last year.

10. Would you mind if I (ask)_______ you a question?

III. Supply the right form of the capital words.

  1. Twenty students have entered for the rice-cooking_______.   COMPETE
  2. Nam and I played for the school team. We were_______.     TEAM
  3. Chicago is_______ right on the shore of Lake Michigan.   SITUATION
  4. She left school with good_______.       QUALIFY
  5. She has one of the biggest_______ in Britain.    COLLECT
  6. This coffee is too_______ to drink.      HEAT
  7. After his parents died, he was sent to an_______.      ORPHAN
  8. We are making_______  for a trip to Dien Bien next week.    ARRANGE
  9. TV is one of the cheapest forms of_______.       ENTERTAIN
  10. Our_______  from HN to Sydney  took 23 hours.     FLY

IV. Rewrite sentences.

1. Keeping the environment clean is very important. It is …………………………………………….....

By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY  CURRICULUM & TEXTBOOK - PRACTICAL TEST 921

2. They last wrote to their parents in March. They……………………………………………….

3. “Will you be free tomorrow?” She asked me ……………………………………….

4. She wrote the letter in two hours. It took……………………………………………….

5. They have built a new hotel in Hanoi since 2005. A……………………………………………………..

6. I am happy to look after the baby for you. I don’t mind………………………………………….

7. I can’t cook as well as my mother does. My mother…………………………………………

8. He failed the exam because of his laziness. Because he………………………………………….

9. The librarian didn’t allow Nam to take the book home. Nam………………………………………

10. Lan forgot her birthday and so did I. Lan didn’t………………………………………………..

V. Sentence building.

1. Last Monday/I/went/an excursion/London.

2. I/went/my classmates.

3. I/get up early/and/meet/school.

4. Morning/we/the city. It/ interesting.

5. We/ lunch/a restaurant/ I/ drink/some beer.

6. Afternoon/we/ sit/park/walk/park.

7. I/meet/English man/blue eyes.

8. I/not/practice/English/because/speak French/ all the time.

9. Do/you/nice/weekend?

10. I/you/much.

VI. Put one word into each gap.

 Charlie Chaplin was born in a very poor part of London. (1)_______ father was comedian and his mother worked (2)_______ a dancer and a singer. (3)_______ of them was successful so the family had very (4)_______ money. The (5)_______ time he himself earned money by dancing and singing, he was only five years old. He did many kinds of jobs, but what he loved (6)_______ was working in the theatre.

 When he was (7)_______ fifteen, he joined a traveling theatre company and went on trips to America. On (8)_______ such tour, he was (9)_______ a part in a film, so he went to Hollywood, where he eventually became both a famous actor and film director.

He died in Switzerland in 1977, at the age of 88. There is now a statue of him in Leicester Square, London, the city of his (10)_______ and early up-bringing.

VII. Choose the best answer among A, B, C, or D.

 Mr and Mrs. Gray live in a big city, and they (1)_______ a son. His name is Peter, and he doesn’t like (2)_______. One day Mrs. Gray said (3)_______ her husband, “Living in the city all the time isn’t good (4)_______ Peter. “So last summer they found a small house in the country and took Peter (5)_______ for a vacation.

 When they arrived (6)_______ the house, Mrs. Gray said to Peter, ”We are going to stay (7)_______ for two weeks.”

 The boy ran (8)_______ the house and looked in all the rooms, and he ran back to (9)_______ mother and said to her, “ I haven’t found the bathtub, Mom. Where is it?”

 This is a (10)_______ small house, Peter,” his mother said. This is going to be a very nice vacation.”

1.

A. have

B. had

C. are having

D. has

2.

A. washing

B. washed

C. to wash

D. being washed

3.

A. for

B. with

C. about

D. to

4.

A. to

B. with

C. for

D. at

5.

A. here

B. there

C. house

D. countryside

6.

A. at

B. in

C. to

D. around

7.

A. there

B. this house

C. C. here

D. this place

8.

A. into

B. to

C. at

D. from

9.

A. him

B. his

C. it

D. its

10.

A. every

B. very

C. so

D. too

VIII. Find and correct one mistake in each sentence.

  1. Would you like go to the concert with my friends tonight?

By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY  CURRICULUM & TEXTBOOK - PRACTICAL TEST 921

  1. How about dinner this weekends with the old friends?
  2. Do you want go to the museum with us this Friday?
  3. Let’s me help you with the housework so that you can have enough time for your homework.
  4. There are a lot of books in the library but you ought buy some more from the bookshop.
  5. The armchair is in the living room, among the TV and the sofa.
  6. A new hospital is going to be build in this area.
  7. They asked me what was my name.
  8. The teacher told the children don’t talk in class.
  9. Mr Nam used to travel a lot but now he didn’t.

IX. Put one preposition in each gap.

1. Jane doesn't spend much money______ clothes.

2. She always takes good care_______ her children.

3. We went there_______ car and stayed there for the whole day.

4. I write letters _______ my right hand.

5. He congratulated me_______ winning the competition.

6. Mr. Foster lives_____ 667E 76th street______ New York.

7. I prefer coffee______ tea.

8. Washington State is famous______ its apples.

9. Thank you very much_____ what you have done for me.

10. She'll come home ______ April.

                                                                     __________THE END__________

 

I.

1.b 2.b 3.d 4.c 5.a 

6.a 7.c 8.d 9.c 10.c

II.

1.wasn't looking 2.. have lost  3. are having 4. flows  5. stepped

6.seeing  7. not to stay 8.getting 9. have attended 10.asked

 

III.

1.Competition 2.teamates 3.situated 4.qualifications 5.collections               6.hot              7.orphanage                            8.arrangements              9.entertainment              10.flight

IV.

1. It is very important to keep the environment clean .

2. They haven’t written to their parents since March.

3. She asked me  if/whether I would be free the next/following day.

4. It took her two hours to write the letter.

5. A new hotel has been built in Hanoi since  2005.

6. I don’t mind looking after the baby for you

7. My mother cooks/can cook better than I do/can

8. Because he was  lazy, he failed the exam.

9. Nam wasn’t allowed to take the book home.

10.Lan didn’t remember her birthday and I didn’t, either.

V.

1. Last Monday, I went on an excursion to London.

2.I went with my classmates.

3.I got up early and met them  at the school.

4.In the morning we visited the city. It was very interesting.

5.We had  lunch in a restaurant and I  drank some beer.

6.In the afternoon we sat in the park and walked through  the park.

By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY  CURRICULUM & TEXTBOOK - PRACTICAL TEST 921

7.I met an English man with blue eyes.

8.I didn’t practice my English because he spoke French  all the time.

9. Do you have a nice weekend?

10. I miss you much.

VI.

1. His

6. best

 

2. as

7. about

 

3. Neither

8. one

 

4. little

9. offered

 

5. first

10. birth

 

 

VII.

1.a 2.c 3.d 4.c 5.b 6.a 7.c 8.a 9.b 10.b

VIII. .

1. go to go 

2.weekendsweekend 

3.goto go 

4.Let’sLet  

5.ought buyought to buy 

6.amongbetween 

7.buildbuilt 

8.was my namemy name was 

9.don’tnot to

10.didn’tdoesn’t

 

IX .

 1. on   2. of 3. by 4. with  5. on 

           6. at/in 7. to 8. for   9. for  10. in 

By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72

Xem toàn màn hình

Thu nhỏ màn hình

 

Nguồn:

 
LINK DOWNLOAD

DE-HSG-921.docx[0.03 M]

File đã kiểm duyệt
     Báo vi phạm bản quyền
Pass giải nén (Nếu có):
nslide.com
DOWNLOAD
(Miễn phí)

đề thi tương tự