Đề Thi Đề Hsg 9:Đề Hsg 923

đề thi Tiếng Anh
  Đánh giá    Viết đánh giá
 0       0      0
Phí: Tải Miễn phí(FREE download)
Mã tài liệu
etqx0q
Danh mục
đề thi
Thể loại
Ngày đăng
2017-12-11 19:46:30
Loại file
docx
Dung lượng
0.03 M
Trang
1
Lần xem
0
Lần tải
0
File đã kiểm duyệt an toàn

NEW LOWER SECONDARY CURRICULUM & TEXTBOOK - PRACTICAL TEST 923 PHÒNG GD&ĐT……….. Trường THCS……….. KÌ THI KSCL CÁC ĐỘI TUYỂN HSG KHỐI 9 Năm học 2017-2018 ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH (Thời gian 90 p

Đây là đoạn mẫu , hãy download về để xem đầy đủ, hoàn toàn miễn phí 100%

 

NEW LOWER SECONDARY  CURRICULUM & TEXTBOOK - PRACTICAL TEST 923

PHÒNG GD&ĐT………..
Trường THCS………..
 
KÌ THI KSCL CÁC ĐỘI TUYỂN HSG KHỐI 9 Năm học 2017-2018
ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH
(Thời gian 90 phút)
I. Choose one word whose underlined part is pronounced differently from the others:
1. A. looked   B. watched  C. stopped  D. ca
ied
2. A. bath   B. father  C. theater  D. health
3. A. study   B. success  C. surprise  D. sugar
4. A. children   B. charity  C. charm  D. champagne
5. A. danger   B. angry   C. language  D. passage
6. A. whole   B. when   C. where  D. while
7. A. socket   B. notice  C. enroll  D. mobile.
 8. A. engineer   B. excited   C. experiment              D. exhibition.
 9. A. comment             B. equipment              C. improvement D. development
 10. A. overhead     B. teammate  C. speaker  D. bean.
II. Choose the best answer to complete the following sentences:
1. Someone_______ tickets are free.
A. said me  B. said me that C. told me          D. told to me
2. When she lived in the countryside, she_______ in the river.
A. was swimming B. used to swim C. has swum          D. is used to swimming
3. Saigon_______ more than three hundred years ago.
A. was built  B. has been built C. was building        D. built
4. It is nearly ten years_______ I saw her.
A. when  B. since  C. for             D. while
5. Would you mind if I_______ a photo?
A. take   B. took   C. would take          D. am going to take
6. Last week I_______ my children to the biggest zoo in town.
A. got   B.
ought  C. fetch                     D. took
7. They_______ me if I could speak Japanese.
A. told   B. said   C. asked          D. talked
8. Are you proud_______ your country and its tradition?
A. about  B. on    C. of           D. for
9. Do you collect stamps or other things?  - Yes, I am a stamp_______.
A. collecting  B. collector  C. collect            D. collection
10. There were_______ flowers that I couldn’t decide what to buy.
A. so many  B. so few  C. so little           D. so much
11. She doesn’t like Spanish_______ she has to study the language.
A. so   B. though  C. but            D. when
12. It took him six years to_______ as a doctor and now he is a good doctor.
A. make  B. do   C. qualify            D. become
13. She asked me_______.
A. if I like pop music or not   B. whether I like pop music or not   
C. if I liked pop music or no   D. if I liked pop music or not
14. My
other and I_______.
A. am having a wonderful time here B. am having a wonder time here  
C. are having a wonderful time here D. are having a wonder time here
15. Don’t shout, dear. I can’t_______ the shout!
 A. stand  B. sit   C. listen  D. hear
16. He laughs_______ of her funny face.
A. because  B. since  C. as   D. for
17. What are you_______?    - My pen, I’ve lost it.
By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY  CURRICULUM & TEXTBOOK - PRACTICAL TEST 923

A. looking  B. looking for  C. looking after D. looking at
18. Why don’t you_______ with you university study ?
A. go in  B. go on  C. go by  D. go at
19. Of my parents, my father is_______.
A. the stricter  B. the strictest C. strict  D. stricter
20. Who is going to_______ the phone?
A. reply  B. respond  C. answer  D. pick
III. Build sentences based on the words given:
1. There / used / be / Church / near / post office / my town.
2. While / I / open / letter /, phone / ring
3. I / be / very pleased / see / Tom / again / after / long time.
4. You / look / thinner. You / lose / weight?
5. You / think / you / make / radio / work again?
6. I/ buy/ book/ 5 days ago.
7. A man/ said/girl/ there/ cafe/ nea
y.
8. When/ I/ see/ Nancy/ yesterday/ she/ drive/ car.
9. They / know / each other / 3 months.
10. Nam's teacher / teach / him / he / come / here / 2000.
IV. Use the co
ect form of the ve
s in parentheses to complete the following sentences:
1. Mary spent hours (repair)_______ her bike.
2. They advised him (not/ cross)_______ the street against the red lights.
3. He and his sister (not/ meet)_______ my friends since last Christmas
4. She (work)_______ here since she left school?
5.  Everyone (read)_______ this novel, let us (discuss)_______ it.
6. I (know)_______ her for six years, when I met her, she (work)_______ in a Law office.
7. They’d rather (walk)_______ than (go)_______ by car.
V. Complete the following sentences with the co
ect form of words with the capital words at the beginning of sentences:
 1. NEIGHBOR    I know all the boys who live in my_______.
 2. FRIEND  People in the countryside is_______.
 3. FLY                All_______ between Paris and Hanoi have been cancelled due to fog
4. HIGH  Do you know the_______ of St. Paul’s Cathedral?
5. KNOW  Taxi drivers have to have a very good_______ on the street names.
6. COMFORT  The hotel was large and_______.
7. CHILD  During his_______ the family lived in Cornwall
8. WEIGH   Every woman nowadays seems to want to loose_______.              
9. HELP   It’s a nice shop and the assistants are all polite and very_______.               
10. LUCK  The keys were locked inside the car_______, aside window was open       
VI. Find the mistakes in the following sentence and co
ect them
1. You know, it is difficult to me to make him understand what I mean.
 A   B   C        D
2. My dear friends, I wish you will visit us someday this summer.
         A              B    C    D
3. I will come and stay with you and your family on March.
  A            B       C     D
4. Let’s gathering somewhere for a coffee after this wonderful meeting.
        A         B             C   D
5. I look forward to hear from my mother in Singapore.
        A           B      C       D
6. The collect of stamps made him become famous in the country
1..............................
 
2...............................
 
3...............................
 
4...............................
 
5...............................
 
6...............................
By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY  CURRICULUM & TEXTBOOK - PRACTICAL TEST 923

   A        B   C          D
7. Let’s practise listening to English programs in the radio.
 A  B      C   D
8. What about play tennis in stead of going to the cinema ?
 A         B      C      D
9. Don’t turn on the TV, please. I am so tired to watch it.
       A         B  C        D
10. They turn in the radio to listen to   some news.
       A            B                C              D
 
7................................
 
8...............................
 
9...............................
 
10.............................
VII. Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first:
1. “Can you lend me some money? “ Henry said to Susan.      Henry.........................................
2. Both of the chairs are uncomfortable.    Neither of……………………….
3. They will have to change the date of the meeting again. The date....................................
4. Peter spent three hours repainting his house. It……………..…………………………………………..
5. They’ve lived here for six years.       They moved………………………………...………
6. I’ve never read a more romantic story.     It’s the……………………..………………………….
7. No one works harder than Ba
ara.      Ba
ara…………………….…………………………
8. I haven’t met him for two years.        It’s.............................................................................
9. Richard can cook very well.           Richard is a………................................................
10. The film’s ending is dramatic.   The film..................................................................
VIII. Read the passage and choose the best answer in the blanket:
For many people, traveling by plane is an exciting experience. Others, however, find the whole idea quite te
ifying, (1)_______ flying is no more dangerous (2)_______ any other form of travel  and some experts say it is considerably safer. It is known, however, that most accident occurs (3)_______ taking off and landing when a (4)_______ decisions are vitally important.
The people (5)_______ job it is to look (6)_______ the passengers, the stewards and stewardesses play an important part in helping passengers to (7)_______ safe and comfortable. Indeed for many passengers being (8)_______ such care of is all part of the total experience. (9)_______ other form of travel involves waiting for  people in quite the same (10)_______, with food, drink, newspapers, magazines, music, and even video films.
1.
A. although
B. too
C. and
D. because
2.
A. than
B. as
C. then
D. with
3.
A. while
B. during
C. for
D. through
4.
A. leader’s
B. chief’s
C. driver’s
D. pilot’s
5.
A. whose
B. which
C. their
D. that
6.
A. for
B. up
C. after
D. round
7.
A. feel
B. rest
C. experience
D. lie
8.
A. given
B. kept
C. shown
D. taken
9.
A. Any
B. No
C. All
D. Not
10.
A. way
B. kind
C. sort
D. part
IX. Read the following passage then answer the questions below:
 Every year people in many countries learn English. Some of them are young children. Others are teenagers. Many are adults. Some learn at school. Others study by themselves. A few learn English just by hearing the language in films, on television, in the office or among their friends. Most people must work hard to learn English.
 Why do all these people learn English? It’s not difficult to answer this question. Many boys and girls learn English at school because it is one of their subjects. Many adults learn English because it is useful for their work. Teenagers often learn English for their higher studies because some of their books are in English at the college or university. Other people learn English because they want to read newspapers or magazines in English.
By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY  CURRICULUM & TEXTBOOK - PRACTICAL TEST 923

1. According to the writer. English is learn by________.
A. young children  B. adults  C. teenagers  D. all are co
ect
2. In the line 2 of the second part, the word “it” refers to________.
A. country                         B. young children C. English  D. question
3. Where do many boys and girls learn English?
A. at home   B. at school  C. in evening classes D. in the office
4. Why do adults learn English?
A. Because they want to see movies in English B. Because they need it for their job.
C. Because they are forced to learn it  D. Because it’s not difficult to learn.
5. What of the following is NOT mentioned in the passage?
A. Children like reading English newspapers B. People in many countries learn English
C. English is one subject in school.   D. Some books are written in English.
 
-------------------------------------------------THE END------------------------------------------------------
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I :
1. D  2. B  3. D  4. D  5. A
6. A  7. A  8. A  9. A  10. A  
II :
1. C
2. B
3. A
4. A
5. B
6. D
7. C
8. C
9. B
10. A
11. C
12. D
13. D
14. C
15. A
16. A
17. B
18. B
19. D
20. C
III :
1. There used to be a Church near the post office in my town
2. While I was opening the letter, the phone rang
3. I am very pleased to see Tom again after a long time.
4. You look thinner. Have you losen weight ?
5. Do you think you will make the radio work again.
6. I bought the book 5 days ago
7. A man said to the girl there was a cafe nea
y
8. When I saw Nancy yesterday she was driving a car
9. They have known each other for 3 moths.
10. Nam’s teacher have taught / have been teaching him since he came here in 2000
IV  :
1.  repairing  2. not to cross  3. haven’t met  4. Has she worked.......
By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY  CURRICULUM & TEXTBOOK - PRACTICAL TEST 923

5. reads   - dicuss 6. have known   - worked   7. walk   -   go
V.
1. neighborhood 2. friendly  3. flights 4. height 5. knowledge 
6. comfortable  7. childhood  8. weight 9. helpful 10. luckily
VI :
1. B         to me        -    for me
2. C       will              -      would
3. D      on  March    -     in March
4. B      gathering     -    gather
5. B        hear          -      hearing
6. A     collect         -      collection
7. D   in the radio   -     on the radio
8. B    play tennis   -     playing tennis
9. C       so             -        too
10. A    turn in       -       turn on
VII :
 1. Henry asked me if I could lend him some money
 2. Neither of the chairs are comfortable
 3. The date of the meeting will have to be changed again
 4. It took Peter three hours to repain his house.
 5. They moved here six years ago.
 6. It’s the most romantic novel I have ever  read.
 7. Ba
ara is the hardest worker/ Bafbara works the hardest
 8. It’s two years I haven’t met him.
 9. Richard is a good cooker
 10. The film ends dramatically
VIII :  1.A  2.A   3.B   4.D   5.A               6.C                            7. A                                          8. D                                          9. B                                          10. A
IX :
1. D
2. C
3. B
4. B
5. A
 
By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


Nguồn:trên mạng

 
 
HƯỚNG DẪN DOWNLOAD


Để tải về đề thi ĐỀ HSG 923
Bước 1:Tại trang tài liệu chi tiết nslide bạn muốn tải, click vào nút Download màu xanh lá cây ở phía trên.
Bước 2: Tại liên kết tải về, bạn chọn liên kết để tải File về máy tính. Tại đây sẽ có lựa chọn tải File được lưu trên nslide.com
Bước 3: Một thông báo xuất hiện ở phía cuối trình duyệt, hỏi bạn muốn lưu . - Nếu click vào Save, file sẽ được lưu về máy (Quá trình tải file nhanh hay chậm phụ thuộc vào đường truyền internet, dung lượng file bạn muốn tải)
Có nhiều phần mềm hỗ trợ việc download file về máy tính với tốc độ tải file nhanh như: Internet Download Manager (IDM), Free Download Manager, ... Tùy vào sở thích của từng người mà người dùng chọn lựa phần mềm hỗ trợ download cho máy tính của mình

LINK DOWNLOAD

docx.pngPRACTICE_TEST_923.docx[0.03 M]

File đã kiểm duyệt
     Báo vi phạm bản quyền
Pass giải nén (Nếu có):
nslide.com
DOWNLOAD
(Miễn phí)

Bạn phải gởi bình luận/ đánh giá để thấy được link tải

Nếu bạn chưa đăng nhập xin hãy chọn ĐĂNG KÝ hoặc ĐĂNG NHẬP

BÌNH LUẬN


Nội dung bậy bạ, spam tài khoản sẽ bị khóa vĩnh viễn, IP sẽ bị khóa.
Đánh giá(nếu muốn)
 BÌNH LUẬN

ĐÁNH GIÁ


ĐIỂM TRUNG BÌNH

0
0 Đánh giá
Tài liệu rất tốt (0)
Tài liệu tốt (0)
Tài liệu rất hay (0)
Tài liệu hay (0)
Bình thường (0)

đề thi tương tự

đề thi TIẾP THEO

đề thi MỚI ĐĂNG

đề thi XEM NHIỀU