ĐỀ HSG 924

đề thi ĐỀ HSG 9
  Đánh giá    Viết đánh giá
 0       1      0
Phí: Tải Miễn phí - Download FREE
Mã tài liệu
ftqx0q
Danh mục
Thư viện Đề thi & Kiểm tra
Thể loại
Ngày đăng
12/11/2017 7:46:40 PM
Loại file
docx
Dung lượng
0.03 M
Lần xem
1
Lần tải
0
File đã kiểm duyệt an toàn

PHÒNG GD&ĐT……….. Trường THCS……….. KÌ THI KSCL CÁC ĐỘI TUYỂN HSG KHỐI 9Nămhọc 2017-2018 ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH (Thờigian 90 phút)  I. Choose the word or phrase which best completes each o,xem chi tiết và tải về Đề thi ĐỀ HSG 924, Đề Thi Đề Hsg 9 , Đề thi ĐỀ HSG 924, docx, 1 trang, 0.03 M, ĐỀ HSG 9 chia sẽ bởi Bình Đỗ Văn đã có 0 download

 
LINK DOWNLOAD

DE-HSG-924.docx[0.03 M]

File đã kiểm duyệt
     Báo vi phạm bản quyền
Pass giải nén (Nếu có):
nslide.com
DOWNLOAD
(Miễn phí)

Đây là đoạn mẫu , hãy download về để xem đầy đủ, hoàn toàn miễn phí 100%

PHÒNG GD&ĐT………..
Trường THCS………..
KÌ THI KSCL CÁC ĐỘI TUYỂN HSG KHỐI 9Nămhọc 2017-2018
ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH
(Thờigian 90 phút)

I. Choose the word or phrase which best completes each of the following sentences. Write your answers in the table below (4ms).
1. It was ………………………… cold to go outside.
A too B enough C much D more
2. She finished the test ………………………… without any help.
A he B she C hers D herself
3. John ………………………… to be frightened of spiders when he was younger.
A was B used C did D must
4. We love going swimming, ………………………… ?
A don’t we B aren’t we C won’t we D didn’t we
5. There aren’t ………………………… eggs to make a cake.
A much B enough C too D more
6. When I went into the room, somebody ……………… through the window.
A looked B was looking C looks D have looked
7. If you show me your homework I …………………… you.
A help B will help C helping D have helped
8. …….. she plays the piano!
A. How well B. How good C. What well D. What good
9. Life here is very …………….
A. peace B. peacefully C. peaceful D. peacefulness
10. It is raining outside, and Tom
ought his um
ella with him …………..he wouldn’t get wet.
A. so as to B. in order C. so that D. in order to
11. For lunch, you may have …………….fish or chicken.
A. both B. neither C. not only D. eithe
12. I …………. my house ……………….. That is why there is all this mess.
A. had – paint B. have – paint C. am having – painted D. had had - paint
13. The li
arian told us not ____ reference books out of the li
ary.
A.take B.taking C.to take D. took
14. I could not cut the grass because the machine …………… a few days previously.
A.
oke down B. has been
oken C. have been
oken D.
eaks down
15. Ann is not at home. She’s …………….. to dinner.
A. been B. gone C. went D. being
16.“Where are my jeans?” “They ……………..at the moment. So
y.”
A. are washing B. were washed C. are washed D. are being washed
17. The film was ……………………. There was so much blood in it.
A. ho
ify B. ho
ified C. ho
ifying D. being
18. How long will it …………………. you to get there .
A. go B. need C. have D. take
19.This book is …………….from the one I had .
A. different B. similar C. same D. like
20. The teacher asked me if I…………..answer the question
A. can B. could C. have to D. should
ANSWERS:
1.
2.
3.
4.
5.

6.
7.
8.
9.
10.

11.
12.
13.
14.
15.

16.
17.
18.
19.
20.


II.Read the text below and think of the word which best fits space .Use only one word in each space (2ms)
My day usually (1)…………. at six thirty. I get up and do some exercises for about fifteen minutes. Then I take my shower. After that I (2)……………dress and have
eakfast with my family. At seven thirty I leave (3)………..school. I generally take the bus to school. I catch the bus near my house and then (4)………….. from the bus -stop to school. It (5)…………….about thirty minutes to get to school. My first class is at eight thirty and I usually (6)………….school at three. Sometimes I stay (7)…………..to have a game of volleyball or to work in the li
ary. I usually watch TV for a (8)………………. Then I start my homework. I have dinner at seven o’clock. After that I often (9)……….. more homework to do.

 


NEW LOWER SECONDARY  CURRICULUM & TEXTBOOK - PRACTICAL TEST 924

PHÒNG GD&ĐT………..

Trường THCS………..

 

KÌ THI KSCL CÁC ĐỘI TUYỂN HSG KHỐI 9 Năm học 2017-2018

ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH

(Thời gian 90 phút)

I. Choose the word or phrase which best completes each of the following sentences. Write your answers in the table below (4ms).

1. It was ………………………… cold to go outside.

A too    B enough   C much    D more

2. She finished the test ………………………… without any help.

A he    B she    C hers    D herself

3. John ………………………… to be frightened of spiders when he was younger.

A was   B used   C did     D must

4. We love going swimming, ………………………… ?

A don’t we   B aren’t we   C won’t we    D didn’t we

5. There aren’t ………………………… eggs to make a cake.

A much   B enough   C too     D more

6. When I went into the room, somebody ……………… through the window.

A looked   B was looking  C looks    D have looked

7. If you show me your homework I …………………… you.

A help   B will help   C helping    D have helped

8. …….. she plays the piano!

A. How well           B. How good           C. What well          D. What good

9. Life here is very …………….

A. peace   B. peacefully  C. peaceful    D. peacefulness

10. It is raining outside, and Tom brought his umbrella with him …………..he wouldn’t get wet.

A. so as to   B. in order   C. so that    D. in order to

11. For lunch, you may have …………….fish or chicken.

A. both  B. neither  C. not only   D. either

12. I …………. my house ……………….. That is why there is all this mess.

A. had – paint  B. have – paint C. am having – painted D. had had - paint

13. The librarian told us not ____ reference books out of the library.

A. take  B. taking   C. to take    D. took

14. I could not cut the grass because the machine …………… a few days previously.

A. broke down B. has been broken C. have been  broken D. breaks down

15. Ann is not at home. She’s …………….. to dinner.

 A.  been B. gone   C. went   D. being

16. “Where are my jeans?” “They ……………..at the moment. Sorry.”

 A. are washing B. were washed C. are washed  D. are being washed

17. The film was ……………………. There was so much blood in it.

A. horrify B. horrified C. horrifying  D. being

18. How long will it …………………. you to get there .

A. go  B. need C. have   D. take

19.This book is …………….from the one I had .

A.  different  B. similar C. same   D. like

20. The teacher asked me if I…………..answer the question

A. can            B. could             C. have to     D. should

 

ANSWERS:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY  CURRICULUM & TEXTBOOK - PRACTICAL TEST 924

16.

17.

18.

19.

20.

 

II.Read the text below and think of the word which best fits space .Use only one word in each space (2ms)

My day usually (1)…………. at six thirty. I get up and do some exercises for about fifteen minutes. Then I take my shower. After that I (2)……………dress  and have breakfast with my family. At seven thirty I leave (3)………..school. I generally take the bus to school. I catch the bus near my house and then (4)………….. from the bus -stop to school. It (5)…………….about thirty minutes  to get to school. My first class is at eight thirty and I usually (6)………….school at three. Sometimes I stay (7)…………..to have a game of volleyball or to work in the library. I usually watch TV for a (8)………………. Then I start my homework. I have dinner at seven o’clock. After that I often (9)……….. more homework to do. Sometimes I watch TV or go (10)………….. with friends after dinner. I generally go to bed at around ten thirty.

 

ANSWERS:

1……………….

2………………..

3………………..

4…………………

5……………….

6……………….

7……………….

8……………….

9…………………

10………………

 

III. Choose the suitable word for each blank in the following passage (2ms)

subjects     teenagers         because          themselves              language       

difficult       enough        university        their   or

Every year  students in many countries  learn Enghlish . Some of these students are young children . Others are (1)…………... Many are adults  . Some learn at school , others study by (2)………….. A few learn English  just by hearing the (3) ………. in  film , on television , in the office , or among their friends . But not many are  lucky (4)………….to do that . Most people  must work hard to learn another  language .

 Learning another language ! Learning English ! Why do all these  people want to  learn English ? It is not (5)…………..to answer that quetion . Many boys and girls learn English at school because  it is one of their (6)…………. They study (7)…………..own language , and mathematics .... and  English . ( In England , or America , or Australia , many boys and girls  study their own language , which is English and mathematics ..... and another language , perhaps  French , or German , or Spainish )

 Many adults  learn English (8)…………..it is useful for their work . Teenagers  often learn English  for their higher studies , because some of their books are in English  at the college or (9)…………. Other people  learn English because they want  to read newspapers (10)………….magazines in English .

 

ANSWERS:

1……………….

2………………..

3………………..

4…………………

5……………….

6……………….

7……………….

8……………….

9…………………

10………………

 

IV. Choose thebest answer which can fit in the number space (2ms).

Many British people go abroad on holiday, to visit family, or on short business trips. People are  (1)……… to find out how to get urgent treatment before leaving the UK. They have to (2)…………… a form which explains what they (3)………….. do if they fall ill or (4)……………… an accident, and what arrangements exist in (5)…………… country for medical treatment. The regulations are fairly simple but(6)…………. people do not have this information, they may(7)………….that private medical care is extremely expensive. It is not unsual for people to discover that they do not have (8)………….. money with them  to (9)………… the total costs and (10)……………… such circumstances an already difficult situation becomes even more complicated.

1. A. advised   B. suggested   C. said  D. spoken

2. A. put   B. bring   C. till   D. get

By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY  CURRICULUM & TEXTBOOK - PRACTICAL TEST 924

3. A. ought   B. will    C. should  D. may

4. A. have   B. get    C. happen  D. take

5. A. their   B. each   C. one   D. this

6. A. because   B. whether   C. as   D. if

7. A. look   B. want   C. find  D. know

8. A. enough   B. little   C. few   D. full

9. A. pay   B. give   C. spend  D. have

10. A. on   B. in    C. at   D. up

 

ANSWERS:

1…………

2………….

3…………..

4…………….

5………….

6…………..

7…………

8………….

9…………….

10………….

 

V. Rearrange the sentences to make a suitable dialogue (1m)

A. Is it serious, doctor?

B. Well, you’d better stay a few days for observation.

C. Yes, doctor. I’ve just fallen off my bike.

D. Yes, I did and it hurts now. I feel dizzy,too.

E. Hm. You had a bad fall, didn’t you?

F. No, but you had better not move. Did you bang your head?

G. Now you’d better take off your shirt and I’ll look at your elbows and shoulders.

 

ANSWERS:

 

1………

 

2…………..

 

3…………

 

4…………

 

5……….

 

6……….

 

7……..

 

 

VI. There are 11 mistakes in the following paragraph. Underline the mistake then correct it. Write your answer in the table below (2ms)

In 1783, two French brothers build the first balloon to take people into the air. One hundred and twenty years lately, in 1903, the Wright brothers built the first plane with an engine and flied in it . This was in the United States. Then, in 1918, the US Post Office begun the first airmail service. Aeroplanes changed a lot in the next thirty year. Then, in 1950s, aeroplanes became many faster because they had jet engines. In 1976, Concorde was building in the UK and France. It is the faster passenger plane in the world and it can flying at 2500 kilometers an hour, so the journey in London to New York is only four hours. Today millions of people travel on aeroplane, and it is difficult to think of a world without them.

   0. build built

ANSWERS:

1……………….

2………………..

3………………..

4…………………

5……………….

6……………….

7……………….

8……………….

9…………………

10………………

 

VII. Give the correct form of the words in capital letter to complete the sentences(1m)

1. This knife is ……………….-it can’t cut anything.    USE

2. It’s difficult to find ………………at busy times in this town.  ACCOMMODATE

3. The lecturer is giving us first-aid ……………………   INSTRUCT

4. Nam likes acting and outdoor …………………    ACT

5. The Boy Scouts of America is a youth………………..   ORGANIZE

6. You shouldn’t talk about her character only through her ………….. APPEAR

7. Bell ……………..demonstrated his invention.    SUCCESS

8. She is beautiful with a …………………smile.    LOVE

9. There are many cultural ………………between his country and mine.  DIFFER

By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY  CURRICULUM & TEXTBOOK - PRACTICAL TEST 924

10. He is one of the most ……………..writers in the world.   FAME

 

ANSWERS:

1……………….

2………………..

3………………..

4…………………

5……………….

6……………….

7……………….

8……………….

9…………………

10………………

 

VIII. Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first sentence(3ms).

1. I haven’t eaten this kind of food before.

This is the first……………………………………………………………..

2. My brother started working in that factory five years ago.

My brother has……………………………………………………………..

3. ‘Can I borrow your bike, Nga?’, Nam asked.

Nam asked Nga …………………………………………………………..

4. This pen belongs to Phong.

This is ……………………………………………………………………..

5. They haven’t cleaned the streets this week.

The streets………………………………………………………………….

6. Apples are usually cheaper than oranges.

Apples are not……………………………………………………………..

7. He’d rather play golf than tennis.

He prefers…………………………………………………………………..

8. Mai broke the cup because of her carelessness.

Because Mai………………………………………………………………

9. How long is it since they built the house?

When………………………………………………………………………? 

10. You are not allowed to smoke here.

Would you mind………………………………………………………….?

 

IX. Write a composition about 150 words on the following topic(3ms)

 

THE SUBJECT I LIKE BEST

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

 

 

 

 

HƯỚNG DẪN CHẤM

I . 4 điểm. Mỗi câu đúng được 0.2 điểm:

1.A

2. D

3. B

4. A

5. B

6. B

7. B

8. A

9. C

10. C

11. D

12. C

13. C

14. A

15. B

16. D

17. C

18. D

19. A

20. B

 

II. 2 điểm. Mỗi từ đúng được 0.2 điểm

1. starts/begins

2. get

3. for

4. walk

5. takes

6. finish

7. there

8. while

9. have

10. out

By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72


NEW LOWER SECONDARY  CURRICULUM & TEXTBOOK - PRACTICAL TEST 924

III. 2 điểm . Mỗi từ đúng được 0.2 điểm.

1. teenagers

2. themselves

3. language

4. enough

5. difficult

6. subjects

7. their

8. because

9. university

10. or

 

IV. 2 điểm . Mỗi câu đúng được 0.2 điểm.

1. A

2. B

3. C

4. A

5. B

6. D

7. C

8. A

9. A

10. B

 

V. 1 điểm. Học sinh sắp xếp đúng thứ tự mới được điểm.

 

1. E 2. C  3. G  4. A  5. F  6. D  7. B

 

VI. 2 điểm . Mỗi từ đúng được 0.2 điểm.

1.lately - later

2. flied - flew

3. begun - began

4. year - years

5. many - much

6. building - built

7. faster - fastest

8. flying - fly

9. in - from

10. on - by

 

VII. 1điểm. Mỗi từ đúng được 0.1 điểm

 

1. USELESS 2. ACCOMMODATION     3. INSTRUCTIONS    4. ACTIVITIES   5. ORGANIZATION

6. APPEARANCE 7. SUCCESSFULLY   8. LOVELY    9. DIFFERENCES     10. FAMOUS

 

VIII. 3điểm . Mỗi câu đúng được 0.3 điểm.

  1. This is the first time I have eaten this kind of food.
  2. My brother has worked in that factory for five years.
  3. Nam asked Nga to lend her bike/ Nam asked Nga if she could lend him her bike/

      Nam asksed Nga if he could borrow her bike.

  1. This is Phong’s pen.
  2. The streets haven’t been cleaned this week.
  3. Apples are not usually as expensive as oranges.
  4. He prefers golf to tennis/ He prefers playing golf to (playing) tennis.
  5. Because Mai was careless, she broke the cup.
  6. When did they begin building the house?/ When did they build the house?
  7. Would you mind not smoking here?

IX.  3 điểm. Giám khảo chấm theo ý viết của học sinh

By DO Binh – Lien Son High School, Lap Thach, Vinh Phuc      www.violet.vn/quocbinh72

Hiển thị flash toàn màn hình Xem toàn màn hình

Thu nhỏ màn hình

Nguồn:

 
HƯỚNG DẪN DOWNLOAD đề thi này

Để tải về ĐỀ HSG 924
Bước 1:Tại trang tài liệu chi tiết nslide bạn muốn tải, click vào nút Download màu xanh lá cây ở phía trên.
Bước 2: Tại liên kết tải về, bạn chọn liên kết để tải File về máy tính. Tại đây sẽ có lựa chọn tải File được lưu trên nslide.com
Bước 3: Một thông báo xuất hiện ở phía cuối trình duyệt, hỏi bạn muốn lưu . - Nếu click vào Save, file sẽ được lưu về máy (Quá trình tải file nhanh hay chậm phụ thuộc vào đường truyền internet, dung lượng file bạn muốn tải)
Có nhiều phần mềm hỗ trợ việc download file về máy tính với tốc độ tải file nhanh như: Internet Download Manager (IDM), Free Download Manager, ... Tùy vào sở thích của từng người mà người dùng chọn lựa phần mềm hỗ trợ download cho máy tính của mình

đề thi tương tự

BÀI TIẾP THEO

BÀI MỚI ĐĂNG

BÀI HAY XEM NHIỀU