Đề kiểm tra học kỳ 2 Tiếng Anh 9 (Có đáp án)

đề thi Tiếng Anh 9
  Đánh giá    Viết đánh giá
 16       1      0
Phí: Tải Miễn phí - Download FREE
Mã tài liệu
9zptzq
Danh mục
Thư viện Đề thi & Kiểm tra
Thể loại
Ngày đăng
4/27/2014 7:22:11 PM
Loại file
docx
Dung lượng
0.03 M
Lần xem
1
Lần tải
16
File đã kiểm duyệt an toàn

Quoc Oai district Department of Education. Hoa Thach Secondary School. (2013 – 2014) The English test for the 2ndsemester (Time: 45 minutes)  Full name: ………………………………............... Grade: 9. Class:,xem chi tiết và tải về đề thi Đề kiểm tra học kỳ 2 Tiếng Anh 9 (Có đáp án), Đề Thi Tiếng Anh 9 , Đề thi Đề kiểm tra học kỳ 2 Tiếng Anh 9 (Có đáp án), docx, 1 trang, 0.03 M, Tiếng Anh 9 chia sẽ bởi Thành Khuất Trung đã có 16 download

LINK DOWNLOAD

De-kiem-tra-hoc-ky-2-Tieng-Anh-9-Co-dap-an.docx[0.03 M]

File đã kiểm duyệt
     Báo vi phạm bản quyền
Pass giải nén (Nếu có):
nslide.com
DOWNLOAD
(Miễn phí)

Đây là đoạn mẫu , hãy download về để xem đầy đủ, hoàn toàn miễn phí 100%

Quoc Oai district Department of Education.
Hoa Thach Secondary School.
(2013 – 2014)
The English test
for the 2ndsemeste
(Time: 45 minutes)

Full name: ………………………………...............
Grade: 9. Class:9…
Mark

Teacher’s comments:.................................................................................................... ............................................................................................................................................................................................................................................................................................
A. Phonetics:
Choose the word in each group whose underlined part is pronounced differently from the others.
1.A. compose
B. sticky
C. describe
D. compliment

2.A. active
B. predict
C. priority
D. ultimately

3.A. call
B. fall
C. ball
D. land

4.A. cele
ation
B. considerate
C. decorate
D. easte


B. Grammar and vocabulary:
Choose and circle the letter A,B,C or D to complete sentences.
5. He had to go out ..............the heavy rain.
A.though B.because of C. in spite D.despite
6. Da lat, ................we visited last year, is a beautiful city.
A.where B.that C.which D.at which
7. We can predict when a volcano ………………….
A. sucks up B. strikes C. erupts D.struck
8.The car ............................ he has just bought is very expensive.
A. who B. whom C. which D. whose
9.The men and animals .............................. you saw on TV last night were from China.
A. who B. whom C. which D. that
10.The people ......................... live in Greece speak Greek.
A. which B. whom C. where D. who
11.……….he likes chocolates, he tries not to eat them.
A. Since B. Though C. Despite D. As
12. ........................ the water is highly polluted, we can’t swim in the river.
A.Although B. As C. However D.Despite
13. A tropical storm which reaches 120 meters per hour is called a ..................... in North and South America.
A. typhoon B. cyclone C. hu
icane D. tornado
14. The children …………… parents work late are taken home by bus.
A. who B. whom C. whose D.thei
15. Ho Xuan Huong, ………………….. wrote “Banh troi nuoc”, was a famous poet.
A. who B. whom C. whose D. which
16. In Asia, a tropical storm is known as a …………………………………….. .
A. hu
icane B. tornado C. cyclone D. typhoon
17. There are many throughout the year.
A. cele
ating B. cele
ate C. cele
ation D. cele
ations
18. …………………. he was in a hu
y, he stopped to help the old man who fell down.
A. However B. because C. although D. since
19. I hope my friends won’t laugh …………………me.
A. with B. at C. in D. fo
20. We don’t have a Father’s Day in Viet Nam but in the United States, Father’s Day is held on the third …………… in June.
A. Monday B. Sunday C. Saturday D. Friday

C. Reading: Read the passage.
Almost a hundred thousand people were killed and half a million homes destroyed as a result of an earthquake in Tokyo in 1923. The earthquake began a minute before noon when the habitants of Tokyo were cooking their midday meals. Thousands of stoves were overturned as soon as the earth began to shake. As a result, small fires
oke out everywhere and quickly spread.
The fire engines were prevented from going to help because many of the roads had cracked open. It was impossible to use fire fighting equipment as most of the water pipes had burst. Consequently, over ninety percent of damage was caused by fire rather than by the collapse of buildings.
Most of those who died were not killed in the earthquake itself but in the fires, which followed. If the earthquake had occured at night while people were sleeping, far fewer would haved died.
True or false?21. Almost a hundred thousand people were killed in Tokyo in 1923 because of an earthquake.
22. The fire engines were prevented from going to help because most of the water pipes had burst.
23.Over ninety percent of the damage was

Quoc Oai district Department of Education.

Hoa Thach Secondary School.

(2013 – 2014)

The English test

for the 2nd semester

(Time: 45 minutes)

Full name: ………………………………...............

 

Grade: 9.             Class: 9

 

Mark

Teacher’s comments:     .................................................................................................... ............................................................................................................................................................................................................................................................................................

A. Phonetics:

Choose the word in each group whose underlined part is pronounced differently from the others.

1.A. compose        

B. sticky            

C. describe         

     D. compliment

2.A. active           

B. predict           

C. priority           

   D. ultimately

3.A. call         

B. fall               

C. ball       

     D. land

4.A. celebration    

B. considerate    

C. decorate         

  D. easter

 

B. Grammar and vocabulary:

Choose and circle the letter A,B,C or D to complete sentences.

5. He had to go out  ..............the heavy rain.

A.though  B.because of C. in spite   D.despite

6. Da lat, ................we visited last year, is a beautiful city.

A.where  B.that   C.which   D.at which

7. We can predict when a volcano ………………….     

 A. sucks up   B. strikes   C. erupts    D.struck

8.The car ............................ he has just bought is very expensive.

 A. who  B. whom  C. which   D. whose

9.The men and animals .............................. you saw on TV last night were from China.

 A. who  B. whom  C. which   D. that

10.The people ......................... live in Greece speak Greek. 

 A. which  B. whom  C. where   D. who

11.……….he likes chocolates, he tries not to eat them.

   A. Since   B. Though  C. Despite   D. As

12. ........................ the water is highly polluted, we can’t swim in the river. 

 A.Although   B. As    C.  However   D.Despite

13. A tropical storm which reaches 120 meters per hour is called a ..................... in North and South America.

 A. typhoon  B. cyclone  C. hurricane   D. tornado

14. The children …………… parents work late are taken home by bus.

A. who   B.  whom   C.  whose    D.their

15. Ho Xuan Huong, ………………….. wrote “Banh troi nuoc”, was a famous poet.

          A. who            B. whom            C. whose             D. which

16. In Asia, a tropical storm is known as a ……………………………………..   .

          A. hurricane           B. tornado            C. cyclone                       D. typhoon

17. There are many................throughout the year.

    A. celebrating        B. celebrate            C.  celebration                 D. celebrations

18. …………………. he was in a hurry, he stopped to help the old man who fell down.

    A. However           B. because             C. although                     D. since

19. I hope my friends won’t laugh …………………me.

    A. with          B. at            C. in                     D. for

20. We don’t have a Father’s Day in Viet Nam but in the United States, Father’s Day is held on the third …………… in June.

     A. Monday          B. Sunday                              C. Saturday                     D. Friday

 

C. Reading: Read the passage.

        Almost a hundred thousand people were killed and half a million homes destroyed as a result of an earthquake in Tokyo in 1923. The earthquake began a minute before noon when the habitants of Tokyo were cooking their midday meals. Thousands of stoves were overturned as soon as the earth began to shake. As a result, small fires broke out everywhere and quickly spread.

        The fire engines were prevented from going to help because many of the roads had cracked open. It was impossible to use fire fighting equipment as most of the water pipes had burst. Consequently, over ninety percent of damage was caused by fire rather than by the collapse of buildings.   

Most of those who died were not killed in the earthquake itself but in the fires, which followed. If the earthquake had occured at night while people were sleeping, far fewer would haved died.                      

True or false?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             21. Almost a hundred thousand people were killed in Tokyo in 1923 because of an earthquake.                                                      

22. The fire engines were prevented from going to help because most of the water pipes had burst.

23.Over ninety percent of the damage was caused by fire.

Questions:

24.When did the earthquake begin?

…………………………..……………………………………………………………

25.Why was it impossible to use fire fighting equipments?

  ……………………………… ………..………………………………………………

26.What were overturned as soon as the earth began to shake?

.............................................................................................................................................

 

D. Writing: Rewrite the following sentences, use the suggestions

27.They didn't have any money,but they bought an expensive mobilephone.

In spite of. ............................................................................................................... ......

28.Even though it rained heavily, Lan had to go out with her friend.

It rained heavily ,but........................................................................................................

29.The children are playing marbles in the yard . They come from different districts. 

The children.....................................................................................................................

30.The house was built five years ago.  I am living there with my family  

The house.........................................................................................................................

 

 

The key:

 

1 B

2 C

3 D

4 A

5 D

6 C

7 C

8 C

9 D

10 D

11 B

12 B

13 C

14 C

15 A

16 D

17 D

18 C

19 B

20 B

 

Từ câu 1 đến câu 20 = 0.25 điểm/ 1 câu (5 điểm)

 

21 True

22 False

23 True

 

24. The earthquake began a minute before noon when the habitants of Tokyo were cooking their midday meals.

25. It was impossible to use fire fighting equipment as/ because most of the water pipes had burst.

26. Thousands of stoves were overturned as soon as the earth began to shake.

 

27. In spite of not having any money, they bought an expensive mobilephone.

28. It rained heavily ,but Lan had to go out with her friend.

29. The children, who are playing marbles in the yard, come from different districts. 

30. The house in which I am living there with my family was built five years ago. 

 

Từ câu 21 đến câu 30 = 0.5 điểm/1 câu (5 điểm)

Hiển thị flash toàn màn hình Xem toàn màn hình

Thu nhỏ màn hình

 

Nguồn:

 
HƯỚNG DẪN DOWNLOAD đề thi này

Để tải về Đề kiểm tra học kỳ 2 Tiếng Anh 9 (Có đáp án)
Bước 1:Tại trang tài liệu chi tiết nslide bạn muốn tải, click vào nút Download màu xanh lá cây ở phía trên.
Bước 2: Tại liên kết tải về, bạn chọn liên kết để tải File về máy tính. Tại đây sẽ có lựa chọn tải File được lưu trên nslide.com
Bước 3: Một thông báo xuất hiện ở phía cuối trình duyệt, hỏi bạn muốn lưu . - Nếu click vào Save, file sẽ được lưu về máy (Quá trình tải file nhanh hay chậm phụ thuộc vào đường truyền internet, dung lượng file bạn muốn tải)
Có nhiều phần mềm hỗ trợ việc download file về máy tính với tốc độ tải file nhanh như: Internet Download Manager (IDM), Free Download Manager, ... Tùy vào sở thích của từng người mà người dùng chọn lựa phần mềm hỗ trợ download cho máy tính của mình

đề thi tương tự