Đề kiểm tra TIếng Anh 6-7-8-9 ( kỳ 2 )

đề thi Tiếng Anh
  Đánh giá    Viết đánh giá
 5264       13058      0
Phí: Tải Miễn phí - Download FREE
Mã tài liệu
afrntq
Danh mục
Thư viện Đề thi & Kiểm tra
Thể loại
Ngày đăng
5/17/2008 11:10:10 AM
Loại file
doc
Dung lượng
0.19 M
Lần xem
13058
Lần tải
5264
File đã kiểm duyệt an toàn

Phòng giáo dục hưng hà Trường THCS TT (( ( (( Đề kiểm tra kỳ II( Tiết 90) Môn : Anh Văn 6 (Thời gian làm bài 45 phút)   I. Choose the best answer.(3,75 marks) 1. “__________are you g,xem chi tiết và tải về Đề thi Đề kiểm tra TIếng Anh 6-7-8-9 ( kỳ 2 ), Đề Thi Tiếng Anh , Đề thi Đề kiểm tra TIếng Anh 6-7-8-9 ( kỳ 2 ), doc, 1 trang, 0.19 M, Tiếng Anh chia sẽ bởi Hùng Nguyễn Lương đã có 5264 download

 
LINK DOWNLOAD

De-kiem-tra-TIeng-Anh-6-7-8-9-ky-2.doc[0.19 M]

File đã kiểm duyệt
     Báo vi phạm bản quyền
Pass giải nén (Nếu có):
nslide.com
DOWNLOAD
(Miễn phí)

Đây là đoạn mẫu , hãy download về để xem đầy đủ, hoàn toàn miễn phí 100%

Phòng giáo dục hưng hà
Trường THCS TT
(( ( ((
Đề kiểm tra kỳ II( Tiết 90)
Môn : Anh Văn 6
(Thời gian làm bài 45 phút)


I. Choose the best answer.(3,75 marks)
1. “__________are you going to stay here?” “ For two weeks”.
A. How long C. How often
B. How far D. How much
2. I’m going to vistit my uncle_____ Saturday morning
A. in B. on C. at D. about
3. what about _____ a cup of coffee?
A. have B. having C. you have D.do you have
4. How is he going to go?
A. on B. in C. with D. by
5. Let’s _____ the movie
A. go B. to go C. going D. is going
6. What do you do ____ your free time?
A. at B. in C. on D. to
7. ____does she go jogging? once a week
A. How often B. How long C. How about D. How
8. He____ to go to the movie everyweek.
A. goes often B. often goes C. go often D. is often
9. What’s the weather____ in the summer? It’s hot.
A. likes B. like C. to like D. is like
10. What are you going to do in Hue?
I’m going ____ the citadel.
11. Why don’ twe ___ to Huong pagoda?
A. visit B. to visit C. visits D. to visiting
12. ____ are you going to stay?
A. How long B. How C. How often D. How old
13. How long are you going to stay? For two weeks
A. week B. weeks C. a week D. weekly
14. ____ are you going to stay?___ two weeks.
A. How long - in B. How often- fo
C. How long - for D. How long - at
15. she listen to music___ a week.
A. two times B. twice C. twice a week D. two
II. Choose the wotd different from others.(1mark)
1.A. house B.school C.classroom D. weather.
2. A.hot B. cold C. cool D. chai
3. A. summer B. fall C. winter D. fly
4.A. white B.
own C. yellow D. season
5. A. baminton B. volleyball C. soocer D. teache
III. Match A with B.(1,25mark)
A
B

1. does he goplay soocer in his free time?
2. how often does he go to school?
3. what is he going to do this day?
4. how long are you going to stay?
5. Let’s go camping.
a. six times a week.
. he is going to visit his friends.
c. for a week.
d. no, he plays tennis
e. yes, good idea.

1___ 2___ 3___ 4____ 5___
IV. Read then choose the best answer.(2,5marks)
There are four_(1)__ in a year. They_(2)_ spring, summer, fall and _(3)_. In the spring, the weather is usually warm. Sometimes it is cold but not very cold. There are many flowers in the spring. In _(4)_, the day is long and the night is short. We often _(5)_ swimming in this season. The fall is the season of fruit. In the winter, it’s usually very _(6)_. The day is short and the night is long.
1. A. season B. seasons C. a season
2. A. is B. are C. be
3. A. winters B. winter C. a winte
4. A. a B. an C. the
5. A. go B. to go C. goes
6. hot B. cold D. cool
True or false statement.
1. There are three seasons in a year.
2. The weather is warm in the summer.
3. We often go swiiming in the fall.
4. in the winter, the day is short and the night is long.
V. Put the adve
s of frequency in co
ect place.(1,25marks)
1. Lan listens to music in her free time? (often)
2. Minh goes fishing. (never)
3. Where does Hoa go on her summer vacation. (sometimes)
4. They are late for school. (always)
5. I want to go to Huong pagoda in summer.

Phòng giáo dục hưng hà
Trường THCS TT
(( ( ((
Đáp án đề kỳ II( Tiết 90)
Môn : Anh Văn 6
(Thời gian làm bài 45 phút)

Mỗi câu đúng 0,25 điểm
I. 1.A 2. B 3. B 4. D 5. A 6. B 7. A 8. B 9. B 10. B 11.A 12.A 13.B 14. C 15.B
II. 1. D 2. D 3. D 4. D
III. 1. D 2.A 3.B 4.C 5.E
IV. 1.B 2.B 3.B 4.C 5.A 6.B
1F 2.F 3.F 4.T
1. Lan often listens to music in her free time.
2. Minh never goes fishing.
3. Where does Hoa sometimes go on her summer vacation.
4. They are always late for school.
5. I always want to go to Huong pagoda in summer.


Phòng giáo dục hưng hà
Trường THCS TT
(( ( ((
Đề thi giữa kỳ II
Môn Thi: Anh Văn 6
(Thời gian làm bài 45 phút)


I.Choose and circle the best answer.
(Chọn và khoanh tròn câu trả lời đúng)
1.Would you like_______ chicken? (a/an/some/any).
2. What is your favorite _______ Mai? I like fish.
( Vegetables, drinks, meat, food)
3. She doesn’t want_______ meat. (a/an/some/any)
4. I want to buy_______ eggs. (a/an/some/any).
5.______ apple juice is 3000 dong.(a/an/some/any).
6. How______ eggs does he need? (many, much,do).
7. How______ is a bowl of rice at the canteen?It is 3000 dong ( many, much, about).
8. She is _____ aerobics.( play, plays, does, doing).
9. What do you do _____ your free time? (at. on, in, about)
I playing soccer and go fishing.
10. How______ do you go fishing? Twice a week.( often, many, much)
11. Do you like sports?______
( yes, a lot; I would; No, I like it; yes we are).
12._____ sports does Lan play? (When; where;which,how)
13. She listens to music three times _____ week.( once, a, two,and).
14. My father ______ football. ( Does, likes, doesn’t, to play, play)
II. Match the question in A with the answer in B.
(Hãy nối câu hỏi ở cột A với câu trả lời ở B)
A
B

What is Mai doing?
How much do you want?
How many eggs do you want?
Can I help you?
What’s your favorite food?
How do you feel Hoa?
Are there any noodles?
What does your mother like?
She likes chicken.
A dozen, please.
Three hundred grams, please.
I like fish.
Yes, I like some beef please.
No, there aren’t.
I’m hot and thirsty.
She is playing football.

Answers: 1__ 5__
2__ 6__
3__ 7__
4__ 8__
III. Which one is different?(Chọn từ khác loại trong các từ sau)
Milk, coffee, fish, meat, chair.
Beans, ca
ots, potatoes, lemonade.
Chicken, toothpaste, egg, beef.
Cooking oil, kilo, rice, egg.
Swim, play, listen, chocolate.
IV. Fill in the blank with a word from the box.
lunch leaves in eleven teacher near goes to

 This is my teacher, Trang. She is a_____. She teaches at a small school__(2)___ the village. She gets up at six. Every morning she ___(3)____ the house at a quarter to seven. The school is not __(4)__ my house, so she __(5)___ to work by bicycle. Her class starts at seven and finishes at__(6)__. My sister goes home and has__(7)__ at a quarter __(8)__ twelve.
Answers: 1__ 5__
2__ 6__
3__ 7__
4__ 8__
True (T) or False (F).
Trang is a student.
She goes to bed at six.
She leaves home at a quarter to seven.
The school is near her house.
She has dinner at a quarter to twelve.
Answers:1__ 2__ 3__ 4__ 5__
The end

Phòng giáo dục hưng hà
Trường THCS TT
(( ( ((
Đáp án đề thi giữa học kì II
Môn: Tiếng Anh 6
( Thời gian làm bài 40 phút)

Mỗi câu đúng 0, 25 điểm
I.1. some 8. much
2.food 9. in
3. any 10. often
4. some 11. yes, alot
5. an 12. which
6. many 13. a
7. much 14. likes
II. 1h 2c 3b 4e 5d 6g 7f 8a
III. 1. chai
2. lemonade
3. toothpaste
4. kilo
5. chocolate
1. Teacher 6.eleven
2. in 7.lunch
3. leaves 8.to
4. nea
5. goes
True or false: 1. F 2. F 3. T 4. F 5. T

Phòng giáo dục hưng hà
Trường THCS TT
(( ( ((
Đề thi cuối học kì II
Môn: Anh văn 6
( Thời gian làm bài 40 phút)


I. Choose the best answer.
1. London is_____ than Ho Chi Minh city.
A. big B. bigger C. biggest D. the bigge
2. Twins Tower is the ______ building in the world.
A. tall B. taller C. tallest D. the talle
3. We shouldn’t waste too much water. We should_____
A. save B. to save C. saving D. to saving
4. He doesn’t need _____ more eggs.
A. a b. an C. some D any
5. _____ language do you speak? I speak Vietnamese.
A. which B. where C. when D. how
6. What’s the wheather like____ the spring.
A. at B. on C. in D. fo
7. How often do you watch TV?____ a week
A. once B. one C. a D. an
8. What about____ volleyball?
A. to play B. playing C. to playing D. is playing
9. How____ are they going to stay?
A. long B. often C much D many
10. How_____ milk do his cows produce.
A. much B. many C. long D. often
11. He grows ____ fruit trees.
A. a B. a few C. a little D. little
12. He is ____ aerobics now.
A. playing B. doing C. to do D. do
13. Would you like ____ soda?
A. some B. any C. a D. an
14. Mai ____ a dozen eggs.
A. drink B. need C. needs D. to need
15. Does he like soccer? ____
A. No, he doesn’t B. No, he does D. No, he like not
16. What do you do____ your free time?
A. in B. on C. at D. fo
17. ____ oranges are there? There are four.
A. How many B. How much C.How often D. How long
18. You ___ stop. That sign says “stop”.
A. can B. mustn’t C. must D. musts
19. What do you do?
A. you are a student B. she is a student
C. I’m a student D. he’s a student
20. The garden is in front ___ Mai’s house.
A. in B. of C. on D. at
II. Match the question in A with the answer in B.
A
B

1.How often does he go to school?
2. Does he fly his kites in his free time?
3. What is the biggest city in the world?
4. Where is Lan from?
5. Where are you going now?
A. We are going to the cinema?
B. Mexico city.
C. She’s from France.
D. Everyday.
E. No, he plays badminton

III. Choose one word to fill in the blank.
Mary lives__(1)__ a village in London. Her day starts __(2)__ 4 o’clock. She gets up, and she walks three kilometers to the river. She takes some water and she ca
ies it back to her house . The water is very__(3)__. It isn’t clean but there __(4)__ any water in the village. She doesn’t go to school. She can’t read or write. She __(5)__ her mother to clean the house.
1. A. on B. in C. at D. fo
2. A. in B. at C. on D. of
3. A. heavy B. heavily C. heavi D. not heavy
4. A. isn’t B. aren’t C. is D. are
5. help B. helps C. helping D. to help
True or False
T
F
Mary lives in London

T
F
 she takes some eggs and ca
ies them back to her house

T
F
There are a lot of water in the village

T
F
 She doesn’t go to school because she can’ read and write.

T
F
 Her mother helps her to clean the house

 IV. Which one is different?
1

 


Phßng gi¸o dôc h­ng hµ

Tr­­­êng THCS TT

§Ò kiÓm tra kú II( TiÕt 90)

M«n : Anh V¨n 6

(Thêi gian lµm bµi 45 phót)

 

I. Choose the best answer.(3,75 marks)

1. “__________are you going to stay here?”  “ For two weeks”.

 A. How long  C. How often

 B. How far D. How much

2. I’m going to vistit my uncle_____ Saturday morning

 A. in B. on C. at D. about

3. what about _____ a cup of coffee?

 A. have B. having C. you have D.do you have

4. How is he going to go?

 A. on B. in C. with D. by

5. Let’s _____ the movie

 A. go  B. to go C. going D. is going

6. What do you do ____ your free time?

 A. at B. in C. on D. to

7. ____does she go jogging? once a week

 A. How often B. How long C. How about D. How

8. He____ to go to the movie everyweek.

 A. goes often B. often goes C. go often D. is often

9. What’s the weather____ in the summer? It’s hot.

 A. likes B. like C. to like D. is like

10. What are you going to do in Hue?

 I’m going ____ the citadel.

11. Why don’ twe ___ to Huong pagoda?

 A. visit B. to visit C. visits D. to visiting

12. ____ are you going to stay?

 A. How long B. How C. How often D. How old

13. How long are you going to stay? For two weeks

 A. week  B. weeks C. a week D. weekly

14. ____ are you going to stay?___ two weeks.

 A. How long - in  B. How often- for

 C. How long - for  D. How long - at

15. she listen to music___ a week.

 A. two times B. twice C. twice a week D. two

II. Choose the wotd different from others.(1mark)

1.A. house  B.school C.classroom D. weather.

2. A.hot B. cold C. cool D. chair

3. A. summer B. fall C. winter D. fly

4.A. white B. brown C. yellow D. season


5. A. baminton B. volleyball C. soocer D. teacher

III. Match A with B.(1,25mark)

A

B

1. does he goplay soocer in his free time?

2. how often does he go to school?

3. what is he going to do this day?

4. how long are you going to stay?

5. Let’s go camping.

a. six times a week.

b. he is going to visit his friends.

c. for a week.

d. no, he plays tennis

e. yes, good idea.

 

1___ 2___ 3___ 4____ 5___

IV. Read then choose the best answer.(2,5marks)

 There are four_(1)__ in a year. They_(2)_ spring, summer, fall and _(3)_. In the spring, the weather is usually warm. Sometimes it is cold but not very cold. There are many flowers in the spring. In _(4)_, the day is long and the night is short. We often _(5)_ swimming in this season. The fall  is the season of fruit. In the winter, it’s usually very _(6)_. The day is short and the night is long.

 1. A. season B. seasons C. a season

 2. A. is B. are C. be

 3. A. winters B. winter  C. a winter

 4. A. a B. an C. the

 5. A. go B. to go C. goes

 6. hot B. cold D. cool

True or false statement.

 1. There are three seasons in a year.

 2. The weather is warm in the summer.

 3. We often go swiiming in the fall.

 4. in the winter, the day is short and the night is long.

V. Put the adverbs of frequency in correct place.(1,25marks)

 

 1. Lan listens to music in her free time? (often)

 2. Minh goes fishing. (never)

 3. Where does Hoa go on her summer vacation. (sometimes)

 4. They are late for school. (always)

 5.  I want to go to Huong pagoda in summer.


Phßng gi¸o dôc h­ng hµ

Tr­­­êng THCS TT

§¸p ¸n ®Ò kú II( TiÕt 90)

M«n : Anh V¨n 6

(Thêi gian lµm bµi 45 phót)

Mçi c©u ®óng 0,25 ®iÓm

I. 1.A 2. B  3. B  4. D  5. A  6. B  7. A 8. B                            9. B                            10. B              11.A              12.A                            13.B                            14. C              15.B

II. 1. D 2. D  3. D  4. D

III. 1. D 2.A 3.B 4.C 5.E

IV. 1.B 2.B 3.B 4.C 5.A 6.B

1F 2.F 3.F 4.T

1. Lan often listens to music in her free time.

2. Minh never goes fishing.

3. Where does Hoa sometimes go on her summer vacation.

4. They are always late for school.

5. I always want to go to Huong pagoda in summer.

 


Phßng gi¸o dôc h­ng hµ

Tr­­­êng THCS TT

§Ò thi gi÷a kú II

M«n Thi: Anh V¨n 6

(Thêi gian lµm bµi 45 phót)

 

I.Choose and circle the best answer.

(Chän vµ khoanh trßn c©u tr¶ lêi ®óng)

1.Would  you like_______ chicken? (a/an/some/any).

2. What is your favorite _______ Mai? I like fish.

( Vegetables, drinks, meat, food)

3. She doesn’t want_______ meat. (a/an/some/any)

4. I want to buy_______  eggs. (a/an/some/any).

5.______ apple juice is 3000 dong.(a/an/some/any).

6. How______ eggs does he need? (many, much,do).

7. How______ is a bowl of rice at the canteen?It is 3000 dong ( many, much, about).

8. She is  _____ aerobics.( play, plays, does, doing).

9. What do you do _____ your free time? (at. on, in, about)

 I playing soccer and go fishing.

10. How______ do you go fishing? Twice a week.( often, many, much)

11. Do you like sports?______

( yes, a lot; I would; No, I like it; yes we are).

12._____ sports does Lan play? (When; where;which,how)

13. She listens to music three times _____ week.( once, a, two,and).

14. My father ______ football. ( Does, likes, doesn’t, to play, play)

II. Match the question in A with the answer in B.

(H·y nèi c©u  hái ë cét A víi c©u tr¶ lêi ë B)

A

B

  1. What is Mai doing?
  2. How much do you want?
  3. How many eggs do you want?
  4. Can I help you?
  5. What’s your favorite food?
  6. How do you feel Hoa?
  7. Are there any noodles?
  8. What does your mother like?

 

  1. She  likes chicken.
  2. A dozen, please.
  3. Three hundred grams, please.
  4. I like fish.
  5. Yes, I like some beef please.
  6. No, there aren’t.
  7. I’m hot and thirsty.
  8. She is playing football.

 

Answers: 1__             5__

      2__    6__

      3__    7__

      4__    8__

III. Which one is different?(Chän tõ kh¸c lo¹i trong c¸c tõ sau)


  1. Milk, coffee, fish, meat, chair.
  2. Beans, carrots, potatoes, lemonade.
  3. Chicken, toothpaste, egg, beef.
  4. Cooking oil, kilo, rice, egg.
  5. Swim, play, listen, chocolate.

IV. Fill in the blank with a word from the box.

lunch       leaves           in             eleven             teacher            near           goes     to

        This is my teacher, Trang. She is a_____. She teaches at a small school__(2)___ the village. She gets up at six. Every morning she ___(3)____ the house at a quarter to seven. The school is not __(4)__  my house, so she __(5)___ to work by bicycle. Her class starts at seven and finishes at__(6)__. My sister goes home and has__(7)__ at a quarter __(8)__ twelve.

Answers:  1__   5__

  2__   6__

  3__   7__

  4__   8__

 

True (T) or False (F).

  1. Trang is a student.
  2. She goes to bed at six.
  3. She leaves home at a quarter to seven.
  4.   The school is near her house.
  5.   She has dinner at a quarter to twelve.

Answers:1__ 2__ 3__ 4__ 5__

                                                                                     The end


Phßng gi¸o dôc h­ng hµ

Tr­­­êng THCS TT

§¸p ¸n ®Ò thi gi÷a häc k× II

M«n: TiÕng Anh 6

( Thêi gian lµm bµi 40 phót)

Mçi c©u ®óng 0, 25 ®iÓm

I.1. some           8. much

 2.food 9. in

 3. any 10. often

 4. some 11. yes, alot

 5. an 12. which

 6. many 13. a

 7. much 14. likes

II. 1h 2c         3b             4e           5d 6g        7f 8a

III.            1. chair

 2. lemonade

 3. toothpaste

 4. kilo

 5. chocolate

  1. 1. Teacher 6.eleven

2. in 7.lunch

3. leaves 8.to

4. near

  5. goes

True or false: 1. F 2. F 3. T 4. F              5. T


Phßng gi¸o dôc h­ng hµ

Tr­­­êng THCS TT

§Ò thi cuèi häc k× II

M«n: Anh v¨n 6

( Thêi gian lµm bµi 40 phót)

 

I. Choose the best answer.

1. London is_____ than Ho Chi Minh city.

 A. big B. bigger C. biggest D.  the bigger

2. Twins Tower is the ______ building in the world.

 A. tall B. taller C. tallest D. the taller

3. We shouldn’t waste too much  water. We should_____

 A. save B. to save C. saving D. to saving

4. He doesn’t need _____ more eggs.

 A. a b. an  C. some  D any

5. _____ language do you speak? I speak Vietnamese.

 A. which B. where C. when D. how

6. What’s the wheather like____ the spring.

 A. at B. on C. in D. for

7. How often do you watch TV?____ a week

 A. once B. one C. a D. an

8. What about____ volleyball?

 A. to play B. playing C. to playing D. is playing

9. How____ are they going to stay?

 A. long B. often C much D many

10. How_____ milk do his cows produce.

 A. much B. many C. long D. often

11. He grows ____ fruit trees.

 A. a B. a few C. a little D. little

12. He is ____  aerobics now.

 A. playing B. doing C. to do D. do

13. Would you like ____ soda?

 A. some B. any C. a D. an

14. Mai ____ a dozen eggs.

 A. drink B. need C. needs  D. to need

15. Does he like  soccer? ____

 A. No, he doesn’t B. No, he does D. No, he like not

16. What do you do____ your free time?

 A. in B. on C. at D. for

17. ____ oranges are there? There are four.

 A. How many B. How much C.How often D. How long

18. You ___ stop. That sign says “stop”.

 A. can B. mustn’t C. must D. musts

19. What do you do?


 A. you are a student B. she is a student

 C. I’m a student D. he’s a student

20. The garden is in front ___  Mai’s house.

 A. in B. of C. on D. at 

II. Match the question in A with the answer in B.

A

B

1.How often does he go to school?

2. Does  he fly his kites in his free time?

3. What is the biggest city in the world?

4. Where is Lan from?

5. Where are you going now?

 

A. We are going to the cinema?

B. Mexico city.

C. She’s from France.

D. Everyday.

E. No, he plays badminton

III. Choose one word to fill in the blank.

 Mary lives__(1)__ a village in London. Her day starts __(2)__ 4 o’clock. She gets up, and she walks three kilometers to the river. She takes some water and she carries it back to  her house . The water is very__(3)__. It isn’t  clean but there __(4)__ any water in the village. She doesn’t  go to school. She can’t read or write. She __(5)__ her mother to clean the house.

 1. A. on B. in C. at D. for

 2. A. in B. at C. on D. of

 3. A. heavy B. heavily C. heavi D. not heavy

 4. A. isn’t B. aren’t C. is D. are

 5. help B. helps C. helping D. to help

True or False

T

F

Mary lives in London

T

F

she takes some eggs and carries them back to her house

T

F

There are a lot of water in the village

T

F

She doesn’t go to school because she can’ read and write.

T

F

Her mother helps her to clean the house

IV. Which one is different?

 1A. wants B. needs C. goes D. fish

2A. thirsty B. hungry C. hot D. vegetables

3A. sometimes B. always C. often D. eat

4A. orange B. apple C. banana D. beef

5A.Warm B. hot C. cold D. feel


Phßng gi¸o dôc h­ng hµ

Tr­­­êng THCS TT

§¸p ¸n ®Ò thi cuèi häc k× II

M«n: Anh v¨n 6

( Thêi gian lµm bµi 40 phót)

 

1.bigger 11. a few

2. tallest 12. a little

3. save   13. playing

4. any   14. some

5. which   15. needs

6. in   16. in

7. once   17. how many

8. playing   18. must not

9. long   19. I’m a student

10. much   20. of

II. 1. D 2. E 3. B 4. A

III. 1. in 2. at 3. A 4. A 5. B

III. 1T 2. F 3. T 4. T 5. F

IV. 1. Fish 2. vegetables 3. eat 4. beef 5. feel


English test 2 (®Ò thi gi÷a k× 2)

Grade 7 (35’)

Question 1: Choose the word in each group that has underlined, italic part pronounced differently from the rest.

1/ A. set  B. between  C. get   D. met

2/ A. started B. needed  C. protected  D. stopped

3/ A. ground B. should  C. about  D. amount

4/ A. durian B. cucumber  C. painful  D. duty

5/  A. worked B. hoped  C. forced  D. sailed

6/ A. improve B. coveralls  C. gloves  D. stomach

Question 2: Complete the sentences with the most suitable words:

  1. They don’t drink coffee. …… do their friends.

A. either  B. neither  C. too  D. so

  1. She hates fish and …… do I.

A. either  B. neither  C. too  D. so

  1. You can buy pineapples and bananas at the …… stall

A. meat  B. fruit  C. food D. chicken

  1. I …… like some spinach and cucumbers.

A. hard  B. did   C. would D, do

  1. What …… the weather like there?

A. does  B. did   C. was D. will

  1. I like …… badminton.

A. playing  B. making  C. working D. acting

  1. Harry is working at a bank …….

A. at the moment  B. a year ago  C. for a year  D. in a moment

  1. Who is …… , Mary or Cathy?

A. tall   B. taller  C. tallest  D. more taller

  1. The Robinsons always go to Vietnam …… plane.

A. in   B. on   C. with  D. by

  1. …… noodle for breakfast yesterday?

A. Did you eat B. Were you eat C. Did you ate D. Do you ate

  1. It took us two hours …… to Hanoi.

A. drive  B. driving  C. to drive  D. drove

  1. Hoa and her brother ……. at home last Sunday.

A. didn’t are  B. wasn’t  C. weren’t  D. not were

  1. Were you absent …… school last Monday?

A. from  B. at   C. in   D. on

  1. You …… take a taxi. It is raining out side.

A. would better B. must  C. have to  D. had better

  1. She never touches …….. food.

A. healthy  B. unhealthy  C. good  D. delicious

  1. …. up late. It is harmful to your heath.

A. Don’t stay  B. Not stay  C. Not to stay D. Stay

  1. Please show me ….. this machine works.

A. what  B. how  C. which  D. when

  1. When I saw her, I thought she looked……

A. happy  B. happily  C. to be happy D. being happy

  1. Shall we go out tonight?

A. Yes, we go B. Yes, I can C. Yes, let’s  D. Yes, we are

  1. They are good student. They study very ……

A. better  B. good  C. goodly  D. well

Question 3 : Read this passage. Then answer .True or False? Check (√) in the boxes.

Even before it is born, a baby has small teeth under its gums. At about the age of six months, its first tooth starts to grow. Before the young child is three years old, it has twenty small teeth. Between the ages of six and twelve a second set of teeth form in the gum below the first teeth and push them out.

 gum (n) : lîi          tiny(a) :nhá     appear (v): xuÊt hiÖn

T

F

1. A baby has teeth under its gums even before its birth.

T

F

2. A baby’s first tooth appears as soon as it is born.

T

F

3. A three-year-old child has twenty tiny teeth

T

F

4. A child’s second set of teeth appear before it is six years old.

T

F

5. A child’s second teeth begin to grow while the child still has first teeth.

Question 4: Choose one sentence that has the same meaning as the root one.

  1. Mr. Thanh couldn’t enjoy the meal because of the stomachache.
    1. The stomachache prevent Mr.Thanh from enjoying the meal.

               A. The stomachache prevented Mr.Thanh from enjoying the meal.

               A. The stomachache prevented Mr.Thanh from enjoy the meal.

     A. The stomachache prevented Mr.Thanh in enjoying the meal.

  1. What is your daughter’s age, Mrs. Mai?
    1. How old is your daughter, Mrs. Mai?

     B. How age is your daughter, Mrs. Mai?

     C. How old is her daughter, Mrs. Mai?

     D. How old is Mrs. Mai’s daughter?

  1. Hoa didn’t go to school because of her sickness.
    1. Because of Hoa was sick, she didn’t go to school yesterday.
Hiển thị flash toàn màn hình Xem toàn màn hình

Thu nhỏ màn hình

Nguồn:

 
HƯỚNG DẪN DOWNLOAD đề thi này

Để tải về Đề kiểm tra TIếng Anh 6-7-8-9 ( kỳ 2 )
Bước 1:Tại trang tài liệu chi tiết nslide bạn muốn tải, click vào nút Download màu xanh lá cây ở phía trên.
Bước 2: Tại liên kết tải về, bạn chọn liên kết để tải File về máy tính. Tại đây sẽ có lựa chọn tải File được lưu trên nslide.com
Bước 3: Một thông báo xuất hiện ở phía cuối trình duyệt, hỏi bạn muốn lưu . - Nếu click vào Save, file sẽ được lưu về máy (Quá trình tải file nhanh hay chậm phụ thuộc vào đường truyền internet, dung lượng file bạn muốn tải)
Có nhiều phần mềm hỗ trợ việc download file về máy tính với tốc độ tải file nhanh như: Internet Download Manager (IDM), Free Download Manager, ... Tùy vào sở thích của từng người mà người dùng chọn lựa phần mềm hỗ trợ download cho máy tính của mình

đề thi tương tự

BÀI TIẾP THEO

BÀI MỚI ĐĂNG

BÀI HAY XEM NHIỀU