Chú ý:Đây là bản xem thử online, xin hãy chọn download miễn phí bên dưới để xem bản đẹp dạng docx

 

 §Ò thi häc sinh giái 2016-2017

M«n thi: tiÕng anh 8

Thêi gian : 120 phót.

 

Cau1:Chn t cã phn gch ch©n được ph¸t ©m kh¸c nhng t cßn li bng c¸ch khoanh trßn ch c¸i A, B, C, hoc D. ( 2đ)

 

1. A. looked  B. watched    C. carried   D. stopped

2. A. unite   B. underline   C. university  D. uniform

3. A. danger  B. angry    C. language   D. passage

4. A. character  B. children    C. teacher   D. change

5. A. look   B. cook    C.  book   D. roof

6. A. school  B. chemist   C.  machine  D.  ache

7. A. hard  B. who   C.  honest  D.  house

8. A. passed  B. danced   C.  lived  D.  walked

C©u 2:Chia ®éng tõ trong ngoÆc.

1.My father (read)......................now.He always (read)............a book after dinner.

2.Mai( telephone)................you when she comes back.

3.While my sister and I (watch)................a movie on TV last night,our uncle in the USA (phone)..............

4.Please continue your work.We dont mind (wait)..............

5.I (not see).................your bother recently.

6.A new text book (publish)................next month.

7.Where he (spend)............his summer vacation last year?

8.You (use)...............to go camping when you (live).............in the country?

C©u 3.Chän vµ khoanh trßn ®¸p ¸n ®óng.

1.I am lucky..............to study abroad.

a.that                 b.so                c.as                       d.enough

2.Tom is going to participate.........the game.

A.at                   b.on                c.in                       d.over

3.Hes known Mai..........he was in the country.

a.when              b.since            c.during               d.until

4.Would you...........cleaning the floor for me?

a.like                 b.please          c.mind                  d.rather

5.Its .........to believe that he passed the exam.

A.hardly            b.hard             c.difficutly           d.difficulty

6.I failed my exam...........I was lazy.

a.although         b.because         c.so                      d.but

7.You are always..............in the class.

a.talking            b.talk                c.talks                  d.talked

8.The man.........by the windows is my uncle.

a.standing          b.stands            c.stand                  d.stood

9.My friend told me what..........when I visited Hoi An.

a.doing               b.to do              c.do                      d.done

10.My family has decided.........Dalat in the summer.

a.to visit             b.visit               c.visited                d.visits

C©u4.ChuyÓn thµnh c©u bÞ ®éng.

1.They gave Linda a prize for one of her books.

-

2.Will they find an easy way to learn English one day?

-

3.No one has told me about her success.

-

4.Some one is repairing my car at the moment.

-

5.She hates people call her Kitty. - ………………………………………..

C©u 5.Cho d¹ng ®óng cña  tõ in hoa vµo chç trèng.

1.Their  children have quite ..................characters.                                DIFFERENCE

2.My broher bought a new..............rod yesterday.                                    FISH

3.Mr Pike runs his business very ..............                                                SUCCESS

4.I like the city life because there are many kinds of ..........                                                ENTERTAIN

5.The scouts do the.................work.                                                         VOLUNTEER

6.Is there anything.................. on TV tonight?                                       INTEREST

7.What is the correct.................of this word?                                           PRONOUNCE

8.My uncle often spends his free time doing volunteer work at a local……ORPHAN

9.Relax for some minutes and youll feel more..............                                 COMFORT

10.She is one of the greatest..................to appear in this theater.                    PERFORM

C©u 6.§iÒn 1 tõ vµo chç trèng trong ®o¹n v¨n sau:

The words(1)............famous clock is Big Ben standing (2).............to the Houses of parliament in London. Big Ben is the (3)..............of the bell which chimes every hour. The  bell(4)..............named after  Sir Benjamin Hall,the man (5).............was given the task of hauling the bell up the clock tower.The clock (6).............four faces and keeps accurate time.It can (7)...............adjusted by the removal or addition of coins (8)............a stray attached to the clocks pendulum. One interesting thing about the clock is  (9)..........the light shines abover  the belfry at night,it (10)..........that the House of common is still in session.

C©u7.§äc ®o¹n v¨n sau vµ tr¶ lêi c©u hái.

It was the first leson after the summer holidays at a small school in England.The lesson was about the seasons of the year. There are four seasons in the year,said the teacher,

They are spring,summer,autumn,and winter. In spring,it is warm and every thing begins to grow.In summer ,It is hot and there are many flowers in the fields and gardens. In autumn,there are many vegetables and much fruit. Everybody likes to eat fruit. In winter,It is cold and it often rains. Sometimes there is snow on the ground.

Here the teacher stopped and looked at one of the pupils stop talking,Tom,he said. Now listen to me. Can you tell us when is the best time of apples?

Yes,sir, answered Tom. It is when the fammer is not at home and there is no dog in the garden.

 Questions.

1.Where did the lesson take place?

-

2.What was the lesson about?

-

3.What did the teacher ask Tom to do?

-

4.What did the teacher aked the class to do?

-

5.Did the teacher say Stop talking,Tom,?

-

C©u 8 .Söa lçi trong c¸c c©u sau:

1.He has waited there for a quarter past six.            (1).................

2.Surface mail is many cheaper than air mail.         (2).................

3.They do their best to keeping the family happy.   (3)................

4.This school is different mine.                                                        (4)..............

5.Sure.They are interested in do something different at weekend.   (5)..............

C©u9.ViÕt l¹i c©u gi÷ nguyªn ý.

1.I would like you to help me put the chair away.

-Do you mind...............................................................

2.Vinh keeps forgetting his homework.

-Vinh is ......................................................................

3.Keeping the inviroment clean is very important.

-Its............................................................................

4.Old car tires are recycled to make shoes and sandals.

-People........................................................................

5.Its three years since I last spoke to her.

-I havent.....................................................................

6.Tam doesnt type as fast as she used to.

-Tam used ...................................................................

7.How long is it since you used the car?

-When .......................................................................

8.We started living here 15 years ago.

-We have.....................................................................

9.Lets meet inside the center ,at the cafe corner?

-How.........................................................................

10.Ive never eaten this kind of cake.

-I ts ........................................................................

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                         §¸P ¸N THI CHäN HSG

THêI GIAN : 90

 

C©u1:                      8  x  0.25  = 2.0     

1

2

3

4

5

6

7

8

C

B

A

A

D

C

C

C

C©u 2.

1 is reading      reads

2.will telephone

3.were watching        phoned

4.waiting

5.havent seen

6.will be published

7.did he spend

8.Did you use            lived

C©u 3.

1.d     2.c     3.b   4.c    5.b   6.b    7.a    8.a   9.b    10.a

C©u 4

1.Linda was given a prize for one of her books .

2.Will an easy way be found to learn English one day?

3.I havent told about her success.

4.My car is being repaired at the moment.

5.She hates being called Kitty

C©u 5.

1.different                                  7.pronunciation

2.fÝhing                                       8.orphanage

3.successfully                             9.comfortable

4.entertainment                          10.performers

5.voluntary

6.interesting

C©u 6

1.most    2.next     3.name     4.was    5.who    6.has     7.be     8.on      9.that    10.means

C©u 7.

1.The lesson took place in a small school in England.

2.The lesson was about the seasons of the year.

3.The teacher asked Tom to stop talking.

4.The teacher asked the class to listen to him.

5.Yes ,he did

C©u 8.

1.for-since

2.many-much

3.keeping-keep

4.different different from

5.do-doing

C©u 9.

1.Do you mind helping me put the chair away.

2.Vinh is always forgetting his homework.

3.Its very important to keep the inviroment clean.

4.People recycle old car tires to make shoes and sandals.

5.I havent spoken to her for three years.

6.Tam used to type fast.

Có thể download/tải file dạng docx bên dưới miễn phí

Đề thi hsg anh8 đề thi Tiếng Anh 7

Đăng ngày 2/26/2017 10:53:44 AM | Thể loại: Tiếng Anh 7 | Lần tải: 33 | Lần xem: 0 | Page: 1 | FileSize: 0.00 M | File type: docx
0 lần xem


nslide giới thiệu tới mọi người thư viện Đề thi hsg anh8 .Để cung cấp thêm cho bạn đọc nguồn tài liệu tham khảo giúp đỡ cho công tác giảng dạy, học tập và nghiên cứu khoa học, trân trọng kính mời bạn đọc đang cần cùng xem , Thư viện Đề thi hsg anh8 trong chủ đề Tiếng Anh 7 được chia sẽ bởi bạn Giang Phạm Thị đến học sinh,sinh viên, giáo viên nhằm mục đích học tập , thư viện này được đưa vào danh mục Tiếng Anh 7 , có tổng cộng 1 trang, thuộc file .docx, cùng danh mục còn có Đề thi Tiếng Anh Tiếng Anh 7 ,bạn có thể tải về miễn phí , hãy giới thiệu cho mọi người cùng tham khảo

Đề thi học sinh chuyên nghiệp 2016-2017 Môn thi: tiếng anh 8 Thời gian : 120 phút, thêm nữa Cau1:có chân phát âm khác còn cách khoanh tròn cái A, B, C, D, thêm nữa ( ) 1, bên cạnh đó A, tiếp theo là looked B, tiếp theo là watched C,còn cho biết thêm carried D, ngoài ra stopped 2, ngoài ra A, bên cạnh đó unite B, nói thêm là underline C, bên cạnh đó university D, bên cạnh đó uniform 3, ngoài ra A, tiếp theo là danger B, tiếp theo là angry C, nói thêm language D, nói thêm passage 4, bên cạnh đó A, cho biết thêm character B, nói thêm children C, nói thêm teacher D, bên cạnh đó change 5, kế tiếp là A, nói thêm là look B, tiếp theo là cook C, nói thêm book D, cho biết thêm roof 6, kế tiếp là A, cho biết thêm school B, ngoài ra chemist C,còn cho biết thêm machine D, kế tiếp là ache 7, tiếp theo là A, kế tiếp là hard B, tiếp theo là who C, cho biết thêm honest D, bên cạnh đó house 8, bên cạnh đó A, bên cạnh đó passed B, nói thêm danced C,còn cho biết thêm lived D, ngoài ra walked Câu 2:Chia động từ trong ngoặc, cho biết thêm 1, nói thêm My father (read), ngoài ra now, kế tiếp là He always (read),còn cho biết thêm a book a
https://nslide.com/de-thi/de-thi-hsg-anh8.tu6r0q.html

Bình luận

Nội dung

Cũng như các tài liệu khác được bạn đọc giới thiệu hoặc do sưu tầm lại và giới thiệu lại cho các bạn với mục đích nâng cao trí thức , chúng tôi không thu tiền từ người dùng ,nếu phát hiện nội dung phi phạm bản quyền hoặc vi phạm pháp luật xin thông báo cho website ,Ngoài tài liệu này, bạn có thể download bài giảng miễn phí phục vụ học tập Một số tài liệu tải về lỗi font chữ không xem được, thì do máy tính bạn không hỗ trợ font củ, bạn tải các font .vntime củ về cài sẽ xem được.

. Bạn có thể Tải về đề thi này , hoặc tìm kiếm các đề thi khác tại đây : tìm kiếm đề thi Tiếng Anh 7



Đề thi học sinh giỏi 2016-2017
Môn thi: tiếng anh 8
Thời gian : 120 phút.

Cau1:có chân phát âm khác còn cách khoanh tròn cái A, B, C, D. ( )

1. A. looked B. watched C. carried D. stopped
2. A. unite B. underline C. university D. uniform
3. A. danger B. angry C. language D. passage
4. A. character B. children C. teacher D. change
5. A. look B. cook C. book D. roof
6. A. school B. chemist C. machine D. ache
7. A. hard B. who C. honest D. house
8. A. passed B. danced C. lived D. walked
Câu 2:Chia động từ trong ngoặc.
1.My father (read)......................now.He always (read)............a book after dinner.
2.Mai( telephone)................you when she comes back.
3.While my sister and I (watch)................a movie on TV last night,our uncle in the USA (phone)..............
4.Please continue your work.We mind (wait)..............
5.I (not see).................your bother recently.
6.A new text book (publish)................next month.
7.Where he (spend)............his summer vacation last year?
8.You (use)...............to go camping when you (live).............in the country?
Câu 3.Chọn và khoanh tròn đáp án đúng.
1.I am lucky..............to study abroad.
a.that b.so c.as d.enough
2.Tom is going to participate.........the game.
A.at b.on c.in d.over
3.known Mai..........he was in the country.
a.when b.since c.during d.until
4.Would you...........cleaning the floor for me?
a.like b.please c.mind d.rather
5..........to believe that he passed the exam.
A.hardly b.hard c.difficutly d.difficulty
6.I failed my exam...........I was lazy.
a.although b.because c.so d.but
7.You are always..............in the class.
a.talking b.talk c.talks d.talked
8.The man.........by the windows is my uncle.
a.standing b.stands c.stand d.stood
9.My friend told me what..........when I visited Hoi An.
a.doing b.to do c.do d.done
10.My family has decided.........Dalat in the summer.
a.to visit b.visit c.visited d.visits
Câu4.Chuyển thành câu bị động.
1.They gave Linda a prize for one of her books.
-
2.Will they find an easy way to learn English one day?
-
3.No one has told me about her success.
-
4.Some one is repairing my car at the moment.
-
5.She hates people call her “Kitty-
Câu 5.Cho dạng đúng của từ in hoa vào chỗ trống.
1.Their children have quite ..................characters. DIFFERENCE
2.My broher bought a new..............rod yesterday. FISH
3.Mr Pike runs his business very .............. SUCCESS
4.I like the city life because there are many kinds of .......... ENTERTAIN
5.The scouts do the.................work. VOLUNTEER
6.Is there anything.................. on TV tonight? INTEREST
7.What is the correct.................of this word? PRONOUNCE
8.My uncle often spends his free time doing volunteer work at a localORPHAN
9.Relax for some minutes and feel more.............. COMFORT
10.She is one of the greatest..................to appear in this theater. PERFORM
Câu 6.Điền 1 từ vào chỗ trống trong đoạn văn sau:
The (1)............famous clock is Big Ben standing (2).............to the Houses of parliament in London. Big Ben is the (3)..............of the bell which chimes every hour. The bell(4)..............named after Sir Benjamin Hall,the man (5).............was given

Sponsor Documents