ĐỀ THI TIẾNG ANH 2018 006

đề thi Tiếng Anh Tiếng Anh 12 Tiếng Anh 12 (Sách cũ)
  Đánh giá    Viết đánh giá
 1       4      0
Ngày đăng 2018-01-12 22:02:36 Tác giả Uyên Phạm loại .doc kích thước 0.10 M số trang 1
Tài liệu này được Tải Miễn phí(FREE download) hoàn toàn tại nslide.com

SỞ GD – ĐT VĨNH PHÚC TRƯỜNG THPT YÊN LẠC ĐỀ KSCL ÔN THI THPT QUỐC GIA LẦN I – LỚP 12 NĂM HỌC 2016-2017 ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH Choose the option which has the CLOSEST/ OPPOSITE meaning to the underlined. Question 1: Choose the option which has the CLOSEST meaning to the underlined. My wife was so keen on the picture that she paid through her nose for it. A. paid nothing B. turned a deaf ear C. was offered D. paid much more than usual Question 2: Choose the option which has the OPPOSITE meaning to

Đây là đoạn mẫu , hãy download về để xem đầy đủ, hoàn toàn miễn phí 100%

 

SỞ GD – ĐT VĨNH PHÚC
TRƯỜNG THPT YÊN LẠC
ĐỀ KSCL ÔN THI THPT QUỐC GIA LẦN I – LỚP 12
NĂM HỌC 2016-2017
ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH
 
 
Choose the option which has the CLOSEST/ OPPOSITE meaning to the underlined.
Question 1: Choose the option which has the CLOSEST meaning to the underlined.
My wife was so keen on the picture that she paid through her nose for it.
 A. paid nothing  B. turned a deaf ear
 C. was offered  D. paid much more than usual
Question 2: Choose the option which has the OPPOSITE meaning to the underlined.
People in Vietnam nod their head to show that they agree with something.
 A. blink B. shake C. wave D. slump
Question 3: Choose the option which has the CLOSEST meaning to the underlined.
My hard-working students expected a good fortune to come in addition to their intelligence.
 A. thoughtful B. diligent C. courteous D.
ight
Question 4: Choose the option which has the OPPOSITE meaning to the underlined.
It‘s difficult to tell him to give in because he is so big-headed.
 A. wise B. modest C. a
ogant D. generous
Find the underlined words or phrases which is inco
ect.
Question 5: An increased number of city dwellers has made the obsolete infrastructure worse and required a lot of repairs in these days.
A. obsolete infrastructure B. has made
 C. required  D. repairs
Question 6: The elderly are concerning about the city‘s hygienic conditions, natural resource, and elite class.
 A. natural resource B. about C. hygienic conditions D. elite
Question 7: In conclusion, plenty of money should, to sum up, be invested to repair the kilometer-long tube in near future.
 A. plenty of B. near future C. kilometer-long D. to sum up
Rewriting the sentences in another way so that they have the same meaning as the given above.
Question 8: It is not until the sun is shining
ightly that the little girl woke up.

 A. No sooner is the sun shining
ightly than the little girl woke up.
 B. Not until the little girl woke up is the sun shining
ightly.
 C. Not until the sun is shining
ightly did the little girl wake up.
 D. As soon as the little girl woke up, the sun hasn‘t shone
ightly yet.
Question 9: "What language do you find the most difficult to learn of all?" Nhung asked Ha.
 A. Nhung asked Ha what language Ha found the most difficult to learn of all.
 B. Nhung wanted to know what language they founded the most difficult to learn of all.
 C. Nhung asked Ha what language did you find the most difficult to learn of all.
 D. Nhung asked Ha what language you found the most difficult to learn of all.
Question 10: They reported that the teachers expected more.
 A. The teachers were reported to have been expected of more.
 B. The teachers were expected more.  
 C. The teachers were reported to have expected more.
 D. The teachers were reported to expect more.
Choose the words with the different pronunciation or stress
Question 11: Choose the word whose stress pattern is different from the others.
 A. designed B. factor C. recent D. distant
Question 12: Choose the word whose underlined letter(s) is/ are pronounced differently from the others.
 A. performed B. impaired C. designed D. produced
Question 13: Choose the word whose stress pattern is different from the others.
 A. injection B. diminish C. successful D. benefit
Question 14: Choose the word whose underlined letter(s) is/ are pronounced differently from the others.
 A. destroys B. cells C. affects D. stipends
Complete the sentences with the given options.
Question 15: John proposed _______ Mary on a fine day at the crowded beach in their hometown.
 A. that they ma
ied B. getting ma
ied C. to have ma
ied D. to ma
y
Question 16: He said he hadn‘t finished his letter yet     .
 A. by now B. until then C. until now D. so far
Question 17: The judge gave      
 A. him the special prize with good comments 
 B. him to the special prize with good comments

  C. the special prize with good comments him
 D. him for the special prize with good comments
Question 18: Her mother‘s dream __________a family doctor will be fulfilled in six years.
 A. by B. with C. of D. at
Question 19: They__________their service up to now.
 A. didn‘t do B. haven‘t done C. don‘t do D. aren‘t doing
Question 20: Body language is a potent form of ________communication.
 A. ve
al B. oral C. non-ve
al D. tongue
Question 21:  __eighty percent of the students in our school are eager to work with foreign teachers, aren‘t they?
 A. Most B. Most of C. Almost D. Mostly
Question 21:  we work with her, we get confused because of her fast speaking pace.
 A. So that B. Although C. Whenever D. Lest
Question 23: The local people insisted that the road_______50 cm more so that, in case of flood, they still can travel on it.
 A. should be raised B. should raise C. could be raised D. could rise
Question 24: John asked me ______in English.
 A. what that word means B. what did this word mean
 C. what does this word mean D. what that word meant
Question 25: According to Do Tan Long, an official of the Steering Center of U
an Flood Control Program in Ho Chi Minh City, the rain could be "the most extreme downpour" since of the rainy season.
 A. the B. an C. ø D. a
Question 26: Hoa is asking Hai, who is sitting at a corner of the room, seeming too shy.
Hoa: ―Why aren't you taking part in our activities? ______" - Hai: ―Yes. I can. Certainly."
 A. Could you please show me how to get to the nearest post office?
 B. Shall I take your hat off?
 C. Can I help you?
 D. Can you help me with these decorations
Question 27: Children who are isolated and lonely seem to have poor language and _____
 A. communication B. communicate C. communicative D. communicator
Question 28: ___________ the bad weather, their plan still go ahead.
 A. In terms of B. Regarded as C. In spite of D. Because of
Question 29: What do we call that _____ animal? - We call it an elephant.

 A. long nose B. long-nosed C. nose long D. nose length
Question 30: Long is looking at Linh‘s mark 10 in her paper and said to her.
Long: "_______"          - Linh: "Thank you. That‘s a nice compliment."
 A. What a mark 10!  B. You are so skilful!
 C. If only I had such a good mark D. No matter how good the mark is!
Read the following passage and choose A, B, C, or D to indicate the co
ect answer to each of the questions.
Tyler Pe
y
Pe
y had a rough childhood. He was physically and sexually abused growing up, got kicked out of high school, and tried to commit suicide ___(31)___—once as a preteen and again at 22. At 23 he move to Atlanta and took ___(32)___ odd jobs as he started working on his stage career.
In 1992 he wrote, produced, and sta
ed in his first theater ___(33)___, I Know I’ve Been Changed, somewhat informed by his difficult up
inging. Pe
y put all his savings into the show and it failed miserably; the run lasted just one weekend and only 30 people came to watch. He kept up with the production, working more odd jobs and often slept in his car to get by. Six years later, Pe
y finally ___(34)___ through when, on its seventh run, the show became a success. He‘s since gone on to have an extremely successful career ___(15)___ a director, writer, and actor. In fact, Pe
y was named Fo
es’ highest paid man in the field.
Question 31:   A. twice
B. two
C. second
D. double
Question 32:   A. up
B. off
C. in
D. to
Question 33:  A. producer
B. productivity
C. production
D. productive
Question 34:  A. went
B.
oke
C. got
D. put
Question 35:  A. same
B. as
C. like
D. as soon as
Read the text and answer the questions given by choosing one numbered options.
A number of factors related to the voice reveal the personality of the speaker.
The first is the
oad area of communication, which includes imparting information by use of language, communicating with a group or an individual and specialized communication through performance. A person conveys thoughts and ideas through choice of words, by a tone of voice that is pleasant or unpleasant, gentle or harsh, by the rhythm that is inherent within the language itself, and by speech rhythms that are flowing and regular or uneven and hesitant, and finally, by the pitch and melody of the utterance. When speaking before a group, a person's tone may indicate uncertainty or fright, confidence or calm. At interpersonal levels, the tone may reflect ideas and feelings over and above the words chosen, or may believe them.

Here, the participant‘s tone can consciously or unconsciously reflect intuitive sympathy or antipathy, lack of concern or interest, fatigue, anxiety, enthusiasm or excitement, all of which are usually discernible by the acute listener. Public performance is a manner of communication that is highly specialized with its own techniques for obtaining effects by voice and /or gesture. The motivation derived from the text, and in the case of singing, the music, in combination with the performer's skills, personality, and ability to create empathy will determine the success of artistic, political, or pedagogic communication.
Second, the voice gives psychological clues to a person's self-image, perception of others, and emotional health. Self-image can be indicated by a tone of voice that is confident, pretentious, shy, aggressive, outgoing, or exuberant, to name only a few personality traits. Also the sound may give a clue to the facade or mask of that person, for example, a shy person hiding behind an overconfident front. 
How a speaker perceives the listener's receptiveness, interest, or sympathy in any given conversation can drastically alter the tone of presentation, by encouraging or discouraging the speaker. Emotional health is evidenced in the voice by free and melodic sounds of the happy, by constricted and harsh sound of the angry, and by dull and lethargic qualities of the depressed.
Question 36: The word "Here" in line 9 refers to ______
 A. interpersonal interaction B. the tone
 C. ideas and feelings   D. words chosen
Question 37: What does the passage mainly discuss?
 A. The production of speech. B. The function of the voice in performance.
 C. Communication styles.    D. The connection between voice and personality.
Question 38: The word "evidenced" in line 22 is closest in meaning to ________
 A. questioned B. repeated C. indicated D. exaggerated
Question 39: Why does the author mention "artistic, political, or pedagogic communication" in line 14-15?
 A. To introduce the idea of self-image 
 B. As examples of public performance
 C. As examples of basic styles of communication 
 D. To contrast them to singing
Question 40: The word "derived" in line 13 is closest in meaning to_____
 A. prepared B. registered C. discussed D. obtained
Question 41: According to the passage, an overconfident front may hide ________

 A. hostility B. shyness C. friendliness D. strength
Question 42: What does the author mean by staring that, "At interpersonal levels, tone may reflect ideas and feelings over and above the words chosen" in lines 8- 9?
 A. A high tone of voice reflects an emotional communication.
 B. Feelings are expressed with different words than ideas are
 C. The tone of voice can ca
y information beyond the meaning of words.
 D. Feelings are more difficult to express than ideas.
Question 43: According to the passage, what does a constricted and harsh voice indicate?
 A. Lethargy B. Depression    C. Boredom    D. Anger
Question 44: According to the passage, an exuberant tone of voice may be an indication of a person's ______
 A. general physical health B. personality
 C. ability to communicate D. vocal quality
Question 45: The word "drastically" in line 21 is closest in meaning to ________.
 A. severely B. easily C. exactly D. frequently
Read the text and answer the questions given by choosing one numbered options.
If you want to give someone the nod in Bulgaria, you have to nod your head to say 'no' and shake it to say "yes" – the exact opposite of what we do! In Belgium, pointing with your index finger or snapping your fingers at someone is very rude.
In France, you shouldn‘t rest your feet on tables or chairs. Speaking to someone with your hands in your pockets will only make matters worse. In the Middle East, you should never show the soles of your feet or shoes to others as it will be seen as a grave insult. When eating, only use your right hand because they use their left hands when going to the bathroom. 
In Bangladesh, the 'thumbs-up' is a rude sign. In Myanmar, people greet each other by clapping, and in India, whistling in public is considered rude.
In Japan, you should not blow your nose in public, but you can burp at the end of a meal to show that you have enjoyed it. The 'OK' sign (thumb and index finger forming a circle) means "everything is good" in the West, but in China it means nothing or zero. In Japan, it means money, and in the Middle East, it is a rude gesture.
Burp: ợ hơi
Question 46: In the Middle East, people do not use their left hands for eating because they use their left hands __________.
 A. to put in their pockets B. when going to the bathroom

 C. when preparing the meal D. to clean their tables and chairs
Question 47: It is mentioned in the passage that many gestures _______
 A. are not used to communicate our feeling 
 B. can be used to greet each other in public
 C. are used in greeting among men and women
 D. may mean different things in different countries
Question 48: Which of the following is NOT true according to the passage?
 A. In Belgium, snapping your fingers at someone is very rude.
 B. In France, people shouldn‘t rest their feet on tables.
 C. In Myanmar, people greet each other by clapping
 D. In China, the 'OK' sign means money
Question 49: The word "others" in paragraph 3 refers to _____________
 A. other people B. other shoes C. other soles  D. other feet
Question 50: People nod their head to say no in ___________.
 A. Belgium B. France C. Japan D. Bulgaria
 
HƯỚNG DẪN GIẢI
1.D
2. B
3. B
4. B
5. B
6. A
7. D
8. C
9. A
10. D
11. A
12. D
13. D
14. C
15. D
16. B
17. A
18. C
19. A
20. C
21. C
22. C
23. A
24. D
25. A
26. D
27. A
28. C
29. B
30. C
31. A
32. A
33. C
34. B
35. B
36. A
37. D
38. C
39. C
40. D
41. B
42. C
43. D
44. B
45. A
46. B
47. D
48. D
49. A
50. D

 
LỜI GIẢI CHI TIẾT
1.  D
Paid through her nose = paid much more than usual: trả nhiều tiền hơn mức bình thường
Câu này dịch như sau: vợ tôi thích bức tranh này đến nỗi cô ấy trả rất nhiều tiền để có nó.
2.  B
Nod: gật đầu ≠ shake: lắc đầu
3.  B
Hard-working = diligent: chăm chỉ
4.  B
Big-headed: tự phụ, kiêu căng ≠ modest: khiêm tốn
5.  B
Has made => have made vì chủ ngữ A number of + danh từ là chủ ngữ số nhiều

6.  A
Natural resource => natural resources vì nguồn tài nguyên thiên nhiên là danh từ số nhiều.
7.  D
To sum up => bỏ đi vì trong câu đã có In conclusion.( = to sup up: tóm lại)
8.  C
Mãi đến khi mặt trời nắng chói chang bé con mới thức dậy. 
It is not until S+ V that S+ quá khứ đơn =  Not until + V+ S that S+V
9.  A
Nhung hỏi Hà ngôn ngữ nào bạn thấy khó học nhất.
Câu tường thuật nên đổi ngôi lùi thì và không đảo ngữ.
10. D
Họ báo cáo rằng các giáo viên đã mong đợi nhiều hơn. => Câu bị động
S+ be +Ved + to Vo
11. A
Câu A trọng âm 2 còn lại trọng âm 1.
12. D
Câu D phát âm là /t/ còn lại phát âm là /d/
13. D
Câu D trọng âm 1 còn lại trọng âm 2.
14. C
Câu C phát âm là /s/ còn lại phát âm là /z/
15. D
Propose + to Vo : đề nghị
John đã cầu hôn Ma
y vào một ngày đẹp trời tại bãi biển đông đúc ở quê nhà của họ.
16. B
By now: trước thời điểm bây giờ
Until then: mãi sau đó
Until now: cho đến bây giờ
So far: gần đây
Anh ấy nói rằng anh ấy vẫn chưa viết xong bức thư mãi đến sau đó.
17. A
Ban giám khảo trao cho  anh ấy giải thưởng với những lời bình luận tốt đẹp.
18. C
Dream of: mơ về ( việc gì đó)

Ước mơ của mẹ cô ấy trở thành một bác sĩ chữa bệnh tại nhà sẽ thành hiện thực trong 6 năm nữa.
19. B
Trong câu có up to now( cho đến tận bậy giờ) nên dùng thì hiện tại hoàn thành.
20. C
Ve
al: bằng lời nói
Oral: bằng miệng
Non-ve
al: phi ngôn, không dùng lời nói
Tongue: lưỡi
Ngôn ngữ cơ thể là một dạng của giao tiếp phi ngôn.
21. C
Most + danh từ : hầu hết, đa số
Most of + the/ tính từ sở hữu + danh từ: hầu hết, đa số
Almost(adv): gần như
Mostly( adv): nhìn chung, chủ yếu
Gần 80% học sinh trường chúng ta rất thích thú khi làm việc với giáo viên nước ngoài, đúng không?
22. C
So that: Để mà
Although: mặc dù
Whenever: bất cứ khi nào
Lest : e rằng
Bất cứ khi nào làm việc với cô ấy chúng tôi rất hoang mang vì cô ấy nói rất nhanh. 
23. A
Dân địa phương yêu cầu rằng con đường nên được nâng lên cao hơn 50 cm để mà vào mùa lũ
họ vẫn đi lại được.
24. D
Câu tường thuật đổi ngôi lùi thì nhưng không đảo ngữ.
25. A
Cụm từ the biginning of the : đầu của gì đó
Since the beginning of the rainy season: kể từ đầu mùa mưa
26. D
Hoa đang hỏi Hải, người đang ngồi ở góc phòng, có vể rất ngại ngùng.
Hoa: ― Sao bạn không tham gia hoạt động cùng bọn mình nhỉ? Bạn giúp mình trang trí được

không?‖
Hải: ' À vâng. Chắc chắn rồi.'
27. A
Hai từ nối với nhau bằng liên từ and nên có cùng từ loại ( danh từ).
Những đứa trẻ bị cô lập và cô đơn thường có vốn từ và khả năng giao tiếp kém.
28. C
In terms of: với nội dung
Regarded as: được xem như là
In spite of: mặc dù
Because of: bởi vì
Mặc dù thời tiết xấu, kế hoạch của họ vẫn tiến hành.
29. B
Cách thành lập tinhs từ: tính từ - dang từ + ―ed‖ 
Long - nosed: mũi dài
30. C
Long đang nhìn vào bài làm điểm 10 của Linh và nói: 
Long: ― Giá mà mình cũng được điểm cao thế‖
Linh: ― Cảm ơn. Thật là một lời khen dễ thương.
31. A
Twice :hai lần
Pe
y had a rough childhood. He was physically and sexually abused growing up, got kicked
out of high school, and tried to commit suicide ___(31)___—once as a preteen and again at 22.
=> Pe
y có thờ thơ ấu khó khăn. Ông ấy bị chế giễu về phát triền thể hình và giới tính, bị đuổi
học và cố gắng tự tử 2 lần, 1 lần trước tuổi 13 và một lần lúc 22 tuổi.
32. A
Take up: bắt đầu( công việc/ sở thích)
At  23  he  moved  to  Atlanta  and  took  ___(32)___  odd  jobs  as  he  started  working  on  his  stage
career.=> Năm 23 tuổi ông ấy bắt đầu những công việc lạ khi bắt đầu giai đoạn sự nghiệp của
mình.
33. C
Producer: nhà sản xuất
Productivity: năng suất
Production: việc sản xuất

Productive: năng suất cao
In 1992 he wrote, produced, and sta
ed in his first theater ___(33)___, => Năm 1992 ôn ấy
viết, sản xuất và nổi tiếng với tác phẩm sản xuất phim đầu tiên.
34. B
Go through: đi xuyên qua
Break through: đột phá
Go through: hiểu rõ
Put through: tiếp tục (hoàn thành công việc)
Six years later, Pe
y finally ___(34)___ through when, on its seventh run, the show became a
success. => 6 năm sau đó, Pe
y cuối cùng đã có bước đột phá khi trong lần sản xuất thứ 7, màn
trình diễn đã thành công. 
35. B
Same: giống như
As: như là
Like: giống
As soon as: ngay khi
He‘s since gone on to have an extremely successful career ___(15)___ a director, writer, and
actor. => Kể từ đó sự nghiệp của ông thành công như là 1 đạo diễn, nhà văn và diễn viên.
36. A
Here = interpersonal interactions: sự tương tác giữa người với người
37. D
Bài đọc thảo luận về nội dung gì? => Mối quan hệ giữa giọng nói và tính cách.
38. C
Evidenced = indicated: rõ ràng, hiển nhiên, dễ  thấy rằng
39. C
Tại sao tác giả đề cập đến ― giao tiếp về nghệ thuật, chính trị hay giáo dục‖ => Như là những ví
dụ về các phong cách giao tiếp cơ bản.
Dẫn  chứng:  The  motivation  derived  from  the  text,  and  in  the  case  of  singing,  the  music,  in combination  with  the  performer's  skills,  personality,  and  ability  to  create  empathy  will
determine the success of artistic, political, or pedagogic communication.
40. D
Derived = obtained: đạt được
41. B
Theo bài đọc một người quá tự tin có thể ẩn giấu => sự thẹn thùng

Nguồn:Uyên Phạm

 
 
HƯỚNG DẪN DOWNLOAD


Để tải về đề thi ĐỀ THI TIẾNG ANH 2018 006
Bước 1:Tại trang tài liệu chi tiết nslide bạn muốn tải, click vào nút Download màu xanh lá cây ở phía trên.
Bước 2: Tại liên kết tải về, bạn chọn liên kết để tải File về máy tính. Tại đây sẽ có lựa chọn tải File được lưu trên nslide.com
Bước 3: Một thông báo xuất hiện ở phía cuối trình duyệt, hỏi bạn muốn lưu . - Nếu click vào Save, file sẽ được lưu về máy (Quá trình tải file nhanh hay chậm phụ thuộc vào đường truyền internet, dung lượng file bạn muốn tải)
Có nhiều phần mềm hỗ trợ việc download file về máy tính với tốc độ tải file nhanh như: Internet Download Manager (IDM), Free Download Manager, ... Tùy vào sở thích của từng người mà người dùng chọn lựa phần mềm hỗ trợ download cho máy tính của mình

 
LINK DOWNLOAD

doc.png12thptyenlacvinhphucnam2017lan1coloigiai.doc[0.10 M]

File đã kiểm duyệt
     Báo vi phạm bản quyền
Pass giải nén (Nếu có):
nslide.com
DOWNLOAD
(Miễn phí)
 

Mã tài liệu
koby0q
Danh mục
đề thi
Thể loại
Ngày đăng
2018-01-12 22:02:36
Loại file
doc
Dung lượng
0.10 M
Trang
1
Lần tải
1
Lần xem
4
đề thi ĐỀ THI TIẾNG ANH 2018 006

Bạn phải gởi bình luận/ đánh giá để thấy được link tải

Nếu bạn chưa đăng nhập xin hãy chọn ĐĂNG KÝ hoặc ĐĂNG NHẬP

BÌNH LUẬN


Nội dung bậy bạ, spam tài khoản sẽ bị khóa vĩnh viễn, IP sẽ bị khóa.
Đánh giá(nếu muốn)
 BÌNH LUẬN

ĐÁNH GIÁ


ĐIỂM TRUNG BÌNH

0
0 Đánh giá
Tài liệu rất tốt (0)
Tài liệu tốt (0)
Tài liệu rất hay (0)
Tài liệu hay (0)
Bình thường (0)

đề thi có liên quan

  • ĐỀ THI TIẾNG ANH 2018 006
    Tiếng Anh 12
    ĐỀ THI TIẾNG ANH 2018 006

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi Tiếng Anh 12

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 12/1/2018

    Xem: 1

  • Đề thi thử ĐH Tiếng Anh 2009 (006)
    Tiếng Anh 12
    Đề thi thử ĐH Tiếng Anh 2009 (006)

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi Tiếng Anh 12

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 7/6/2009

    Xem: 120

  • Đề thi thử ĐH Tiếng Anh 2009 (006)
    Đại học
    Đề thi thử ĐH Tiếng Anh 2009 (006)

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi Đại học

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 2/7/2009

    Xem: 20

  • ĐỀ THI TIẾNG ANH 2018 003
    Tiếng Anh 12
    ĐỀ THI TIẾNG ANH 2018 003

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi Tiếng Anh 12

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 4/1/2018

    Xem: 1

  • ĐỀ THI TIẾNG ANH 2018 007
    Tiếng Anh 12
    ĐỀ THI TIẾNG ANH 2018 007

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi Tiếng Anh 12

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 17/1/2018

    Xem: 0

  • ĐỀ THI TIẾNG ANH 2018 002
    Tiếng Anh 12
    ĐỀ THI TIẾNG ANH 2018 002

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi Tiếng Anh 12

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 31/12/2017

    Xem: 0

  • ĐỀ THI TIẾNG ANH 2018 003
    Tiếng Anh 12
    ĐỀ THI TIẾNG ANH 2018 003

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi Tiếng Anh 12

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 4/1/2018

    Xem: 1

  • ĐỀ THI TIẾNG ANH 2018
    Tiếng Anh 12
    ĐỀ THI TIẾNG ANH 2018

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi Tiếng Anh 12

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 24/12/2017

    Xem: 0

  • TAILIEU HOAHOC BANG TIENG ANH 006
    Hóa học
    TAILIEU HOAHOC BANG TIENG ANH 006

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi Hóa học

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 12/11/2010

    Xem: 0

  • THI THQG 006
    THI TRUNG HỌC QUỐC GIA
    THI THQG 006

    Danh mục: Đề thi

    Thể loại: Đề thi THI TRUNG HỌC QUỐC GIA

    Phí tải: Miễn phí

    Ngày : 18/1/2015

    Xem: 0