MULTIPLE CHOICE TEST

đề thi Tiếng Anh
  Đánh giá    Viết đánh giá
 55       1      0
Phí: Tải Miễn phí - Download FREE
Mã tài liệu
kdi7xq
Danh mục
Thư viện Đề thi & Kiểm tra
Thể loại
Ngày đăng
5/21/2012 3:37:01 PM
Loại file
doc
Dung lượng
0.03 M
Lần xem
1
Lần tải
55
File đã kiểm duyệt an toàn

MULTIPLE CHOICE TEST I like to visit other countries but I find the ………of travel is too high. A. moneyB. costC. expensesD. currency 2. She is very happy because she starts her new………today. A. jobB. wo,xem chi tiết và tải về Đề thi MULTIPLE CHOICE TEST, Đề Thi Tiếng Anh , Đề thi MULTIPLE CHOICE TEST, doc, 1 trang, 0.03 M, Tiếng Anh chia sẽ bởi Thu Nguyễn Thị Hòng đã có 55 download

 
LINK DOWNLOAD

MULTIPLE-CHOICE-TEST.doc[0.03 M]

File đã kiểm duyệt
     Báo vi phạm bản quyền
Pass giải nén (Nếu có):
nslide.com
DOWNLOAD
(Miễn phí)

Đây là đoạn mẫu , hãy download về để xem đầy đủ, hoàn toàn miễn phí 100%

MULTIPLE CHOICE TEST
I like to visit other countries but I find the ………of travel is too high.
A. money B. cost C. expenses D. cu
ency
2. She is very happy because she starts her new………today.
A. job B. work C. labour D. post
3. They don’t ………cheques in that restaurant.
A. accept B. agree C. allow D. admit
4. I cannot work today because I have very bad tooth……….
A. pain B. hurt C. damage D. ache
5. Not too bad but sometimes I just can’t get the ……….of it.
A. drop B. fall C. hang D. low
6. What sort of things do you have in ……….?
A. thought B. mind C. idea D. think
7. Do you use mobile phones during………..and landing.
A. flight off B. take-off C. lift off D. mounting
8. He thought that if he admitted he was afraid of swimming he would lose………with his friends.
A. weight B. nerve C. face D. regard
9. Do you think parents should…………their children from spending too much time online?
A. deny B. refuse C. disqualify D. prevent
10. He criticised her in the meeting and I’m afraid she’s really taken it to………….
A. heart B.
ain C. mind D. chest
11. The nurse took his……….and checked that he was comfortable.
A. heat B. fever C. temperature D. thermal
12. Can you…………the soup while I slice the
ead?
A. sprinkle B. whisk C. roll D. sti
13. Our insurance policy offers immediate…………against the risk of burglary, accident or damage by fire.
A. cart B. security C. relief D. cove
14. Mr Tom was a te
ible teacher and obviously not……….for teaching.
A. cut in B. cut on C. cut up D. cut out
15. It was so emba
assing when Romeo forgot his ………in the second act.
A. paper B. lines C. part D. script
16. The traffic policeman let her ………with a warning though she was driving way over the speed limit.
A. up B. off C. on D. out
17. Don’t tell me your name again. It’s………..
A. off my chest B. in my mouth C. at my fingertips D. on the tip of my tongue
18. The person ………..the orchestra was a young woman in her early twenties.
A. composing B. directing C. conducting D. leading
19. In my opinion, anyone who would risk his life just to climb a mountain must be………
A. off colour B. off his head C. the worse for wear D. long in the tooth
20. It is of little importance to him whether he passed his English examination or not.
A. is not different B. is not important C. makes no difference D. doesn’t make no difference
21. This cloth………very thin.
A. feels B. touches C. holds D. handles
22. We should spend the money that will ………everyone.
A. gain B. use C. benefit D. make
23. She never says a word: she’s as ……….as a mouse.
A. quite B. small C. slight D. noiseless
24. The company wanted to ………..alliances with other motor manufactures.
A. do B. take C. forge D. come
25. I find the way she keeps playing with her hair really……….
A. thrilled B. i
itated C. thrilling D. i
itating
26. When the ship docked at Hamburg,

      MULTIPLE CHOICE TEST

  1. I like to visit other countries but I find the ………of travel is too high.

A. money   B. cost    C. expenses   D. currency

2. She is very happy because she starts her new………today.

A. job   B. work   C. labour   D. post

3. They don’t ………cheques in that restaurant.

A. accept   B. agree   C. allow   D. admit

4. I cannot work today because I have very bad tooth……….

A. pain   B. hurt   C. damage   D. ache

5. Not too bad but sometimes I just can’t get the ……….of it.

A. drop   B. fall    C. hang   D. low

6. What sort of things do you have in ……….?

A. thought  B. mind   C. idea   D. think

7. Do you use mobile phones during………..and landing.

A. flight off  B. take-off   C. lift off   D. mounting

8. He thought that if he admitted he was afraid of swimming he would lose………with his friends.

A. weight   B. nerve   C. face    D. regard

9. Do you think parents should…………their children from spending too much time online?

A. deny   B. refuse   C. disqualify   D. prevent

10. He criticised her in the meeting and I’m afraid she’s really taken it to………….

A. heart   B. brain   C. mind   D. chest

11. The nurse took his……….and checked that he was comfortable.

A. heat   B. fever   C. temperature  D. thermal

12. Can you…………the soup while I slice the bread?

A. sprinkle  B. whisk   C. roll    D. stir

13. Our insurance policy offers immediate…………against the risk of burglary, accident or damage by fire.

A. cart   B. security   C. relief   D. cover

14. Mr Tom was a terrible teacher and obviously not……….for teaching.

A. cut in   B. cut on   C. cut up   D. cut out

15. It was so embarrassing when Romeo forgot his ………in the second act.

A. paper   B. lines   C. part   D. script

16. The traffic policeman let her ………with a warning though she was driving way over the speed limit.

A. up   B. off    C. on    D. out

17. Don’t tell me your name again. It’s………..

A. off my chest  B. in my mouth  C. at my fingertips  D. on the tip of my tongue

18. The person ………..the orchestra was a young woman in her early twenties.

A. composing  B. directing   C. conducting   D. leading

19. In my opinion, anyone who would risk his life just to climb a mountain must be………

A. off colour  B. off his head  C. the worse for wear D. long in the tooth

20. It is of little importance to him whether he passed his English examination or not.

A. is not different  B. is not important  C. makes no difference D. doesn’t make no difference

21. This cloth………very thin.

A. feels   B. touches   C. holds   D. handles

22. We should spend the money that will ………everyone.

A. gain   B. use    C. benefit   D. make

23. She never says a word: she’s as ……….as a mouse.

A. quite   B. small   C. slight   D. noiseless

24. The company wanted to ………..alliances with other motor manufactures.

A. do   B. take   C. forge   D. come

25. I find the way she keeps playing with her hair really……….

A. thrilled   B. irritated   C. thrilling   D. irritating

 

 

 

 

26. When the ship docked at Hamburg, they found a ………in the hold.

A. gate-crasher  B. stowaway   C. interloper   D. trespasser

27. Before they opened the new factory a lot of the young people round here were………the dole.

A. in   B. on    C. at    D. up

28. –I think the supoermarket has a wide choice of products.

 -…… Moreover, I feel it is time saving.

A. You can’t mean that!     B. I agree with you

C. You may be right     D. I totally disagree with you

29. Last night we………..a great deal from the heat.

A. had suffered  B. were suffered  C. suffered   D. have suffered

30. We went by sea, but we’d rather………..by air.

A. went   B. go    C. to have go   D. have gone

31. Suddenly she recognised the ………of the situation that made he laugh.

A. wonder   B. understanding  C. pleasure   D. humour

32. He pulled a(n)………of 10 pound notes out of his pocket.

A. wad   B. sum    C. amount   D. piece

33. The………of this society is to provide community education for street children.

A. mission   B. work   C. job    D. duty

34. He ………in the doorway in order to light his cigarette.

A. arrested  B. entered   C. paused   D. hung

35. Today……….seemed more expensive than usual.

A. most of eveything B. almost everything  C. most of everythings D. almost evrythings

36. His………of the aeroplane was correct in every detail and could really fly.

A. shape   B. pattern   C. design   D. model

37. Eighty kilometers is the……….fifty miles.

A. equivalent of  B. equivalent from  C. equal of   D. equal to

38. He could run in a race ………..over twenty-six miles.

A. from   B. of    C. for    D. with

39. Good theories are important of course, but we must have……….evidence to support them.

A. empirical  B. true    C. realistic   D. first-class

40. My passport………., so I will have to get a new one.

A. elapsed   B. expired   C. ended   D. terminated

41. The company has………rules which must be obeyed by all employees.

A. required  B. safe    C. strict   D. spare

42. I haven’t got any money at all. I’m completely…………

A. broken   B. hard up   C. short   D. broke

43. It is becoming more and more………that the Government has lost the confidence of the nation.

A. understood  B. apparent   C. anticipated  D. expected

44. I’d like you to ……..some errands for me this afternoon.

A. make   B. run    C. fill    D. take

45. Roller-skating is fun once you ……….how to do it.

A. will learn  B. have learned  C. can learn   D. had learned

46. She is looking for a ……….suit.

A. smart,dark,blue B. blue,dark,smart  C. blue,smart,dark  D. dark,smart,blue

47. The film……….several scenes that might upset young children.

A. admits   B. involves   C. contains   D. displays

48. It seems that the world record for this event is almost impossible to……….

A. beat   B. meet   C. compare   D. balance

49. It is a minor road and very narrow and ……..in places.

A. bending  B. winding   C. wandering   D. turning

50. To promote him so quickly, you must have a very high……….of his ability.

A. view   B. idea    C. feeling   D. opinion

     =THE END=

 

 

KEY

1B 2A 3A 4D 5C 6B 7B 8C 9D 10A 11C 12D 13D 14D 15B 16B 17D 18C 19B 20C 21A 22C 23A 24C 25D

26B 27D 28B 29C 30D 31D 32A 33A 34C 35B 36D 37A 38B 39A 40B 41C 42D 43B 44B 45B 46C 47C 48A

49B 50D

Hiển thị flash toàn màn hình Xem toàn màn hình

Thu nhỏ màn hình

Nguồn:

 
HƯỚNG DẪN DOWNLOAD đề thi này

Để tải về MULTIPLE CHOICE TEST
Bước 1:Tại trang tài liệu chi tiết nslide bạn muốn tải, click vào nút Download màu xanh lá cây ở phía trên.
Bước 2: Tại liên kết tải về, bạn chọn liên kết để tải File về máy tính. Tại đây sẽ có lựa chọn tải File được lưu trên nslide.com
Bước 3: Một thông báo xuất hiện ở phía cuối trình duyệt, hỏi bạn muốn lưu . - Nếu click vào Save, file sẽ được lưu về máy (Quá trình tải file nhanh hay chậm phụ thuộc vào đường truyền internet, dung lượng file bạn muốn tải)
Có nhiều phần mềm hỗ trợ việc download file về máy tính với tốc độ tải file nhanh như: Internet Download Manager (IDM), Free Download Manager, ... Tùy vào sở thích của từng người mà người dùng chọn lựa phần mềm hỗ trợ download cho máy tính của mình

đề thi tương tự