MUTIPLE CHOICE TEST

đề thi Tiếng Anh 12
  Đánh giá    Viết đánh giá
 39       67      0
Phí: Tải Miễn phí - Download FREE
Mã tài liệu
mmtx0q
Danh mục
Thư viện Đề thi & Kiểm tra
Thể loại
Ngày đăng
12/14/2017 10:23:23 PM
Loại file
docx
Dung lượng
0.02 M
Lần xem
67
Lần tải
39
File đã kiểm duyệt an toàn

Choose the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions. 1. There has been a lot of ____ surrounding the government’s proposed scheme. A. ,xem chi tiết và tải về Đề thi MUTIPLE CHOICE TEST, Đề Thi Tiếng Anh 12 , Đề thi MUTIPLE CHOICE TEST, docx, 1 trang, 0.02 M, Tiếng Anh 12 chia sẽ bởi Hiếu Nguyễn Minh đã có 39 download

 
LINK DOWNLOAD

MUTIPLE-CHOICE-TEST.docx[0.02 M]

File đã kiểm duyệt
     Báo vi phạm bản quyền
Pass giải nén (Nếu có):
nslide.com
DOWNLOAD
(Miễn phí)

Đây là đoạn mẫu , hãy download về để xem đầy đủ, hoàn toàn miễn phí 100%

Choose the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the co
ect answer to each of the following questions.
1. There has been a lot of ____ su
ounding the government’s proposed scheme.
A. controversy B. consent C. conformity D. consequence
2. Our town has a real problem with youth crime, ____ do many other British towns.
A. so B. nor C. as D. like
3. Warning: anyone caught stealing from these premises will be _____.
A. advocated B. undermined C. prosecuted D. enforced
4. The local authorities need to _____ down on illegal parking, in my opinion.
A. hit B. force C. move D. crack
5. If the service isn’t up to standard, I think you have _____ right to complain.
A. all B. each C. much D. every
6. Jim’s tough character and certainly won’t let anyone push him ______.
A. up B. off C. around D. through
7. The ______ I don’t understand is why Emily lets her boyfriend get away with it.
A. reason B. object C. item D. thing
8. My uncle pulled a few _____ and got me a job in the company where he works.
A. ropes B. strings C. threads D. chords
9. Although she would have prefe
ed to ca
y on working, my mum ________ her career in order to have
children.
A. devoted B. repealed C. sacrificed D. abolished
10. I find the offer quite ____, but I think I’d rather study at Oxford.
A. tempting B. desirous C. inclined D. envious
11. I don’t normally like noisy clubs, but I had a sudden _____ to see what the Blue Pa
ot was like.
A.force B.motive C.pressure D.impulse
12. Je
y loves snowboarding so much that it’s almost like a drug ________.
A. passion B. obsession C. addition D. requirement
13. I don’t want to do the course in applied statistics, but it’s ______.
A. compulsory B. inevitable C. bound D. indecisive
14. Don’t wo
y about me – I’m quite ______ to sit here and wait for you to come back.
A. ecstatic B. delighted C. joyful D. content
15. When I was pregnant, I often got a sudden _____ for tinned sardines.
A. preference B. craving C. envy D. greed
16. Thank you for thinking of us, but I’m afraid we’re going to have to _____ your kind invitation.
A. decline B. deny C. condemn D. reject
17. I’ve never seen anyone so _____ to their job as Philip is.
A. eager B. keen C. dedicated D. interested
18. Why do you have such a _____ with model railways?
A. desire B. fascination C. love D. preference
19. I wish you would stop wasting so much time on computer games and do something a little more _____.
A. welcome B. enviable C. feasibl D. worthwhile
20.Olivia has always _______ to return to the country she was born in.
A. favoured B. yearned C. urged D. inclined
KEYS
1.A 3.C 5.D 7.D 9.C 11.D 13.A 15.B 17.C 19.D
2.C 4.D 6.C 8.B 10.A 12.C 14.D 16.A 18.B 20.B
Choose the word or phrase that best fits the space in each sentence.
1. If you have anything important to do, do it straight away. Don`t put it -------------
A. on B. off C. over D. up
2. The plane from Dallas --------- two hours late, so I missed my connecting flight from Frankfurt to London.
A. took off B. took on C. left on D. left out
3. No one liked the new lecturer, so there was a gradual ---------- in the attendance st his lectures.
A. fall-through B. fall-out C. fall-off D. fall-in
4. ----------, Carol is very punctual, but she was late tonight

Hiển thị flash toàn màn hình Xem toàn màn hình

Thu nhỏ màn hình

Nguồn:

 
HƯỚNG DẪN DOWNLOAD đề thi này

Để tải về MUTIPLE CHOICE TEST
Bước 1:Tại trang tài liệu chi tiết nslide bạn muốn tải, click vào nút Download màu xanh lá cây ở phía trên.
Bước 2: Tại liên kết tải về, bạn chọn liên kết để tải File về máy tính. Tại đây sẽ có lựa chọn tải File được lưu trên nslide.com
Bước 3: Một thông báo xuất hiện ở phía cuối trình duyệt, hỏi bạn muốn lưu . - Nếu click vào Save, file sẽ được lưu về máy (Quá trình tải file nhanh hay chậm phụ thuộc vào đường truyền internet, dung lượng file bạn muốn tải)
Có nhiều phần mềm hỗ trợ việc download file về máy tính với tốc độ tải file nhanh như: Internet Download Manager (IDM), Free Download Manager, ... Tùy vào sở thích của từng người mà người dùng chọn lựa phần mềm hỗ trợ download cho máy tính của mình

đề thi tương tự

BÀI TIẾP THEO

BÀI MỚI ĐĂNG

BÀI HAY XEM NHIỀU