on thi ky 1 tieng anh lop 12 co đáp an

đề thi Tiếng Anh 12
  Đánh giá    Viết đánh giá
 28       1      0
Phí: Tải Miễn phí - Download FREE
Mã tài liệu
28ux0q
Danh mục
Thư viện Đề thi & Kiểm tra
Thể loại
Ngày đăng
12/17/2017 8:38:04 PM
Loại file
doc
Dung lượng
0.43 M
Lần xem
1
Lần tải
28
File đã kiểm duyệt an toàn

TỔNG HỢP ĐỀ THI HKI TIẾNG ANH 12 AN NHON I HIGH SCHOOL School year: 2011-2012 Name: ………………………..THE FIRST TERM TEST OF ENGLISH 12 Class: 12A…. Time: 45 minutes Code: 153 1. Choose the underlined part i,xem chi tiết và tải về Đề thi on thi ky 1 tieng anh lop 12 co đáp an, Đề Thi Tiếng Anh 12 , Đề thi on thi ky 1 tieng anh lop 12 co đáp an, doc, 1 trang, 0.43 M, Tiếng Anh 12 chia sẽ bởi Thư trần thị anh đã có 28 download

 
LINK DOWNLOAD

on-thi-ky-1-tieng-anh-lop-12-co-dap-an.doc[0.43 M]

File đã kiểm duyệt
     Báo vi phạm bản quyền
Pass giải nén (Nếu có):
nslide.com
DOWNLOAD
(Miễn phí)

Đây là đoạn mẫu , hãy download về để xem đầy đủ, hoàn toàn miễn phí 100%

TỔNG HỢP ĐỀ THI HKI TIẾNG ANH 12
AN NHON I HIGH SCHOOL School year: 2011-2012
Name: ……………………….. THE FIRST TERM TEST OF ENGLISH 12
Class: 12A…. Time: 45 minutes Code: 153
1. Choose the underlined part in the following sentence that needs co
ecting.
The bike he lent you was stolen from a shop where sells fast food.
A B C D
2. I/ grateful/ kindness/ visit/ your/ farm/ last summer holiday//
A. I’m grateful for your kindness when I visited your farm last summer holiday.
B. I’m grateful with your kindness when I visit your farm last summer holiday.
C. I’m grateful to your being kind when I visit your farm last summer holiday.
D. I’m grateful of your kind when I visited your farm last summer holiday.
3. He is ______ a lot of study pressure to win a place at university
A. for B. under C. in D. with
4. This is an important step towards ______ relations between the two countries.
A. preventing B. bettering C. improving D. B or C
5. Choose the underlined part in the following sentence that needs co
ecting.
She had left the office when she saw how angry he was
A B C D
6. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others in each group.
A. scary B. category C. vacancy D. apply
7. A holiday in America can be ____________cheap.
A. surprise B. surprised C. surprising D. surprisingly
8. He doesn’t have ___________ money.
A. many B. much C. a lot D. lot of
9. Alice: Thank you for a lovely evening.
Carol: _______________
A. Don’t mention it. B. I’m glad you enjoyed it.
C. Yes, I’d like that. D. Yes, that would be very nice.
10. Choose the word whose stress is different from the others.
A. academic B. physical C. primary D.chemistry
11. There __________ a big increase in the market for mobile phones recently.
A. has had B. was C. has been D. is
12. The children ____________ to the zoo.
A. were enjoyed taken B. enjoyed being taken C. were enjoyed taking D. enjoyed taking
13. Choose the word whose stress is different from the others.
A. dominate B. depression C. optimist D. stagnant
14. Many people think Steve stole the money.
A. It was not Steve who stole the money. B. Steve is thought to have stolen the money.
C. Many people think the money is stolen by Steve. D. The money is thought to be stolen by Steve.
15. I have warned you ______the difficulties you have to face when applying for a job.
A. on B. for C. in D. about
16. She will be ill ______
A. unless she takes a few days` rest. B. provided she takes a rest for a few day.
C. in case she takes a rest for a few day. D. if she takes a few days` rest.
17. I / study / a school / found / nineteen century.
A. I`m studying at a school which found in the nineteen century.
B. I study at a school that founded in the nineteen century.
C. I`m studying at a school founded in the nineteen century.
D. I`m studying in a school which was founded in nineteen century.
18. My father phoned me to say that he would come _______ home late.
A. a B. an C. the D. Ø
19. Someone who is............thinks that bad things are going to happen.
A. optimistic B. pessimistic C. hopeful D. bad
20. The s underlined in the following words are pronounced as /s/ except ______.
A. substantial B. measures C. achievements D. restructure
21. It is really quite incredible that he is unaware of such basic facts.
A. unbelievable B. difficult C. disappointed D. imaginable
22. Peter asked

 


TỔNG HỢP ĐỀ THI HKI TIẾNG ANH 12

 

AN NHON I HIGH SCHOOL               School year: 2011-2012

Name: ………………………..   THE FIRST TERM TEST  OF ENGLISH 12  

Class: 12A….      Time: 45 minutes    Code: 153 

 

1. Choose the underlined part in the following sentence that needs correcting.

     The bike he lent you was stolen from a shop where sells fast food.

           A                      B         C                  D

2. I/ grateful/ kindness/ visit/ your/ farm/ last summer holiday//

A. I’m grateful for your kindness when I visited your farm last summer holiday.

B. I’m grateful with your kindness when I visit your farm last summer holiday.

C. I’m grateful to your being kind when I visit your farm last summer holiday.

D. I’m grateful of your kind when I visited your farm last summer holiday.

3. He is ______ a lot of study pressure to win a place at university

A. for    B. under   C. in    D. with

4. This is an important step towards ______ relations between the two countries.

A. preventing    B. bettering    C. improving    D. B or C

5. Choose the underlined part in the following sentence that needs correcting.

    She had left the office when she saw  how angry he was

              A                                         B       C                 D

6. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others in each group.

A. scary B. category  C. vacancy   D. apply

7. A holiday in America can be ____________cheap.

A. surprise B. surprised  C. surprising   D. surprisingly

8. He doesn’t have ___________ money.

A. many B. much C. a lot D. lot of

9. Alice: Thank you for a lovely evening.

   Carol: _______________

A. Don’t mention it.      B. I’m glad you enjoyed it. 

C. Yes, I’d like that.      D. Yes, that would be very nice.

10. Choose the word whose stress is different from the others.

A. academic          B.  physical                   C.  primary                    D.chemistry

11. There __________ a big increase in the market for mobile phones recently.

A. has had B. was  C. has been   D. is

12. The children ____________ to the zoo.

A. were enjoyed taken B. enjoyed being taken    C. were enjoyed taking  D. enjoyed taking

13. Choose the word whose stress is different from the others.

A. dominate    B. depression    C. optimist    D. stagnant

14. Many people think Steve stole the money.

A. It was not Steve who stole the money.                           B. Steve is thought to have stolen the money.

C. Many people think the money is stolen by Steve.          D. The money is thought to be stolen by Steve.

15. I have warned you ______the difficulties you have to face when applying for a job.

A. on     B. for     C. in     D. about

16. She will be ill ______

A. unless she takes a few days' rest.    B. provided she takes a rest for a few day.

C. in case she takes a rest for a few day.   D. if she takes a few days' rest.

17. I / study / a school / found / nineteen century.

A. I'm studying at a school which found in the nineteen century.

B. I study at a school that founded in the nineteen century.

C. I'm studying at a school founded in the nineteen century.

D. I'm studying in a school which was founded in nineteen century.

18. My father phoned me to say that he would come _______ home late.

1

 


A. a     B. an      C. the     D. Ø

19. Someone who is............thinks that bad things are going to happen.

A. optimistic B. pessimistic    C. hopeful   D. bad

20. The s underlined in the following words are pronounced as /s/ except ______.

A. substantial    B. measures   C. achievements  D. restructure

21. It is really quite incredible that he is unaware of such basic facts.

A. unbelievable  B. difficult             C. disappointed            D. imaginable

22. Peter asked me ______

A. what time does the film start.    B. what time the film starts. 

C. what time did the film start.     D. what time the film started.

23. Italy is famous _______ its antiquities and its ice-cream.

A. for               B. with              C. of                D. about

24. I can’t remember if I saw that film on television or at ……….………. cinema.

A.  an                                B.  a C.  the       D.  ø

25. Alice: “Would you like some more tea?” – Carol: “__________.”

A. Yes, please  B. Here you are C. It doesn’t matter  D. I’m OK

26. Choose the underlined part in the following sentence that needs correcting.

What would happen because I pressed that red button ?

            A                        B            C       D

27. Jenny’s getting married _______ Harry. Did you know?

A for       B. in        C. to       D. with

28. Because he didn’t obey his parent’s advice, he gets into the trouble now.

A. If he had obeyed his parent’s advice, he wouldn’t get into the trouble now.

B. If he obeyed his parent’s advice, he wouldn’t got into the trouble now.

C. If he had obeyed his parent’s advice, he wouldn’t have got into the trouble now.

D. If he didn’t obey his parent’s advice, he wouldn’t  got into the trouble now.

29. Yesterday my father ___________a new watch as his old one__________ stolen.

A. bought/ had been B. bought/ was C.  bought/ was being  D. bought/ would be

30. Alice:   ___________

      Carol: Don’t worry.

A. Thank you.   B. Sorry, I’m late.  C. Happy Birthday.  D. Welcome home.

Reading: Choose the word or phrase (A, B, C, or D) that best fits each space in the following passage.

 Interviews are an imperfect method of choosing the best people for jobs, (31)________, human beings like to examine each other in this way. One of the many problems of selection, as it is commonly practiced is that the forms filled in by (32)________ often failed to show people what they really are. This means that you can follow all the best advise when completing your form and still find that you are (33)________ at the next stage the interview. Similarly, in the race cases where interviews are automatic, a candidate with an  inadequate  form may do surprisingly well. Of course, your form needs to show that you have (34)_________ in your ability to do the job, but don’t try to turn (35)________ into someone else, a person you have to pretend to be at the interview. Realism and honesty are definitely the best approach.

31. A. and    B. so                                C. therefore        D. yet

32. A. senders   B. writers                         C. applicants   D. assistants

33. A. success   B. succeed                       C. unsuccessful  D. successful

34. A. interest   B. importance                  C. attention               D. confidence

35. A. oneself   B. yourself                        C. itself               D. themselves

Reading: Read the passage carefully and then choose the best answer.

 When you first apply for a job, you might not succeed in getting it. It’s always a good idea to ask them to explain to you what prevented you from beating the other candidates. Don’t complain about the situation, but ask them to advise you on what you can do better next time. Perhaps the interviewer disproved of or disagreed with something you said. Perhaps they just glance at your application and saw something that made it easy to choose between you and another candidate. Don’t regard it as a failure, but recognize it as chance to learn more. As long as you don’t worry too much about it and continue to believe in yourself, you’ll eventually find the chance you’ve been waiting for. Then your family and friends will be able to congratulate you on your success!

1

 


36. You might ____________when you first apply for it.

A.  get a job  B.  have a job   C.  succeed in getting a job  D.  fail in getting a job

37. What could you do if you didn’t succeed in getting a job?

A.  ask the interviewers for explanation          B.  find another job        

C.  quit it             D.  forget everything

38. It is a good way to ask the interviewers _______________.

A.  to supply you a job B.  helping C.  to advise you for the next time  D.  pay you money

39. You fail in the job interview because of ______________.

A.  you’re not good           B.  interviewer’s disagreement C.  you’re not confident        D.  your failure

40. What is the best title for the text?

A.  Advice for a job interviewee  B.  The causes of failing a job interview 

C.  Failing a job interview  D.  Failure of a interviewer

 

Đáp án đề thi học kì 1 tiếng Anh 12 – Năm học 2011-2012

Mã đề 153

1

D

11

C

21

A

31

D

2

A

12

B

22

D

32

C

3

B

13

B

23

A

33

C

4

D

14

B

24

C

34

D

5

A

15

D

25

A

35

B

6

D

16

A

26

B

36

D

7

D

17

C

27

C

37

A

8

B

18

D

28

A

38

C

9

B

19

B

29

A

39

B

10

A

20

B

30

B

40

A

 

 

THE MATRIX OF THE TEST

  

TOPIC / CONTENT

 

RECOGNIZATION

COMPREHENSION

APPLICATION

TOTAL

 

 

LOW LEVEL

HIGH LEVEL

Multiple choice

Writing

Multiple choice

Writing

Multiple choice

Writing

Multiple choice

Writing

I.

Reading

Read the text & choose the best answer

 

 

 

Read the text & choose the best answer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 sentences

1,25 mark

12,5 %

3 s

07.5 m

7,5 %

0 s

0 m

0 %

2 s

0.5 m

5 %

0 s

0 m

0 %

0 s

0 m

0 %

0 s

0 m

0 %

0 s

0 m

0 %

0 s

0 m

0 %

5 s

1,25 m

12,5 %

II.

Cloze text

Read the text & fill in the blanks

 

 

Read the text & fill in the blanks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 sentences

1,25 mark

12,5 %

 2 s

0.5 m

5 %

0 s

0 m

0 %

3 s

07.5 m

7,5 %

0 s

0 m

0 %

0 s

0 m

0 %

0 s

0 m

0 %

0 s

0 m

0 %

0 s

0 m

0 %

5 s

1,25 m

12,5 %

III. Pronunciation

Find out the different sound in the word

 

 

 

Find out the different sound in the word

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 


 2 sentences

0.5 mark

5  %

1 s

0.5m

0.25 %

0 s

0 m

0 %

1 s

0.5m

0.25 %

0 s

0 m

0 %

0 s

0 m

0 %

0 s

0 m

0 %

0 s

0 m

0 %

0 s

0 m

0 %

2 s

0.5 m

5  %

IV.

Stress

 

 

 

Indicate the word that has  the different main stress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 sentences

0.5 mark

5  %

0 s

0 m

0 %

0 s

0 m

0 %

2 s

0.5  m

5  %

0 s

0 m

0 %

0 s

0 m

0 %

0 s

0 m

0 %

0 s

0 m

0 %

0 s

0 m

0 %

2 s

0.5 m

5  %

V.

Error

 

 

3 sentences

0.75mark

7.5 % 

Find out the errors

in the sentence

2 s

0.5 m

5 %

 

 

 

 

0 s

0 m

0 %

Find out the errors

in the sentence

1 s

0.25 m

2.5 %

 

 

 

 

0 s

0 m

0 %

 

 

 

 

0 s

0 m

0 %

 

 

 

 

0 s

0 m

0 %

 

 

 

 

0 s

0 m

0 %

 

 

 

 

0 s

0 m

0 %

 

 

 

 

3 s

0.75 m

75 %

VI.

Grammar

& vocabulary

 

 

23 sentences

5.75 marks

57.5  %

Choose the best answer to complete the sentence

6s

1.5 m

15 %

 

 

 

 

 

 

0 s

0 m

0 %

Choose the best answer to complete the sentence

8 s

2 m

20 %

 

 

 

 

 

 

0 s

0 m

0 %

Choose the best answer to complete the sentence

8 s 

2  m

20 %

 

 

 

 

 

 

0 s

0 m

0 %

Choose the best answer to complete the sentence

1 s 

0.25  m

2.5 %

 

 

 

 

 

 

0 s

0 m

0 %

 

 

 

 

 

 

23 s

5.5 m

57.5  %

40s

10 m

100 %

14 s

3.5 m

35 %

17 s

4.25 m

42.5 %

9 s

2.25 m

22.5 %

40 s

10 m

100   %

 

 

SỞ GD-ĐT BÌNH ĐỊNH    ĐỀ THI CHÍNH THỨC – HỌC KỲ I – NĂM HỌC 2011-2012

TRƯỜNG THPT SỐ 1 TUY PHƯỚC   LỚP 12 – MÔN THI : TIẾNG ANH

       Thời gian làm bài : 45 phút , không kể thời gian giao đề

 

 

    

Identify the one underlined word or phrase - A, B, C or D - that must be changed for the sentence to be correct. From questions 1 to 3:

 

Question 1:   If you had gone to bed early last night, you wouldn’t have been so sleepy now

                            A                                   B                         C                         D

Question 2:  Everyone will use computers  that fits into the palm of your hand.

                  A                 B                         C                             D

Question 3:  In spite of my parents are very busy, they try to spend as much time looking after their children

     A                   B     C  

as  possible.       

  D

Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others. From questions 4 to 6:

Question 4: A. considered B. travelled C. allowed D. expressed

Question 5: A. uniform B. curriculum C. universal D. university

1

 


Question 6: A. garage B. paperwork C. stationery D. vacancy

 

Choose one word or phrase – (A, B, C or D) - that best completes the sentences  from questions 7 to 22:

Question 7:  I ____________ positive reviews about that movie in the papers so I was  going to see it.

A. read B. read C. had read D. will read

Question 8:  The results of this research can be  to new developments in technology.

A. applied B. apply C. applies D. applying

Question 9:  I need _________ time to read _________ book you lent me yesterday.

A. Ø / the B. a / Ø C. the / a D. the / Ø

Question 10:  GCSEs are not compulsory, but they are the most common qualification taken by 14-16-year-old students.

A. required B. specialized C. fulfilled D. applied

Question 11:  Someone who is _______ is hopeful about the future or the success of something in particular.

A. stagnant B. optimistic C. powerful D. pessimistic

Question 12:  You can meet Mr. Pike, who is _____ behalf ______ the university to solve the problems of foreign students.

A. with / at B. on / of C. for / at D. in / for

Question 13:                        you give up smoking cigarettes, you will die of lung cancer.

A. Suppose B. If C. Unless D. Provided

Question 14:  A new school___________ in the area lately.

A. was built B. has built C. was being built D. has been built

Question 15:  If I _______ it was a formal party, I wouldn't have gone wearing jeans and a jumper.

A. had been knowing B. had known C. could know D. knew

Question 16:   John: “ What kind of job would you like ?”
        Mike : “ ______________________________”

A. Is there a good chance of promotion. B. I’m good at computing.

C. Anytime after next week. D. Anything to do with computers

Question 17:  Mai: “Wow, I’ve never seen such a nice cell phone, Nam

  Nam: “_________________________________________”.

A. You’re welcome B. I agree with you

C. Thank you. I’m glad you like it. D. Oh, I don’t know

Question 18:  Ms Young, to _______ many of her students are writing, is living happily and peacefully in Canada.

A. that B. whom C. whose D. who

Question 19:  Boys! Put your toys ______. It is time to go to bed. Don't stay _____ late.

A. off / on B. around/ for C. away / up D. down / off

Question 20:                        what she said yesterday, I still love her.

A. Because B. Because of C. In spite of D. Though

Question 21:  By September John____________ enough to buy a mountain bike.

A. will be saving B. will have saved C. has saved D. saves

Question 22:   I am ____________fond of watching her play tennis.

A. particular B. particularly C. particularize D. particularity

 

Read the passage and choose the word (A,B,C or D) which best fits each gap of the passage from questions 23 to 27:                       

The year at an America college is divided into 2 semesters. A semester ___(23) ___ of 15  weeks. American  students  usually go  to  college  from September to May. They can also study ___(24) ___the summer.

1

 


Students choose their classes a few weeks before the start of each term.  Universities offer a great many ___(25) ___in the students' main area of study and in other areas as well. Students must take both. These include science, math, computer, history and English. Other classes may be just for fun, like dance, theatre or sports. ___(26) ___are usually given in the middle of the term and at the end. The final exam is extremely important. In some classes, the professor asks the students to write a research paper or complete a certain task instead of taking a test.

Classes at an American college are usually organized through lectures, For example, a student may attend 2 or 3 lectures a week by the professor. As ___(27) ___as several hundred students sit at each lecture.

Question 23: A. includes B. involves C. contains D. is composed

Question 24: A. at B. within C. during D. behind

Question 25: A. majors B. classes C. kinds D. topics

Question 26: A. Tasks B. Tests C. Texts D. Exams

Question 27: A. many B. for C. much D. long

 

Read the passage carefully and choose the best answers to the questions from 28 to 32:

These following tips may help you make a good impression on your job interviewer during the interview: Before entering enquire by saying, "May I come in sir/madam?". If the door was closed before you entered, make sure you shut the door behind you softly.

Look at the interviewer and confidently say 'Good day sir/madam'. If the interviewer wants to shake hands, then offer a firm grip first maintaining eye contact and a smile.

Seek permission to sit down. If the interviewer is standing, wait for them to sit down first before you take your seat.

An alert interviewee would diffuse the tense situation with light-hearted humor and immediately set rapport with the interviewer. The interviewer normally pays more attention if you display an enthusiasm in whatever you say. This enthusiasm comes across in the energetic way you put forward your ideas.

You should maintain a cheerful disposition throughout the interview. A little humor or wit thrown in the discussion occasionally enables the interviewer to look at the pleasant side of your personality.

You must maintain eye contact with the interviewer. This shows your self-confidence and honesty. Many interviewees while answering questions, tend to look away. This conveys you are concealing your own anxiety, fear and lack of confidence. Maintaining an eye contact is a difficult process. As the circumstances in an interview are different, the value of eye contact is tremendous in making a personal impact.

Interviewers appreciate a natural person rather than an actor. It is best for you to talk in natural manner because then you appear genuine.

Question 28:   The writer’s  attitude is _______.

A. informative B. optimistic C. pessimistic D. advisory

Question 29:   According to the writer, _______.

A. you should slam the door after entering the room   B. you needn't ask for a permission to enter the room

C. eye contact is necessary in a job interview        D. shaking hands is a must in a job interview

Question 30:   The writer advises that _______.

A. you should shake the interview's hand as firmly as possible

B. you should conceal your enthusiasm

C. permission to sit down is unnecessary

D. you should not take your seat before the interview sits down

Question 31:   Which is NOT advised in a job interview?

A. a lack of confident B. a cheerful disposition

C. honesty D. a sense of humor

Question 32:   During your job interview, you should communicate _______ with the interview.

A. dishonestly B. anxiously C. naturally D. dramatically

1

 


Choose the word (A, B, C or D) that has stress pattern different from that of the other words from questions 33 to 34:

Question 33: A. technology B. environment C. experience D. optimistic

Question 34: A. body B. verbal C. polite D. nervous

 

WRITING : Choose the best answer for the following sentences from questions 35 to 40:

Question 35:   she / selected /just / has / been / to / take /part / in / the / competition / "Telling about our Uncle Ho's life ".

A. She just been has selected to take part in the competition "Telling about our Uncle Ho's life ".

B. She just has been selected to take part in the competition "Telling about our Uncle Ho's life ".

C. She has just been selected to take part in the competition "Telling about our Uncle Ho's life".

D. She has been just selected to take part in the competition "Telling about our Uncle Ho's life ".

Question 36:  "Why don't you ask the teacher for help?" Peter asked me.

A. Peter suggested that he should ask the teacher for help

B. Peter advised me to ask the teacher for help.

C. Peter recommended me not to ask the teacher for help.

D. Peter told me the reason why I did not ask the teacher for help.

Question 37:  It is terrible that some people are dying____________________.

A. of hunger while others eat too much.   B. hungry while others eat too much.

C. with hunger while others eating too much.   D. on hunger while others eating too much.

Question 38:  The last time when I saw her was three years ago.

A. I have often seen her for the last three years.

B. I have not seen her for three years.

C. I saw her three years ago and will never meet her again.

D. About three years ago, I used to meet her.

Question 39:   People said that Nam learned English very well.

A. Nam was said to learn English very well.   B. It was said to have learned English very well.

C. Nam is said to have learned English very well.  D. Nam was said to have learned English very well.

Question 40:   Lady Astor /   first / woman /  take /  seat  /  Parliament .

A. Lady Astor is the first woman that took her seat in the Parliament.

B. Lady Astor was the first woman taking her seat in the Parliament.

C. Lady Astor was the first woman who takes her seat in the Parliament.

D. Lady Astor was the first woman that took her seat in the Parliament.

-----------------------------------------

----------- The end  ----------

 

Họ, tên thí sinh:..........................................................................

Số báo danh:...............................................................................

 

 

Sở Giáo dục – Đào tạo Bình Định  ĐỀ KIỂM TRA HỌC KÌ I (Năm học 2011 – 2012)

Trường THPT Số 2 An Nhơn  Môn: Tiếng Anh (Khối 12)

     Thời gian làm bài: 45 phút (Không kể thời gian phát đề)

Mã đề: 238

 

Choose the correct option among A, B, C or D that best fits the blank space

What do you do well? What do you enjoy doing? Your answers to these two questions will help you identify your (1) _____. An employer will consider you seriously for a (2)________ when you can show them that you know who you are, what you can offer and which you have studied. Sometimes it is difficult to know what your weaknesses are. Clearly not everyone is equally good (3) _________ everything. You may need to improve yourself and so (4) _____ courses in that field could turn a weakness into strength.

1

 


 You will need to (5) _____ some time on your self-assessment. Your honesty and the desire for self-improvement will lead to success in getting the right job. Explore the following seven areas to start to get to know yourself: your aptitude, your skills, your personality, the level of responsibility you feel comfortable with, your interests and your needs.

  1. A. strong   B. strength   C. strengthen   D. strengthened
  2. A. position   B. location   C. spot    D. room
  3. A. upon   B. in    C. at    D. for
  4. A. meeting   B. taking   C. choosing   D. interviewing
  5. A. use    B. make   C. lose    D. spend

Choose the correct option among A, B, C or D that best  answers the question about the passage

 Education is another area of social life in which information technology is changing the way we communicate. Today’s college students may not simply sit in a lecture or a library to learn about their field. Through their computers and the wonders of virtual reality, they can participate in lifelike simulated experiences. Consider the following scenario of the future of education made possible through developments in information technology.

 For children over the age of 10, daily attendance at school is not compulsory. Some of the older children attend school only once or twice weekly to get tutorial support or instruction from a teacher. For the most part, pupils are encouraged to work online from home. Students must complete a minimum number of study hours per year; however, they may make up these hours by studying at home at times that suit the family schedule. They can log on in early or late in the day and even join live classes in other countries. In order to ensure that each student is learning adequately, computer software will automatically monitor the number of hours a week each student studies online as well as that student’s learning materials and assessment activities. Reports will be available for parents and teachers. The software can then identify the best learning activities and conditions for each individual student and generate similar activities. It can also identify areas of weak achievement and produce special programs adjusted to the student’s needs.

  1. What is the topic of the passage?

A. The effect of information technology on education 

B. Students don’t have to go to school anymore

C. Computer software will make sure students learn at home

D. Students can know about their weak aspects to focus.

  1. The word compulsory is closest in meaning to _______________

A. depended  B. required  C. divided  D. paid

  1. _______________ counts the number of hours per week that students spend learning.

A. Teacher  B. Parent  C. Calculator  D. Computer software

  1. What CAN’T the software do?

A. monitor the time the students learn  

B. find out the best activities for the students

C. design materials for the students  

D. identify weaknesses of the students

  1. What is NOT MENTIONED as a benefit of information technology to the students?

A. Students don’t need to travel to school daily 

B. Students can learn at times that suit their schedule

C. Students’ weak achievement can be identified 

D. Students’ learning time won’t be monitored

Choose the correct sentence among A, B, C or D which has the same meaning as the given one

  1. We didn’t go by air because we didn’t have enough money.

A. We would have gone by air if we had had enough money

B. If we had gone by air, we would have had enough money

C. If we had enough money, we would go by air

1

 


D. We wouldn’t have gone by air even if we had enough money

  1. “Can I bring a friend to the party? Nancy wanted to know.

A. Nancy knew that bringing a friend to the party was good 

B. Nancy wanted to invite a friend to the party

C. Nancy asked if she could bring a friend to the party

D. Nancy wanted to ask someone to bring her friend to the party

  1. My uncle has not been healthy for months

A. My uncle was healthy last time    

B. It’s months since my uncle was healthy

C. The first time my uncle was healthy was months ago  

D. My uncle’s health lasted for months

Choose the correct option among A, B, C or D which completes each sentence

  1. Despite having worked in the field day after day, _______________.

A. could her parents hardly earn make ends meet

B. it was not possible for the family to make ends meet

C. the family could hardly earn enough   

D. earning enough to feed the family was just impossible

  1. Many people are said _______________

A. that are homeless after the floods   B. having no home after the floods

C. the floods have made them homeless   D. to be homeless after the floods

Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting

  1. Do you ever feel that life is not fair to you because you can’t seem to get the job where you want or that suits you?      A                                                                B                                                                          C                                   D
  2. Paul decided to join the army after the first year at college and he was in it ever since.

    A       B              C        D

  1. They asked me what did happen last night, but I was unable to tell them.

       A           B   C       D

  1. If you didn’t think it is necessarily, you wouldn’t go to a lot of trouble to complete it.

             A       B       C         D

  1. At the age of eighteen, William Shakespeare got married with Anne Hathaway, who was eight years older.

       A           B                  C            D

Choose the word which is stressed different from the rest

  1. A. garbage  B. pressure  C. household  D. secure
  2. A. pessimistic  B. geographical  C. interviewing  D. engineer 

Choose the word whose underlined part is pronounced differently

  1. A. arrives  B. dates  C. invites  D. talks      
  2. A. chores  B. chemist  C. change  D. chopstick

Choose the best answer A, B, C or D to complete each sentence

  1. Michael’s father, _______________is 65 years old, goes jogging in the park very morning.

A. whose  B. who   C. that   D. he

  1. All of the people _______________ in the accident were taken to hospital.

A. injured  B. were injured  C. who injured  D. whom were injured

  1. _______________ summer I spent in _______________ USA was one of _______________ best in my life.

 A. a/ the/ the  B. the/ the/ a  C. the/ the/ the  D. a/ a/ a

  1. By the end of this year, they _______________ here for more than 20 years.

A. have lived  B. will have lived C. will be living  D. will live

  1. _______________ it rains heavily, we can’t go to school.

A. Unless  B. Even though  C. As long as  D. If

  1. When she came home last night, the dinner _______________, so she had a drink first.

1

 


A. was being prepared B. had prepared  C. had been prepared  D. was preparing

  1. Wendy: “Why don’t we get together next week?” Cindy: “_______________”

A. I didn’t have the time B. Not again  C. That’s a good idea D. It’ll take three hours

  1. After his death, she took the responsibility _______________ running the company.

A. up   B. on   C. for   D. into

  1. Last Sunday was _______________ that we took a drive in the country.

A. too beautiful  B. such beautiful  C. very beautiful D. so beautiful

  1. Whenever problems come up, we discuss them frankly and find solutions quickly.

 A. happen         B. encounter   C. arrive               D. clean 

  1. In ten years’ time AIDS will be brought under control, and maybe it will not be a/an ________disease anymore.

 A. endanger  B. danger  C. endangered  D. dangerous

  1. Whether we go out will depend _______________ the weather.

 A. on   B. about  C. in   D. with

  1. To beat other candidates, you should prove to be the most _______________ for the vacancy.

 A. supportive  B. suitable  C. caring  D. comfortable

  1. He usually travels to _______________ Philadelphia by _______________ train.

 A. no article/ no article B. the/ a  C. the/ the  D. no article/ a

  1. If we don’t use electricity _______________, there will be power cuts.

 A. economy  B. economic  C. economical  D. economically

  1. Pat: “Congratulation! You’ve got a promotion” Steve: “_______________”

A. I’m sorry  B. No problem  C. My pleasure  D. Thanks

 

ĐÁP ÁN ANH 12 ( HK I – 2011-2012)

 

238

1

B

2

A

3

C

4

B

5

D

6

A

7

B

8

D

9

C

10

D

11

A

12

C

13

B

14

C

15

D

16

C

17

D

18

A

19

B

20

B

21

D

22

C

23

A

24

B

1

 


25

B

26

A

27

C

28

B

29

D

30

A

31

C

32

C

33

D

34

A

35

D

36

A

37

B

38

A

39

D

40

D

 

 

MA TRẬN ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ I

LỚP 12 – NĂM 2011-2012

 

CHỦ ĐỀ

NHẬN BIẾT

THÔNG HIỂU

VẬN DỤNG

TỔNG CỘNG

THẤP

CAO

I. Phonetics (4 questions)

+ Pronunciation  (4 questions)

 

 

4

 

 

 

 

 

 

 

 

4

 

II. Structures & Vocabulary (20 questions)

+ Communicative structures  (2 questions)

+ Vocabulary/ word formation  (4 questions)

+ Grammar

-          Tenses                                       (2questions)

-          Passive Voice: (2 questions)

-          Relative  Clauses                      (2 question)

-          Conditional sentences               (5 questions)

-          Reported speech                        (1 questions)

-          Prepositions and articles             (2 questions)

 

 

1

2

 

2

1

1

1

1

1

 

 

 

 

 

1

       2

1

2

1

1

 

 

 

 

 

 

1

 

1

 

 

 

 

 

20

III. Reading (8 questions)

+ Filling in the blank (4 questions)

+ Reading comprehension  (4 questions)

 

1

1

 

1

1

 

2

2

 

8

IV. Writing (8 questions)

+ Identifying error  (8 questions)

 

4

 

 

2

 

2

 

8

Tổng số câu

Tổng số điểm

Tỉ lệ

20

5.0

50%

12

3.0

30%

8

2.0

20%

 

40

 

 

1

 

Hiển thị flash toàn màn hình Xem toàn màn hình

Thu nhỏ màn hình

Nguồn:

 
HƯỚNG DẪN DOWNLOAD đề thi này

Để tải về on thi ky 1 tieng anh lop 12 co đáp an
Bước 1:Tại trang tài liệu chi tiết nslide bạn muốn tải, click vào nút Download màu xanh lá cây ở phía trên.
Bước 2: Tại liên kết tải về, bạn chọn liên kết để tải File về máy tính. Tại đây sẽ có lựa chọn tải File được lưu trên nslide.com
Bước 3: Một thông báo xuất hiện ở phía cuối trình duyệt, hỏi bạn muốn lưu . - Nếu click vào Save, file sẽ được lưu về máy (Quá trình tải file nhanh hay chậm phụ thuộc vào đường truyền internet, dung lượng file bạn muốn tải)
Có nhiều phần mềm hỗ trợ việc download file về máy tính với tốc độ tải file nhanh như: Internet Download Manager (IDM), Free Download Manager, ... Tùy vào sở thích của từng người mà người dùng chọn lựa phần mềm hỗ trợ download cho máy tính của mình

đề thi tương tự

BÀI TIẾP THEO

BÀI MỚI ĐĂNG

BÀI HAY XEM NHIỀU