Bài tập dạy thêm Anh 6 có key- cả năm-hot

giáo án Tiếng Anh 6 Thí điểm
  Đánh giá    Viết đánh giá
 5       0      0
Phí: Tải Miễn phí - Download FREE
Mã tài liệu
x9200q
Danh mục
Thư viện Giáo án điện tử
Thể loại
Ngày đăng
6/8/2018 9:59:17 PM
Loại file
docx
Dung lượng
0.03 M
Lần xem
0
Lần tải
5
File đã kiểm duyệt an toàn

PERIOD 1: PRACTICE TEST 1: UNIT 1- MY NEW SCHOOL I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others 1. A. bread B. reading C. seat D. meat  2. A. school ,xem chi tiết và tải về giáo án Bài tập dạy thêm Anh 6 có key- cả năm-hot, Giáo Án Tiếng Anh 6 Thí Điểm , Giáo án điện tử Bài tập dạy thêm Anh 6 có key- cả năm-hot, docx, 1 trang, 0.03 M, Tiếng Anh 6 Thí điểm chia sẽ bởi Trang Đỗ Minh đã có 5 download

LINK DOWNLOAD

Bai-tap-day-them-Anh-6-co-key-ca-nam-hot.docx[0.03 M]

File đã kiểm duyệt
     Báo vi phạm bản quyền
Pass giải nén (Nếu có):
nslide.com
DOWNLOAD
(Miễn phí)

Đây là đoạn mẫu , hãy download về để xem đầy đủ, hoàn toàn miễn phí 100%


PERIOD 1: PRACTICE TEST 1: UNIT 1- MY NEW SCHOOL
I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others
1.
A.
ead
B. reading
C. seat
D. meat

2.
A. school
B. chess
C. teaching
D. chalk

3.
A. photo
B. going
C. home
D.
othe

4.
A. volleyball
B. cold
C. open
D. telephone

5.
A. afte
B. farm
C. walk
D. class

6.
A. compute
B. lunch
C. sun
D. funny

II. Match the sentences, clauses or phrases in column A with the ones in column B to make meaningful sentences
A
B

7. Are they watching TV?
A. No, they aren`t. They are cooking dinner.

8. Is he enjoying his holiday?
B. No, I`m doing my English homework.

9. Are they cooking dinner?
C. No, he isn`t.

10. Are you doing your Math homework?
D. No, I`m not.

11. Is he distu
ing you?
E. No, they aren`t. They are watching TV.

12. Are you listening to music?
F. Yes, he is. He loves Italy.

III. Choose the best answer to fill in the blank.
13.
Nam’s new school ________ a large ________.


A. is having - playgrounds
B. have - playgrounds


C. has - playground
D. are having - playground

14.
In the afternoon, I ________ books ________ the li
ary.


A. are reading - in
B. am reading - at
C. read - in
D. reads - at

15.
Mai and Hoa ________ their bicycles to school from Monday to Friday.


A. rides
B. ride
C. is riding
D. are riding

16.
At lunchtime, you can ________ lunch in the school canteen.


A. do
B. have
C. be
D. go

17.
________ morning exercise is good for you.


A. Having
B. Doing
C. Studying
D. Playing

18.
I am having a Math lesson but I forgot my ________. I have some difficulty


A. pencil case
B. pencil sharpene
C. calculato
D. bicycle

19.
I often ________ my homework ________ school.


A. does - before
B. do - afte
C. am doing - afte
D. study - at

20.
Phong is wearing a school ________.


A. uniform
B. hats
C. bag
D. shoes

21.
Look! They ________ badminton with their friends.


A. plays
B. play
C. are playing
D. playing

22.
In Physics, we have a lot of ________.


A. books - to have
B. science - to study


C. homework - to do
D. vocabulary - to play

IV. Identify the mistake in each sentence
23.
My new classmates is very kind to me.           A                      B          C     D

24.
How do you spells your name?    A      B            C               D

25.
I is twelve years old.     A      B       C       D

26.
I am  twelve year old .  A  B       C        D

27.
My father and my 
other doesn’t eat 
eakfast in the morning.                                                  A        B                 C   D

V. Give the co
ect form of the ve
s in the
ackets to complete the sentences
28.
I (not understand)________ German.

29.
We sometimes (go)________ to the cinema on Sunday.

30.
When________ Susie usually________ her homework? (do)

31.
We (play)________ tennis now.

32.
I sometimes (play)________ the guitar in a band.

33.
He can’t speak on the phone because he (have)________ a shower.

34.
Right now we (speak)________ French.

35.
Look at that man. He (ride)________ a horse.

36.
________ they________ chocolate ice cream? (like)

37.
I (watch)________ about three DVDs a week.

VI. Give the co
ect form of the words in the
ackets in each of the following sentences.
38.
Students of our school are ________ with one another.                                          (

 


 

PERIOD 1: PRACTICE TEST 1: UNIT 1- MY NEW SCHOOL

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others

1.

A. bread

B. reading

C. seat

D. meat

2.

A. school

B. chess

C. teaching

D. chalk

3.

A. photo

B. going

C. home

D. brother

4.

A. volleyball

B. cold

C. open

D. telephone

5.

A. after

B. farm

C. walk

D. class

6.

A. computer

B. lunch

C. sun

D. funny

II. Match the sentences, clauses or phrases in column A with the ones in column B to make meaningful sentences

A

B

7. Are they watching TV?

A. No, they aren't. They are cooking dinner.

8. Is he enjoying his holiday?

B. No, I'm doing my English homework.

9. Are they cooking dinner?

C. No, he isn't.

10. Are you doing your Math homework?

D. No, I'm not.

11. Is he disturbing you?

E. No, they aren't. They are watching TV.

12. Are you listening to music?

F. Yes, he is. He loves Italy.

III. Choose the best answer to fill in the blank.

13.

Nam’s new school ________ a large ________.

 

A. is having - playgrounds

B. have - playgrounds

 

C. has - playground

D. are having - playground

14.

In the afternoon, I ________ books ________ the library.

 

A. are reading - in

B. am reading - at

C. read - in

D. reads - at

15.

Mai and Hoa ________ their bicycles to school from Monday to Friday.

 

A. rides

B. ride

C. is riding

D. are riding

16.

At lunchtime, you can ________ lunch in the school canteen.

 

A. do

B. have

C. be

D. go

17.

________ morning exercise is good for you.

 

A. Having

B. Doing

C. Studying

D. Playing

18.

I am having a Math lesson but I forgot my ________. I have some difficulty

 

A. pencil case

B. pencil sharpener

C. calculator

D. bicycle

19.

I often ________ my homework ________ school.

 

A. does - before

B. do - after

C. am doing - after

D. study - at

20.

Phong is wearing a school ________.

 

A. uniform

B. hats

C. bag

D. shoes

21.

Look! They ________ badminton with their friends.

 

A. plays

B. play

C. are playing

D. playing

22.

In Physics, we have a lot of ________.

 

A. books - to have

B. science - to study

 

C. homework - to do

D. vocabulary - to play

IV. Identify the mistake in each sentence

23.

My new classmates is very kind to me.
          A                      B          C     D

24.

How do you spells your name?
   A      B            C               D

25.

I is twelve years old.
    A      B       C       D

26.

I am  twelve year old .
 A  B       C        D

27.

My father and my brother doesn’t eat breakfast in the morning. 
                                                A        B                 C   D

V. Give the correct form of the verbs in the brackets to complete the sentences

Page 1 of 10


28.

I (not understand)________ German.

29.

We sometimes (go)________ to the cinema on Sunday.

30.

When________ Susie usually________ her homework? (do)

31.

We (play)________ tennis now.

32.

I sometimes (play)________ the guitar in a band.

33.

He can’t speak on the phone because he (have)________ a shower.

34.

Right now we (speak)________ French.

35.

Look at that man. He (ride)________ a horse.

36.

________ they________ chocolate ice cream? (like)

37.

I (watch)________ about three DVDs a week.

VI. Give the correct form of the words in the brackets in each of the following sentences.

38.

Students of our school are ________ with one another.                                          (friend)

39.

When foreigners talk to him, he can speak English ________ with them.                   (easy)

40.

Be ________ ! The ground is very wet and slippery.                                                    (care)

41.

Sometimes we are bored and ________ with his long lectures.                                  (sleep)

VII. Read the passage and decide which answer A, B, C or D best fits each space

Dear Minh,

Hi. I'm your exchange student (42)________ England. My name is George and I'm 12 years old. I (43)________ with my parents and my two sisters in Bournemouth, a town on the south coast of England.

I am a student at Lidborough School. It's small (44)________ it is very clean and nice. My best (45)________ is probably computer studies and my worst is Math. What about you? What are your (46)________ subjects at school? 

I am really looking forward (47)_______ visiting you in Viet Nam and meeting your family. What kind of (48)________ do you go to? What's your school like? Please write soon and send me a (49)________ of your school.

Best wishes,

George Kelp

42.

A. of

B. in

C. from

43.

A. come

B. like

C. live

44.

A. with

B. but

C. as

45.

A. lesson

B. play

C. subject

46.

A. favorite

B. like

C. dislike

47.

A. to

B. in

C. at

48.

A. school

B. class

C. classroom

49.

A. drawing

B. photo

C. painting

VIII. Choose true, false or no information.

Hi. My name is Peter and I live in Sydney with my family. We live in a large house. The house has a living room, a kitchen, four bedrooms, three bathrooms, and a big backyard. There are many beautiful flowers in the yard, especially in summer.

My elder sister, Sue, is a student at the Law University. My younger brother Bill, is a student at a secondary school near my house. My father works in an office 20 kilometers from our house. My mother is a nurse. She works in a small hospital. She always gets up early to cook breakfast for us. I am a student. I go to the same school with my brother. We live very happily and I am very lucky to have a wonderful family.

50.

There are six people in Peter's family.

Page 1 of 10


 

A. False

B. True

51.

There are nine rooms in Peter's house.

 

A. False

B. True

52.

Peter is a student at the Law University.

 

A. False

B. True

53.

Peter's school is far from his house.

 

A. False

B. True

54.

Peter likes his family very much.

 

A. True

B. False

IX. Complete the second sentence so that it has the similar meaning to the first one.

55.

Both Math and English are interesting to him.

 

He is_______________________________________________________________

56.

Is there a computer room at your school?

 

Does_______________________________________________________________

57.

How much time do you spend learning English every day?

 

How long does_______________________________________________________

58.

Mike doesn't like watching sports on TV.

 

Mike is not keen______________________________________________________

59.

Hoa's school has more than 500 students.

 

There_______________________________________________________________

X. Complete each of the following sentences with the words or phrases given

60.

School/ make/ each school day/ exciting day/ the students.

 

____________________________________________________________________

61.

students/ try/ be/ active.

 

____________________________________________________________________

62.

have good teachers/ help students/ get interested/ subject.

 

____________________________________________________________________

63.

He / study / English / Vietnamese / and / Math / Tuesday /.

 

____________________________________________________________________

64.

They/ often/ morning exercise.

 

____________________________________________________________________

65.

Nam/ play football/ school team.

 

____________________________________________________________________

66.

students/ learn/ both/ theory/ practice/ all subjects.

 

____________________________________________________________________

67.

have outdoor/ indoor activities.

 

____________________________________________________________________

XI. Rearrange the following words and punctuation marks to complete the sentences.

68.

name / Phuong / her / is

 

____________________________________________________________________

69.

teacher / Mr. / my / Tan / is

 

____________________________________________________________________

70.

forty / years / my / eight / is / father / old.

 

____________________________________________________________________

71.

 Thu / students / are / Hoa / and.

 

____________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

Page 1 of 10


ĐÁP ÁN PERIOD 1: PRACTICE TEST 1: UNIT 1- MY NEW SCHOOL

 

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others

1.

A

2.

A

3.

D

4.

A

5.

C

6.

A

II. Match the sentences, clauses or phrases in column A with the ones in column B to make meaningful sentences

7.

A

8.

F

9.

E

10.

D

11.

C

12.

B

III. Choose the best answer to fill in the blank.

13.

C

14.

A

15.

B

16.

B

17.

B

18.

C

19.

B

20.

A

21.

C

22.

C

IV. Identify the mistake in each sentence

23.

B

24.

C

25.

A

26.

D

27.

A

V. Give the correct form of the verbs in the brackets to complete the sentences

28.

don’t understand

29.

go

30.

does... Do

31.

are playing

32.

play

33.

is having

34.

are

35.

is riding

36.

Do...like

37.

watch

Page 1 of 10


VI. Give the correct form of the words in the brackets in each of the following sentences.

38.

friendly

39.

easily

40.

careful

41.

sleepy

VII. Read the passage and decide which answer A, B, C or D best fits each space

42.

C

43.

C

44.

B

45.

C

46.

A

47.

A

48.

A

49.

B

VIII. Choose true, false or no information.

50.

A

51.

B

52.

A

53.

A

54.

A

IX. Complete the second sentence so that it has the similar meaning to the first one.

55.

He is interesting in both Maths and English.

56.

Does your school have a computer room?

57.

How long does it take you to learn English every day?

58.

Mike is not keen on watching sports on TV.

59.

There are more than 500 students in Hoa's school.

X. Complete each of the following sentences with the words or phrases given

60.

The school makes each school day (become) an exciting day for the students.

61.

Students try to be active.

62.

We have good teachers, and they help students get interested in the subject.

63.

He studies English, Vietnamese and maths on Tuesday.

64.

They often do morning exercise.

65.

Nam plays football for the school team.

66.

Students learn both the theory and the practice in all subjects.

67.

We have both outdoor and indoor activities.

XI. Rearrange the following words and punctuation marks to complete the sentences.

68.

Her name is Phuong.

69.

Mr. Tan is my teacher.

70.

My father is forty eight years old.

71.

Hoa and Thu are students.

 

 

 

 

 

Page 1 of 10


 

PERIOD 23: PRACTICE TEST 1- UNIT 7: TELEVISION

I. Odd one out

1.

A. newsreader

B. film producer

C. comedian

D. programme

2.

A. popular

B. exciting

C. educational

D. reporter

 

3.

A. world news

B. cartoon

C. documentary

D. studio

4.

A. international

B. boring

C. national

D. local

II. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others

5.

A. channel

B. relax

C. national

D. game

6.

A. programme

B. show

C. sport

D. most

7.

A. schedule

B. when

C. red

D. comedy

8.

A. weather

B. then

C. through

D. brother

9.

A. both

B. thirty

C. theme

D. them

III. Choose the best answer to fill in the blank.

10.

Children can participate in a TV ________ for a game show or a quiz show.

 

A. channel

B. studio

C. competition

D. cartoon

11.

The football match is on at 2 am ________ I can’t watch it.

 

A. so

B. although

C. when

D. but

12.

Many people with different skills work hard ________ quality programmes for television.

 

A. to produce

B. to producing

C. produce

D. producing

13.

Millions of children around the world enjoy the cartoon because it can both ________ and ________ a young audience.

 

A. entertainment - educate

B. entertain - education

 

C. entertainment - education

D. entertain - educate

14.

If you want to know what the weather is like tomorrow, watch the ________.

 

A. quiz show

B. weather forecast

C. music show

D. game show

15.

My father likes watching sports ________ on VTV 3.

 

A. matches

B. channels

C. events

D. athletes

16.

“________ is that TV programme directed by?” – “By a famous Vietnamese director”.

 

A. What

B. where

C. who

D. when

17.

________ the newsreader on BBC One reads very fast, my brother can hear everything in the news.

 

A. but

B. But

C. when

D. Although

18.

That TV programme is not only interesting ________ it also teaches children many things about family and friendship.

 

A. how

B. when

C. where

D. what

IV. There is one mistake in each of the following sentences. Find and correct it.

19.

What do you compare the time you spend watching TV to the time you on other activities?

  A                     B                                            C                                                     D

20.

Henry wants to go overseas and he does not have enough money.

                        A                     B             C                           D

21.

Nam didn't win the race because of he ran too slowly.

           A                                  B              C            D

22.

Where performance in the concert was the most interesting?

     A                          B                     C            D

23.

Although the football game was over, but the fans stayed in their seats cheering. 

     A                                      B             C                     D

V. Choose true, false or no information.

Television is an important invention of the 20th century. It has been so popular that we can’t imagine what life would be like if there were no television. Television is a major means of

Page 1 of 10


 

communication and entertainment. It brings pictures and sound from around the world into millions of homes. Through television, viewers can see and learn about people, places and things in distant lands. Television widens our knowledge by introducing new ideas which may lead us to new hobbies and recreations. In addition to the news, television provides us with a variety of programs that can satisfy every taste. Most people now seem to like spending their evenings watching television than to go out.

24.

Television is an important means of communication.

 

A. True

B. False

25.

Television provides us with a variety of programs.

 

A. True

B. False

26.

Most people don’t like watching TV in the evening.

 

A. False

B. True

27.

Television can’t satisfy all our tastes.

 

A. False

B. True

28.

People can learn many things through TV.

 

A. True

B. False

VI. Choose true, false or no information.

Information about what happens in the world comes to us in many ways. Television and radio are two important ways of the news. They get the news out faster than the newspapers and magazines, and they don’t have to be read. Television and radio stations broadcast the news several times each day. In America, there are the news programmes every hour. People can choose the favourite TV programmes, such as sports, films, fashion, news, etc. People who cannot read get the news from television or radio easily.

29.

There are only two ways of getting the news.

 

A. False

B. True

30.

Television and radio get the news faster than other ways.

 

A. True

B. False

31.

Television stations broadcast the news several times each day.

 

A. False

B. True

32.

People cannot choose the TV programmes that they like.

 

A. False

B. True

33.

Television can bring the news to people who cannot read.

 

A. False

B. True

VII. Rewrite the following sentences without changing the meaning, using the word given

34.

I am going to have a test tomorrow; I can’t watch the cartoon.

 

I am going to have a test tomorrow________________________________________

35.

That film is very famous in the USA but not many Vietnamese people know it.

 

Not many Vietnamese people know that film________________________________

36.

Cartoons are colourful and funny; that’s why children enjoy watching them.

 

Children enjoy watching cartoons_________________________________________

37.

VTV Channels offer many interesting programmes in different subjects. VTV Channels are broadcast in several languages.

 

VTV Channels offer many interesting programmes in different subjects___________

38.

Many people think the Fashion programme is only for women; the programme is for everyone.

 

Many people think the Fashion programme is only for women__________________

Page 1 of 10


 

VIII. Complete each of the following sentences with the words or phrases given

39.

I/ judo/ twice/ week/ and/ I/ go/ dance class/ too.

 

____________________________________________________________________

40.

I/ take part/ swimming competition/ school/ last week/ and/ win/ third prize.

 

____________________________________________________________________

41.

I/ can’t/ soccer/ classmates/ this afternoon/ because/ I/ visit/ my grandmother/ hospital.

 

____________________________________________________________________

42.

Soccer/ or football/ most/ popular sport/ Viet Nam.

 

____________________________________________________________________

43.

I/ should/ finish/ homework/ before/ play/ sports.

 

____________________________________________________________________

ĐÁP ÁN PERIOD 23: PRACTICE TEST 1 – UNIT 7: TELEVISION

I. Odd one out

1.

D

2.

D

3.

D

4.

B

II. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others

5.

D

6.

C

7.

D

8.

C

9.

D

III. Choose the best answer to fill in the blank.

10.

C

11.

A

12.

A

13.

D

14.

B

15.

A

16.

C

17.

D

18.

B

IV. There is one mistake in each of the following sentences. Find and correct it.

19.

A (What --> How)

20.

B (and --> but)

21.

B (because of --> because)

22.

A (Where --> Which)

23.

C (but --> X)

V. Choose true, false or no information.

24.

A

25.

A

Page 1 of 10


 

26.

A

27.

A

28.

A

VI. Choose true, false or no information.

29.

A

30.

A

31.

B

32.

A

33.

B

VII. Rewrite the following sentences without changing the meaning, using the word given

34.

I am going to have a test tomorrow, so 1 can't watch the cartoon.

35.

Not many Vietnamese people know that film although it is very famous in the USA.

36.

Children enjoy watching cartoons because they are colourful and funny.

37.

VTV Channels offer many interesting programmes in different subjects in several languages.

38.

Many people think the Fashion programme is only for women, but it is for everyone.

VIII. Complete each of the following sentences with the words or phrases given

39.

I do judo twice a week and I go to the dance class too.

40.

I took part in the swimming competition at my school last week and won the third prize.

41.

I can’t play soccer with my classmates this afternoon because 1 have to visit my grandmother in hospital.

42.

Soccer or football is the most popular sport in Viet Nam.

43.

I should finish my homework before /play/playing sports.

 

Chào các bạn đồng nghiệp,

Hiện tôi đang trọn bộ bài tập Dạy thêm( hai buổi)Tiếng Anh 6 Thí điểm gồm 2 học (mỗi học 20 tiết) đầy đủ đáp án, tự tôi soạn được chọn lọc từ nhiều sách tham khảo - rất phù hợp với chương trình mới. Tôi chia sẻ đến các bạn  bằng hình thức "bán" để vào công sức ngồi soạn để khí thếsoạn tiếp bộ bài tập dạy thêm TA 7,8,9 thí điểm nữa chứ. Giá hình thức thanh toán như sau:

- Giá: Mỗi = 100.000 đồng

- Thanh toán bằng cách gửi số thẻ cào viettel qua địa chỉ email của tôi:

minhtrangbong2015@gmail.com

- Các bạn lên hộp thư nhân của mình nhập các con số trên thẻ cào viettel  

cho biết bạn cần mua học nào.

- dụ: 1234567891012 (mệnh giá 100.000 đ) mua Học 1 Dạy thêm Tiếng Anh 6 thí

điểm. Sau đó tôi sẽ kiểm tra lại thẻ cào gửi giáo án đến bạn trong vòng 24 giờ

 

Page 1 of 10

Hiển thị flash toàn màn hình Xem toàn màn hình

Thu nhỏ màn hình

 

Nguồn:

 
HƯỚNG DẪN DOWNLOAD giáo án này

Để tải về Bài tập dạy thêm Anh 6 có key- cả năm-hot
Bước 1:Tại trang tài liệu chi tiết nslide bạn muốn tải, click vào nút Download màu xanh lá cây ở phía trên.
Bước 2: Tại liên kết tải về, bạn chọn liên kết để tải File về máy tính. Tại đây sẽ có lựa chọn tải File được lưu trên nslide.com
Bước 3: Một thông báo xuất hiện ở phía cuối trình duyệt, hỏi bạn muốn lưu . - Nếu click vào Save, file sẽ được lưu về máy (Quá trình tải file nhanh hay chậm phụ thuộc vào đường truyền internet, dung lượng file bạn muốn tải)
Có nhiều phần mềm hỗ trợ việc download file về máy tính với tốc độ tải file nhanh như: Internet Download Manager (IDM), Free Download Manager, ... Tùy vào sở thích của từng người mà người dùng chọn lựa phần mềm hỗ trợ download cho máy tính của mình

giáo án tương tự

BÀI TIẾP THEO

BÀI MỚI ĐĂNG

BÀI HAY XEM NHIỀU