Bài tập dạy thêm Tiếng Anh 8 thí điểm cả năm có key

giáo án Tiếng Anh 8 Thí điểm
  Đánh giá    Viết đánh giá
 22       24      0
Phí: Tải Miễn phí - Download FREE
Mã tài liệu
9m200q
Danh mục
Thư viện Giáo án điện tử
Thể loại
Ngày đăng
6/6/2018 4:18:38 PM
Loại file
docx
Dung lượng
0.03 M
Lần xem
24
Lần tải
22
File đã kiểm duyệt an toàn

PERIOD 1: PRACTICE AFTER UNIT 1: LEISURE ACTIVITIES I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others 1. A. prize B. drill C. brick D. trim  2. A. broom,xem chi tiết và tải về Giáo án điện tử Bài tập dạy thêm Tiếng Anh 8 thí điểm cả năm có key, Giáo Án Tiếng Anh 8 Thí Điểm , Giáo án điện tử Bài tập dạy thêm Tiếng Anh 8 thí điểm cả năm có key, docx, 1 trang, 0.03 M, Tiếng Anh 8 Thí điểm chia sẽ bởi Trang Đỗ Minh đã có 22 download

 
LINK DOWNLOAD

Bai-tap-day-them-Tieng-Anh-8-thi-diem-ca-nam-co-key.docx[0.03 M]

File đã kiểm duyệt
     Báo vi phạm bản quyền
Pass giải nén (Nếu có):
nslide.com
DOWNLOAD
(Miễn phí)

Đây là đoạn mẫu , hãy download về để xem đầy đủ, hoàn toàn miễn phí 100%

PERIOD 1: PRACTICE AFTER UNIT 1: LEISURE ACTIVITIES
I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others
1.
A. prize
B. drill
C.
ick
D. trim

2.
A.
oom
B. proof
C. blood
D. troop

3.
A. practice
B. cracke
C. tracto
D.
acelet

4.
A. trophy
B. problem
C.
occoli
D. drop

5.
A. trunk
B. prudential
C.
ush
D. crush

II. Choose the best answer to fill in the blank.
1.
Mai enjoys __________ to music, especially pop music in her free time.


A. hearing
B. playing
C. listening
D. talking

2.
My grandparents love ______________ very much. There are a lot of beautiful flowers and fresh vegetables in their garden.


A. doing garden
B. doing gardening
C. do gardening
D. to do garden

3.
You should avoid ___________ too much TV. It’s not good for your eyes.


A. seeing
B. looking
C. watching
D. glancing

4.
Nga likes ___________ with her close friend on Saturday evenings. She feels relaxing.


A. window shop
B. window to shop
C. window shops
D. window shopping

5.
Lan used to love ____________ in front of the computer for hours but now she doesn’t. She takes part in a judo club.


A. using
B. sitting
C. doing
D. having

6.
Minh is a very hard-working boy. He doesn’t mind __________ a lot of homework in the evenings.


A. making
B. reading
C. seeing
D. doing

7.
Do you fancy __________ around the West Lake with me this Sunday morning?


A. going
B. having
C. staying
D. moving

8.
I don’t like _________ up early in the winter days. I love _______ in bed late.


A. getting/stay
B. get/ stay
C. getting / staying
D. get/ staying

9.
Mai’s dad likes ______ spring rolls when her family has parties.


A. doing
B. making
C. cooking
D. trying

10.
Why don’t we _________ our parents with some DIY projects? I think it is useful.


A. help
B. do
C. make
D. give

III. Fill each blank with a word/ phrase in the box.
melodies, leisure time, making crafts, games,doing,skateboarding, leisure activities, the most, comics, reading









1.
Nick has just b.ought a CD of Vietnamese folk songs and he thinks he’ll enjoy listening to the ____________.

2.
While Nick was learning Japanese, he liked ______________ Doraemon.

3.
My friends gave me some interesting short stories on my birthday because they know that I like reading__________.

4.
Tam lives near the coast of Da Nang so he likes playing beach __________ with his friends after school.

5.
Ho
ies such as collecting stamps or___________ are very interesting.

6.
How much _____________ do people in the US have on average day?

7.
Minh hates _____________ the same thing every day.

8.
What are the three activities that pupil in Viet Nam do __________ in their free time?.

9.
How much time a day do you spend on _______________, Phuc?.

10.
Which activity do you like best, football, badminton or______________?

IV. Read the following passage, and choose the best answer for each blank.
Leisure in Britain
The British spend their free time in different ways. People generally use it to relax. But many people also (1) _____________ voluntary work, especially for charities.
People spend a lot of their free time in the home, where the (2) _______ popular leisure activity is watching television, the average viewing time being 25 hours a week. People often (3)______ programs on video so that they can watch later, and video rental shop.
Reading is also a favourite way of spending leisure time. The British spend a lot of time reading newspapers and magazines.
In the summer gardening is popular, and in winter it is often replaced by “ do-it-yourself”, (5)________people spend their time improving or repairing their homes. Many people have pets to look after: taking the dog for a daily walk is a regular

 


PERIOD 1: PRACTICE AFTER UNIT 1: LEISURE ACTIVITIES

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others

1.

A. prize

B. drill

C. brick

D. trim

2.

A. broom

B. proof

C. blood

D. troop

3.

A. practice

B. cracker

C. tractor

D. bracelet

4.

A. trophy

B. problem

C. broccoli

D. drop

5.

A. trunk

B. prudential

C. brush

D. crush

II. Choose the best answer to fill in the blank.

1.

Mai enjoys __________ to music, especially pop music in her free time.

 

A. hearing

B. playing

C. listening

D. talking

2.

My grandparents love ______________ very much. There are a lot of beautiful flowers and fresh vegetables in their garden.

 

A. doing garden

B. doing gardening

C. do gardening

D. to do garden

3.

You should avoid ___________ too much TV. It’s not good for your eyes.

 

A. seeing

B. looking

C. watching

D. glancing

4.

Nga likes ___________ with her close friend on Saturday evenings. She feels relaxing.

 

A. window shop

B. window to shop

C. window shops

D. window shopping

5.

Lan used to love ____________ in front of the computer for hours but now she doesn’t. She takes part in a judo club.

 

A. using

B. sitting

C. doing

D. having

6.

Minh is a very hard-working boy. He doesn’t mind __________ a lot of homework in the evenings.

 

A. making

B. reading

C. seeing

D. doing

 

7.

Do you fancy __________ around the West Lake with me this Sunday morning?

 

A. going

B. having

C. staying

D. moving

 

8.

I don’t like _________ up early in the winter days. I love _______ in bed late.

 

A. getting/stay

B. get/ stay

C. getting / staying

D. get/ staying

 

9.

Mai’s dad likes ______ spring rolls when her family has parties.

 

A. doing

B. making

C. cooking

D. trying

 

10.

Why don’t we _________ our parents with some DIY projects? I think it is useful.

 

A. help

B. do

C. make

D. give

 

III. Fill each blank with a word/ phrase in the box.

melodies  ,    leisure time,        making crafts,            games, doing,                skateboarding,          leisure activities,               the most,                 comics,                 reading

 

 

 

 

 

 

1.

Nick has just b.ought a CD of Vietnamese folk songs and he thinks he’ll enjoy listening to the ____________.

2.

While Nick was learning Japanese, he liked ______________ Doraemon.

3.

My friends gave me some interesting short stories on my birthday because they know that I like reading__________.

4.

Tam lives near the coast of Da Nang so he likes playing beach __________ with his friends after school.


5.

Hobbies such as collecting stamps or___________ are very interesting.

6.

How much _____________ do people in the US have on average day?

7.

Minh hates _____________ the same thing every day.

8.

What are the three activities that pupil in Viet Nam do __________ in their free time?.

9.

How much time a day do you spend on _______________, Phuc?.

10.

Which activity do you like best, football, badminton or______________?

 

IV. Read the following passage, and choose the best answer for each blank.

                                                           Leisure in Britain

The British spend their free time in different ways. People generally use it to relax. But many people also (1) _____________ voluntary work, especially for charities.

People spend a lot of their free time in the home, where the (2) _______ popular leisure activity is watching television, the average viewing time being 25 hours a week. People often (3)______ programs on video so that they can watch later, and video rental shop.

   Reading is also a favourite way of spending leisure time. The British spend a lot of time reading newspapers and magazines.

    In the summer gardening is popular, and in winter it is often replaced by “ do-it-yourself”, (5)________people spend their time improving or repairing their homes. Many people have pets to look after: taking the dog for a daily walk is a regular routine.

        The extra leisure time (6) _____ at the weekends means that some leisure activities, many of them to do with sport, normally (7)_________place only then. Traditional spectator sports include football, cricket, horse racing, motor racing and motor cycle racing. Popular forms of (8) ______ are swimming, tennis, ice-skating or roller skating, cycling, climbing, and hill or country walking.

       Families often have a “ day out” at the weekend, especially in summer, with a (9) _______ to a local event such as a festival, fair or show. Young people especially go to clubs and discos, while people of all (10) ________ go to the theatre, the cinema, art exhibitions and concerts.

  1. A. make                           B. do                            C. play                   D. go
  2. A. many                           B. more                       C. much                   D. most
  3. A. record                          B. scan                        C. print                   D. power
  4. A. with                             B. for                            C. on                      D. about
  5. A. what                            B. why                          C. when                 D. while
  6. A. available                     B. probable                    C. abundant          D. exclusive
  7. A. drag                            B. bring                          C. carry                  D. take
  8. A. strength                       B. exercise                     C. athletics              D. presentation
  9. A. voyage                        B. journey                      C. visit                   D. road
  10. A. ages                            B. numbers                      C. years                  D. groups                         

V. Supply the correct form of the words in brackets.

1. People in my country are very warm and __________. (FRIEND)

2. An ____________ is a child whose parents are dead. (ORPHANAGE)

3. L.A Hill is a ________________ writer. (HUMOR)

4. I’m _____________sorry for the delay. ( EXTREME)

5. She looks more _____________ than her sister. (BEAUTY)

6. I am _________ enough to have a lot of friends. (LUCK)

7. They enjoy the _______________ summer evenings in the countryside. (PEACE)


8. Those cats look _______________. (LOVE)

9. It was ________________ of him to offer to pay for us both. (GENEROUSITY)

10. Role- play is ______________ in developing communication skills. (HELP)

VI. Put the words in the correct order to make meaningful sentences.

  1. look / does / she / what / like?

=>____________________________________________________________________

2. is / she / as / Mai / easy-going / not / as.

=>_____________________________________________________________________

3. classroom / to / they / the / outside/ the / prefer.

=>_____________________________________________________________________

4. time / I / most / my / with / spend / of / Hoa

=>____________________________________________________________________

5. in / sun / the / rise/ East / the

=>____________________________________________________________________

6. a / received/ Lan / letter / yesterday / her / from / friend.

=>______________________________________________________________________

7. not / get / is / she / to / old/ married / enough.

=>______________________________________________________________________

8. long / is / a/ girl / she / with / nice / hair.

=>_____________________________________________________________________

KEY:                                                          

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others

 

         1A   2C   3D    4A    5B

II. Choose the best answer to fill in the blank.

1C. listening     2B. doing gardening    3C. watching    4D.window shopping   5B. sitting

6D. doing   7A. going   8C. getting/ staying   9B. making  10.A . help

III. Fill each blank with a word/ phrase in the box.

1. Melodies    2. Reading   3. Comics   4. Games  5. Making crafts   6. Leisure time

7. doing   8. The most    9. Leisure activities   10. skateboarding

IV. Read the following passage, and choose the best answer for each blank.

1B  2D   3A    4B     5C    6A    7D    8B    9C   10A

V. Supply the correct form of the words in brackets.

 

  1. Friendly     2. Orphan     3. Humorous

4. extremely    5. Beautiful    6. Lucky

7. peaceful    8. Lovely   9. Generous

10. helpful

VI. Put the words in the correct order to make meaningful sentences.

 

  1. What does she look like?
  2. She is not easy- going as Mai.
  3. They prefer the outside to the classroom.
  4. I spend most of my time with Hoa.
  5. The sun rises in the East.

  1. Lan received a letter from her friend yesterday.
  2. She is not old enough to get married.
  3. She is a nice girl with long hair.

PERIOD 49: REVISION AFTER UNIT 10:COMMUNICATION

I. Choose the word that is stressed differently from that of the other words.

1.

A. sensitive

B. transitive

C. positive

D. effective

2.

A. curiosity

B. personality

C. university

D. community

3.

A. charity

B. reality

C. density

D. quality

4.

A. possessive

B. additive

C. primitive

D. positive

5.

A. majority

B. equality

C. nationality

D. mobility

 

II. Match the sentences, clauses or phrases in column A with the ones in column B to make meaningful sentences

A

B

1. make

A. a rule

2. hold

B. a conversation

3. ask

C. your head

4. achieve

D. eye contact

5. impress

E. other people

6. send

F. a question

7. express

G. a result

8. follow

H. an opinion

9. nod

I. an answer

10. give

J. a message

 

 

III. Choose the best answer to fill in the blank.

1.

It was nice of her to let me ________ her laptop.

 

A. to borrowing

B. to borrow

C. borrowing

D. borrow

2.

I don't mind ________ up early in the morning.

 

A. getting

B. get

C. to getting

D. to get

3.

How many times have I told you ________ football in the street?

 

A. will not play

B. do not play

C. not playing

D. not to play

4.

We should not ________ passwords with anyone.

 

A. lend

B. share

C. send

D. bring

5.

A study shows that teenagers use text messaging to communicate with their friends more than ________ .

 

A. emailing

B. texting

C. to send email

D. to write letters

6.

________ Do you spend a lot of time to music?

 

A. listen

B. listening

C. to listen

D. to be listening

7.

The ________ communication services, along with chat rooms, continue to be an important part of children's online interactions.

 

A. phone

B. direct

C. online

D. offline

8.

You'll recognize Jenny when you see her. She ________ a red hat.

 

A. will wear

B. will be wearing

C. wears

D. is wearing

9.

“When is your math exam?” - “Well, at this time tomorrow, I ________ for it.”


 

A. will be sitting

B. sit

C. is sitting

D. will sit

10.

Email ________ are often necessary to join social networking sites, online games, and virtual worlds.

 

A. senders

B. information

C. address

D. accounts

11.

She is looking forward ________ her grandparents again soon.

 

A. see

B. seeing

C. to seeing

D. to see

12.

The facial expressions for happiness, sadness, anger, surprise, fear, and disgust are the same across ________.

 

A. cultures

B. languages

C. habits

D. people

13.

Seven of 10 people prefer face-to-face ________ when having a date.

 

A. code

B. language

C. contact

D. sign

14.

I ________ with my aunt when I go to Ha Noi next summer.

 

A. will be staying

B. staying

C. stay

D. stayed

 

IV. Give the correct form of the verbs in the brackets to complete the sentences

1.

My father doesn't mind ________ (do) the housework, but he hates (do) ________ the cooking.

2.

He prefers ________ (have) chicken soup rather than (drink) ________ milk.

3.

Scientists  ________ the technology of organs regrowth so that there will not be any disabled people. (develop)

4.

We  ________ the scanning technology to create the metal products. (use)

5.

My mother wants me ________ (post)  this letter before afternoon.

6.

Scientists  ________ the DNA banks to save endangered species. (use)

7.

Mai suggested ________ (go) for a drink.

8.

“Information lens”  ________ our eyes to get details of what is seeing. (make)

9.

The teacher told his students ________ (stop) making noise.

10.

My mother made my brother ________ (tidy) his room.

 

V. Make all the changes and additions necessary to produce from the followings sets of words and phrases, complete sentences

Dear teacher,

1.

My name/ Hoang Diem Mi/ I/ your student/ class 8A.

 

_                                                                                                                                      __

2.

I/ would like/ express my appreciation/ all your efforts/ teaching chemistry/ our class.

 

_                                                                                                                                      __

3.

I/ write/ this letter/ apologize/ not submit/ my lab report/ on time.

 

_                                                                                                                                      __

4.

I/ sorry for/ forget/ the deadline/ the report/ due last week.

 

_                                                                                                                                      __

5.

I/ promise/ this thing/ not happen again.

 

_                                                                                                                                      __

6.

I/ hope for/ kind understanding/ and accept/ late submission.
 Best regards,
 Hoang Diem Mi

 

_                                                                                                                                      __

VI. Read the passage and answer the questions.

Conversation

Some recent research into conversation between men and women has produced results which will surprise few women. Men always interrupt women when they talk. One researcher feels that men


regard female talk as a kind of conversational housework. They expect women to play a supporting role. So a man interrupts in a display of dominance or control. Men also have a much more unpleasant listening style. Whereas woman uses gestures or say “mm”, a man will say such things as “right” or “okay” thus setting the stage for an interruption.

      Conversation of this kind is, then, hardly meaningful communication. Male talk is often argumentative while women are more tentative, asking more questions and tending to build up their replies on what the other person has said. The research would indicate that women are better listeners than men. Yet, listening secretly to conversations between groups of women, one has the impression of several simultaneous monologues into which no man would be able to get a chance to speak.

 

Questions:

1. Do men always interrupt women when they talk?

_____________________________________________________________________________-

2. What do men expect women to do in conversation?

____________________________________________________________________________--

3..What will a man say when a woman uses gestures or say “mm”?

_____________________________________________________________________________

4.. Is male talk often argumentative?

_____________________________________________________________________________-

5..Are men better listeners than women?

_______________________________________________________________________________

VII. There is one mistakes in each sentence, find out and correct it.

1. .As soon as he will come back from his office, tell him to see me.

                                 A                    B                      C            D

2. He regretted not say goodbye to his girlfriend at the airport.

                           A  B                  C                       D

3. The town we visited was a four-days journey from our hotel, so we took the train instead of the bus

                                      A             B                                                           C                                  D

4. Our new neighbors had been living in Paris since ten years before moving to their present house.

        A                               B                                C                           D

5. The explanation that our teacher gave us was difficult than the one you gave us.

                                   A                  B                     C                               D

 

 

KEY:

I. Choose the word that is stressed differently from that of the other words.

1. D

2. D

3. B

4. A

5. C


II. Match the sentences, clauses or phrases in column A with the ones in column B to make meaningful sentences

1. D

2. B

3. F

4. G

5. E

6. J

7. H

8. A

9. C

10. I

 

III. Choose the best answer to fill in the blank.

1. D

2. A

3. D

4. B

5. A

6. B

7. C

8. B

9. A

10. D

11. C

12. A

13. C

14. A

 

IV. Give the correct form of the verbs in the brackets to complete the sentences

1 doing -to do

2. to have- (to) drink

3. will be developing

4. will be using

5. to post

6. will be using

7. going

8. will be making

9. to stop

10. tidy

 

V. Make all the changes and additions necessary to produce from the followings sets of words and phrases, complete sentences

1. My name is Hoang Diem Mi and I am your student from class 8A.

2. I would like to express my appreciation for all your efforts in teaching chemistry to our class.

3. I write/ am writing this letter to apologize for not submitting my lab report on time.

4. I am sorry for forgetting the deadline of the report, due last week.

5. I promise that this thing does not happen again.

6. I hope for your kind understanding, and accept my late submission


VI. Read the passage and answer the questions.

1. Yes, they do

2. They expect women to play a supporting role.

3. When a woman uses gestures or says “mm”, a man will say such things as “ right” or “ okay”

4. Yes, it is.

5. No, they aren’t

VII. There is one mistake in each sentence. Find out and correct it.

1 .A .will come ->comes

2. B. say -> to say

3. B. four-days journey ->four –day journey

4. C. since -> for

5. C. difficult than -> more difficult than

 

 

Chào các bạn đồng nghiệp,

Hiện tôi đang trọn bộ bài tập Dạy thêm(Tăng buổi)Tiếng Anh 8 Thí điểm gồm 2 học (mỗi học 33 tiết), tự tôi soạn được chọn lọc từ nhiều sách tham khảo - rất phù hợp với chương trình mới. Tôi chia sẻ đến các bạn  bằng hình thức "bán" để vào công sức ngồi soạn để khí thếsoạn tiếp bộ bài tập dạy thêm TA 9 thí điểm nữa chứ. Giá hình thức thanh toán như sau:

- Giá: Mỗi = 100.000 đồng

- Thanh toán bằng cách gửi số thẻ cào viettel  qua địa chỉ email của tôi:

minhtrangbong2015@gmail.com

- Các bạn lên hộp thư nhân của mình nhập các con số trên thẻ cào viettel  

cho biết bạn cần mua học nào.

- dụ: 1234567891012 (mệnh giá 100.000 đ) mua Học 1 Dạy thêm Tiếng Anh  8 thí

điểm. Sau đó tôi sẽ kiểm tra lại thẻ cào gửi giáo án đến bạn trong vòng 24 giờ

Hiển thị flash toàn màn hình Xem toàn màn hình

Thu nhỏ màn hình

Nguồn:

 
HƯỚNG DẪN DOWNLOAD giáo án này

Để tải về Bài tập dạy thêm Tiếng Anh 8 thí điểm cả năm có key
Bước 1:Tại trang tài liệu chi tiết nslide bạn muốn tải, click vào nút Download màu xanh lá cây ở phía trên.
Bước 2: Tại liên kết tải về, bạn chọn liên kết để tải File về máy tính. Tại đây sẽ có lựa chọn tải File được lưu trên nslide.com
Bước 3: Một thông báo xuất hiện ở phía cuối trình duyệt, hỏi bạn muốn lưu . - Nếu click vào Save, file sẽ được lưu về máy (Quá trình tải file nhanh hay chậm phụ thuộc vào đường truyền internet, dung lượng file bạn muốn tải)
Có nhiều phần mềm hỗ trợ việc download file về máy tính với tốc độ tải file nhanh như: Internet Download Manager (IDM), Free Download Manager, ... Tùy vào sở thích của từng người mà người dùng chọn lựa phần mềm hỗ trợ download cho máy tính của mình

giáo án tương tự

BÀI TIẾP THEO

BÀI MỚI ĐĂNG

BÀI HAY XEM NHIỀU